2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bi arkadaşım çınar koyacakmış oğlunun ismini ben de çınar koycaktım ama o benden önce davrandı doğumu da benden 1,5 ay önce doğum yapcak hayırlısıyla biz de mehmet göktuğa karar verdik öle olunca ama eşim her an değiştirebilirim modunda

Eveeeeeet, göremeyince yardım ediyo, ya da ben fıttırınca
bnm kocam bnden korkuor yaa sanki yaratığım ben geçen sordum hamileliğin sonunda doru önü alırmısın jiletle diyee adam şoka girrdi annenle aranı iyi tut ayy içim fena oldu dedi cnm kocam çok sever beni

hayatta demem hakkını ödeyemem hepde diorum her ortamda onore ediorum hakkını ödeyemem onun diye ama giremiorumki mutfağa annemde yok burda kimse yok gelin yardım edin diyebileceğim seyahate gitti annem maltaya döndüğü gibide antalyaya gitcek yani temizletecek kimsemde yok olsada hala korkuorum acaba girebilcekmiyim diye

kızlarrr birde şöle bişi var ben evlendiğimden beri her 15 tatilde ve herhangi 2 hafta çocukları ve eşine heryazda tamamen eşine bakıorum yengenin hatta karnım burnumda olcak ama bu yaz yine ben bakıcam dayıya evini temizletirim bizim evde yenir içilir çocuklar burdaysa okullar dersler herşeylerini yaptım bugüne kadar yani esassında bunu düşünürsek bende hep karşılığını verdim ve ömrüm boyuncada gıkım çıkmaz yazın ve tatillerdede dedeninde işleri bana kalır birde diorum ya bu yaz son demlerimde olcam

onun dışında bnde acaba balkeste birimi bişi dedi diorum yenge banada artık gir mutfağa der kayınvalidemde dior belkide birbirleriyle konuştular oda gaza geldi oda olabilir ama elimden bişi gelmior o yokken yasin peynir ekmek koyuyordu salona ama sabah kahvaltıda bile kola içmek zorunda kalıordum ve 3. gün oda tiksindirdi beni hemen açmaya döndük e oturduğum yerde yemekte yiyince inanın bulantılar daha fena oluor ordanda tiksiniorsun şuanda oturma odasında oturamamaın sebebide bu mesela

birde öğlen diğer kankamız aradı yenge bende simit al gel dedi çıktım karşıdan karşıya geçerken bir baktım pazar kurulmuş hoppp olduğum yere kustum hala daha iyi deilim açıcası yemek konusunda dün dr da dior ya birnin sana adam gibi bakması hariç bir şansımız yok dio uff bazen cidden böle muhtaç kaldığım için hamile olduğuma isyan edesim gelior tvbe tövbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…