ıste ole dme ttalımmm tammmmı
Ben ikisini de sevmiyorum ama Yusuf ismini koyanlar çok . Ömer ismini sevn de çok var.
kızlarr ömer ve yusuf ısmı nasıl sızceee
Yani daha iyi olmazmı hem kararsızlarada yardımcı olur :)
benim oğluşumun adı Ömer olcak
mrb kızlar nasılsınız, dün akşam kasıklarım çok ağrıdı. birde vajinal bölge çok sızladı. sizinde oluyor mu?
hımmm başka bakalım ya
kızlarr ömer ve yusuf ısmı nasıl sızceee
benim oğluşumun adı Ömer olcak
benimde kasığımda oluyor 1 haftadır
yusuf güzelmiş bizde erkek olursa kayyum düşünüyoruz
Biliyorum canım, ismiyle yaşasın inşallah. benim koyacağım ismi de sevmeyenler çıkıcak sonuçta, öenmli olan ailesinin sevmesi.
AAAA niye olmuyo
ben de çok gülerimmmmmm
ama kızsa bırakmam sana nıhahahaha çirkef gördüm kendimi birden:78::78:
mrb kızlar nasılsınız, dün akşam kasıklarım çok ağrıdı. birde vajinal bölge çok sızladı. sizinde oluyor mu?
kayyum mu? ne demekki?
Açıyım açıyım
bnm kocam bnden korkuor yaa sanki yaratığım ben geçen sordum hamileliğin sonunda doru önü alırmısın jiletle diyee adam şoka girrdi annenle aranı iyi tut ayy içim fena oldu dedi cnm kocam çok sever beniEveeeeeet, göremeyince yardım ediyo, ya da ben fıttırınca
hayatta demem hakkını ödeyemem hepde diorum her ortamda onore ediorum hakkını ödeyemem onun diye ama giremiorumki mutfağa annemde yok burda kimse yok gelin yardım edin diyebileceğim seyahate gitti annem maltaya döndüğü gibide antalyaya gitcek yani temizletecek kimsemde yok olsada hala korkuorum acaba girebilcekmiyim diyeBence bunca yapmış olduğu şeyin hatrına, bişi dememek lazım. Ama demek ki artık o da kahvaltıya falan gitmeni istemiyor galiba, dediign gibi basinin caresine bakman lazım. Meseka bütüüüün buz dolabını temizletsen, icinde sadece kahvaltılıklar kalsa. peynir seytin dolates alatalık o kadar. akşama kadar öyle idare etsen, akşam da Yasin yardımcı olsa yemek yapmada olur mu? Yengene dicek bişi yok sonuta hiçbi insanın bir günü bir gününü tutmaz, sıkılmış olabilir. dedigi laflara da takılma bence hiç, salla gitsin.
canım balıkesirde yengenin anasıgil falan mı var? şundan sordum eğer öyleyse orda dertleşmek için anlatmıştır böyle böyle bende yiyolar falan fişman onlar da işte kullandırma kendini gibi bir yorum yaptılarsa etkilenmiş olabilir ama bence demek ki o da bu durumdan sıkılmaya başlamış demek ki birden bıçak gibi soğumuş.bence kendine laf getirme daha sıkıntılı bir durumun yok niye yengeye indin ki şimdiye dek?? sen eminim iyi niyetle davrandın ama sen sen ol hele bu elti,yenge falansa minnet etme sonra insanlar gün gelir yaptıklarını başına kakıverirler kalırsın. bence istersen önce konuşmayı dene hayırdır neden soğuksun diye ama ben senin yerinde olsam artık kahvaltıya neyim inmem
canım benim bence cess doğru söylüyo bunca sey yapmışsın sen de sonuçta dimi karşılıksız bıraksan neyse de.sen cessin dediği gibi dolabı güzeellce bi temizlettir yavaş yavaş alıştır kendini hiç minnet teme yengeye falan kendiniz halledin yasinle yardımcı olun birbirinize yoksa yengenin tepkileri arttıkça sen kafaya takacan herşeyi olumsuz yansıcak bu hem eşine hem bebişine hep sıkıntılı olcan bi dene bakalım kendin halletmeye başlayınca yengenin tavırlarında değişiklik olca mı onu balıkesirde birileri doldurmuş olabilir olumsuz olumszu konuşup
bende ces e katılıyorum sen dert etme ama başının çaresinede bak valla en yakın arkadaşın bile olsa her gün görmekten sıkılırsın kadında o yüzden öyle yapmıştır kırmamak için sen içini ferah tut ama dolabında kahvaltılıklar mevcut olsun
melisçim artık kusmaların bittiyse bence yengene gitme en azından aranız düzelene kadarevde bişeyler yapmaya çalış takma kafana bugüne kadar yaptıklarına allah razı olsun de hiç üzülme insanız sonuçta bazen yanlış anlaşılmalar hassaslıklar oluyor geçer elbet kişiliği sağlamsa zaten seni yarı yolda bırakmaz emin ol
canım bence açık açık konuş, bu günlerde biraz farklı davranıyosun bi sıkıntın mı var diye. belki o da senin hakkında olumsuz bişiler duymuştur, birileri aranızı bozmak için iftira felan attıysa sana karşı soğuk davranıyor olabilir. ablam da eltisiyle yaşadı aynı sorunu sonra sorunca çözdüler meseleyi
Bir surede geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
mesela canım? sen ne dusunuyon toldaga karar kıldınmı
kayyum mu? ne demekki?
Açıyım açıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?