2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar KK ya yeni üye oldum, benim de ilk hamileliğim ve muhtemel doğum tarihim 4 eylül. bu tarihte bebek bekleyen ve bu topic te yazan birsürü kişiye rastladım geçmişi okurken. inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

genelde çevremdekiler hep ömerin yanına faruk ekliyor ömer faruk

selam kızlaaaar bizde geldikkk . bugün biraz işlendim güzelce duşumu aldım ancak oturdum sizler nasılsınız ?

ıkılı ısım kullanılmıyo pek canım...hem anlamı guzel olduktan sonra onemlı degıl cocuga secme hakkı

Kayyum hayat veren anlamına geliyor ve Allahın sıfatlarından biri. Allahın sıfatlarını insan ismi olarak kullanmak bazı dini görüşlerde uygun bulunmamış, bu yüzden Abdülkerim vs. gibi ön ekle kullanmışlar geçmişte, yani kerim olanın kulu manasında. ama bazı görüşler Allah ın sıfatlarını insan ismi olarak kullanmayı uygun buluyormuş.

hoş geldin aramıza :80:

ayetel kürsi de geçiyo hüvel hayyul kayyum

Ay evet , çok ayıp bana ya hatırlayamamak. tüüüüh bana.
yılmaz çok karasız ben tolga istiyorum....4 ay düşünme zamanımız varmışşş...
güzel değilmi ya
tolga savaş

ben melih ismini çok severim ama noktalı olduğu için eledik.

iyi de canım siz içinde "ı" olan harflere dikkat etmelisiniz. diyorum ya "i" ingilizcede de var sonuçta.savaş soyisim mi yoksa ikinci isim mi. bence isim olarak savaş çok dosyça gelmiyo ama emin degilim.

ıkılı ısım kullanılmıyo pek canım...hem anlamı guzel olduktan sonra onemlı degıl cocuga secme hakkı

ya aslında bencede öyle hangimiz iki isimli bu zamanda moda oldu. bende eşimi kandıramıyorum bi türlü oda iki isim isteyenlerden bitek duru yeter diyorum yok illla ikinci ismi olacakmış.

kıssllaaarr dün kayınvalidem bana araf suresi 188. ve 189. ayetin mealini elini karnına koyup sürekli oku dedi bizim bebegimize down riski var dendi ya sağlıklı olsun diye bunu oku dedi siz de kendi bebekleriniz için okuyun az önce ayetin mealine baktım sağlıklı hamileleik için hz adem ve havva allaha yalvarmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…