2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yorulmuycaksın bol bol dinleniceksin diyo erken doğum yapmak istemiyosan diyo 28. haftada biriğne vurucK ERKEN DOĞUM OLURSA DİYE CİĞERLERİ AÇILSIN DİYE
DOĞUM DA AĞUSTOSUN 10 YADA 17 OLUCAK İNŞALLAH

ben valla sürekli aynaya bakıorum bana benzesin die oğlum erkek olsam nasıl bişi olurmuşum onu merak ediyorum
eşimde sürekli önümde dolaşıoki ona bakıım ona benzesin diye aman zaten ikimizde siyah saçlı kahve rengi gözlüyüz sarışın yeşil gözlü bişi olması mucize olur :)
zaten hep dua ettim kız olmasın halalarına benzerse bütün vucutlarında kıllar olmasın diye rabbim duydu erkek evlat verdi bana oğlumda olsa onlara benzemezse iyi olur tabi

yorulmuycaksın bol bol dinleniceksin diyo erken doğum yapmak istemiyosan diyo 28. haftada biriğne vurucK ERKEN DOĞUM OLURSA DİYE CİĞERLERİ AÇILSIN DİYE

neden 10 ya da 17 dedi canım? sezaryen olduğu için mi bu traihleri verdi? satlarımız aynı ya o sebeple soruorum.

9 u olsa benimle aynı gün olacakmış sağlıkla al kucağına bebişini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…