2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben o bahsettigin besini çok iyi anladım, ayyyhhhhh çok fenayım a dostlaaaaar. neyseki seninkiler yapıyolar. benimkiler yapmıyo da zor diye galiba. neyse olsa bir dert olmasa bir dert zaten.

iş zora binsin bulunur bulunur cescim...biz çalışmışlığımızla kalırız..en sonraki lafı en önce der bu özle sektör milleti...

Doğru diyosun Meloşçum, özel sektör pek fena.

sen gel arkadaşım ben yaptırırım sana aşkolsun bide ben becerebilsem

ben de eşimin yanında cüce gibi görünüyorum ) ben 1.53 boy o 1.87 boy )) şimdi kilo da aldım top gibi oldum ya yuvarlasalar gidecem )

sen gel arkadaşım ben yaptırırım sana aşkolsun bide ben becerebilsem

istedikten sonra sen de becerirsin canım aaaa. boşnaklar marifetli olur.

ben de eşimin yanında cüce gibi görünüyorum ) ben 1.53 boy o 1.87 boy )) şimdi kilo da aldım top gibi oldum ya yuvarlasalar gidecem )

yakışıyosunuzdur yakışıyosunuzdur siiiiiiz. kiloları boşvr sen önemli olan kalp gözü.

cnm takma kafana boşver aynı boydayız benim eşimde 1.78 falan ama umrumda deil bebişler uzun olur inş. senin ilk bebeğinmi olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…