sen ne dusnyrsun tatlım
hmm karar werdınmı sen ben dusunuyom daha yaa
bu kasık ağrıları moda oldu bu hafta benimde psikolojik olarak ağrımaya başlar bugünlerde
Egemen ya da Batuhan arasında kaldık ama şimdilik. ben daha araştırıcam doguma kadar. Egemen daha ağır basıyo. Burdaki arkadaşlar da Egemenden yana.
ben çoookk uzun zamandır oğlum olursa ömer koymayı düşünğyordum zaten kısmet oğlum oluyor
ama 2. bir isimde düşünüyoruz bulamıyoruz ömer in yanına çocuğada seçme hakkı olmalı diye düşünüyorum
ben çoookk uzun zamandır oğlum olursa ömer koymayı düşünğyordum zaten kısmet oğlum oluyor
ama 2. bir isimde düşünüyoruz bulamıyoruz ömer in yanına çocuğada seçme hakkı olmalı diye düşünüyorum
selamlar KK ya yeni üye oldum, benim de ilk hamileliğim ve muhtemel doğum tarihim 4 eylül. bu tarihte bebek bekleyen ve bu topic te yazan birsürü kişiye rastladım geçmişi okurken. inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
ayetel kürsi de geçiyo hüvel hayyul kayyum
yılmaz çok karasız ben tolga istiyorum....4 ay düşünme zamanımız varmışşş...
güzel değilmi ya
tolga savaş
ben melih ismini çok severim ama noktalı olduğu için eledik.
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...011-bebeklerimizin-isimleri.html#post18689079
ben bi duanın içinde hatırlıyorum kayyumu..ismi azamda..ama anlamı önemli
ceesssss egemen olsun yaaa egemen çok güzellll
kayyum mu? ne demekki?
Açıyım açıyım
ıkılı ısım kullanılmıyo pek canım...hem anlamı guzel olduktan sonra onemlı degıl cocuga secme hakkı
genelde çevremdekiler hep ömerin yanına faruk ekliyor ömer faruk
genelde çevremdekiler hep ömerin yanına faruk ekliyor ömer faruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?