evet okudum maşallah oğulcuna
kız özge eğer kız ise alıcan mı oğluna....ben de varım ona göre haaaaaaaa
evet okudum maşallah oğulcuna
kız özge eğer kız ise alıcan mı oğluna....ben de varım ona göre haaaaaaaa
senin gibi çalışanı zor bırakır onlar zaten. nerde bulcaklar bir daha.
alıcam tabi inci küsmüş sana başka gelin bulmuşsun bana verecek
valla cnm ben ilk şiddetli kilomu o yemeklerle aldım hamileliğimi öğrendiğimde bir akrabamız vefat etti 40 gün mevlüt okundu ve mevlütten sonra şu fırında yapılan meşhur besin ürününden verdilerbende yedim yedim kilo olarak kaldı saolsunlar benimde canım şu an bişi istedi ama sölemiim
iş zora binsin bulunur bulunur cescim...biz çalışmışlığımızla kalırız..en sonraki lafı en önce der bu özle sektör milleti...
slm kızlar,
nasılsınız????
iş zora binsin bulunur bulunur cescim...biz çalışmışlığımızla kalırız..en sonraki lafı en önce der bu özle sektör milleti...
saadetcim seni görmek ne güzellll
biz iyiyiz sen nasılsın?
valla ben o bahsettigin besini çok iyi anladım, ayyyhhhhh çok fenayım a dostlaaaaar. neyseki seninkiler yapıyolar. benimkiler yapmıyo da zor diye galiba. neyse olsa bir dert olmasa bir dert zaten.
Doğru diyosun Meloşçum, özel sektör pek fena.
anam 1.83 mümaşallah cnm o ne boy ben senin yanında cüce gibi kalırım yav neyse inş. kızım uzun olur bana benzemez gerçi benide beğeniyolar kısa boyluyum ama ufak tefek çıtı pıtı bişeydim hamile kalana kadar tabi kendimide övdüm iki arada valla boyu posu hiç önemli deil sağlıklı olsunda kızım benim başka bişey istemem
slm kızlar,
nasılsınız????
sen gel arkadaşım ben yaptırırım sana aşkolsun bide ben becerebilsem
ben de eşimin yanında cüce gibi görünüyorum) ben 1.53 boy o 1.87 boy )) şimdi kilo da aldım top gibi oldum ya yuvarlasalar gidecem )
slm hosgeldın nasılsın canım
ben de eşimin yanında cüce gibi görünüyorum) ben 1.53 boy o 1.87 boy )) şimdi kilo da aldım top gibi oldum ya yuvarlasalar gidecem )
melosum sana sorayım ..hanı yazmıısn ya ıste ogul anası o benım ...onu nerden nasıl yaızyonn
iyiyiiimmmmmmmmmm
bu arada şimdiden yazayım, hoşçakal demeden acil çıkış yapabilirim haberiniz ola,
ee ne var ne yok başka
iyiyim canım, koşturup duruyoruz oğluşumla, kaçak giriş yaptık yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?