Egemen ya da Batuhan arasında kaldık ama şimdilik. ben daha araştırıcam doguma kadar. Egemen daha ağır basıyo. Burdaki arkadaşlar da Egemenden yana.
hoş geldin aramıza :80:
selamlar KK ya yeni üye oldum, benim de ilk hamileliğim ve muhtemel doğum tarihim 4 eylül. bu tarihte bebek bekleyen ve bu topic te yazan birsürü kişiye rastladım geçmişi okurken. inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize
gerçekten miiiiiiiiiiiiii, güzel geliyo mu o kadar kulaga :)
kıssllaaarr dün kayınvalidem bana araf suresi 188. ve 189. ayetin mealini elini karnına koyup sürekli oku dedi bizim bebegimize down riski var dendi ya sağlıklı olsun diye bunu oku dedi siz de kendi bebekleriniz için okuyun az önce ayetin mealine baktım sağlıklı hamileleik için hz adem ve havva allaha yalvarmışlar
bencede egemen olsun. bir arkadaşımın oğlu var egemen diye, henüz böyle tatlı birşey görmedim :))
evvettt benim ilk koymak istediğim isimdi ama eşim koymadı cünkü biz kesin olarak mehmet ismini koyacaktık mehmet egemen kocaman çok uzun olur dedi koymayalım dedi sen koy tamam mı tatlım
Eki Görüntüle 176488 40,58 TL (Clever Td 1112 Ateşölçer )
Eki Görüntüle 176491 16,56 TL (Dinar punto battaniye)
Eki Görüntüle 176494 7,22 TL (Nuk Easy Learning Burun Aspiratörü)
Eki Görüntüle 176496 7,58 TL (Nuk Baby Blue - Saklama Kutulu Silikon Uyku Emzik)
Eki Görüntüle 176497 10,45 TL (Uni Baby Pamuk Mendil Yeni Doğan -cotton Natural)
Eki Görüntüle 176498 5,93 TL (Canbebe Bebek Bakım Örtüsü )
ŞİMDİ HEPSİBURADA.COM SİTESİNDEN ALDIKLARIM..
4,07 TL KARGO ÜCRETİ BONUSA 2 TAKSİT 102,58 TL...
NASILIM AMA
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr,
bebişimin uzun dönem amniyosentez sonuçları bugün belli oldu çok şükür ve normal çıktı. O kadar mutluyum ki, kelimelerle tarifi yok, bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedim. yarın da doktora kontrolümüz var, kızçemi çok özledim, bakalım ne alemde, eller ayaklar göbüş, popiş ne kadar büyümüş güzel haberlerle döncez inşallah..
bebişimin uzun dönem amniyosentez sonuçları bugün belli oldu çok şükür ve normal çıktı. O kadar mutluyum ki, kelimelerle tarifi yok, bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedim. yarın da doktora kontrolümüz var, kızçemi çok özledim, bakalım ne alemde, eller ayaklar göbüş, popiş ne kadar büyümüş güzel haberlerle döncez inşallah..
yılmaz çok karasız ben tolga istiyorum....4 ay düşünme zamanımız varmışşş...
güzel değilmi ya
tolga savaş
ben melih ismini çok severim ama noktalı olduğu için eledik.
yorulmuycaksın bol bol dinleniceksin diyo erken doğum yapmak istemiyosan diyo 28. haftada biriğne vurucK ERKEN DOĞUM OLURSA DİYE CİĞERLERİ AÇILSIN DİYE
DOĞUM DA AĞUSTOSUN 10 YADA 17 OLUCAK İNŞALLAH
bende öyle olacağına inanıyooruumm inşallahh... Bide kızım 200 gr olmuş iyi dimi kilosu daha doğrusu gramı???sağolun canımm iki gün kalkmayacağım yanınıza gelir giderim arada ama:)
yorulmuycaksın bol bol dinleniceksin diyo erken doğum yapmak istemiyosan diyo 28. haftada biriğne vurucK ERKEN DOĞUM OLURSA DİYE CİĞERLERİ AÇILSIN DİYE
DOĞUM DA AĞUSTOSUN 10 YADA 17 OLUCAK İNŞALLAH
EVET CANIM SEZARYAN EN GEÇ 38 HAFTADA ALINIYO RİSKE ATILMIYO MİYADINI DOLDUMU ALIOYOLAR EYER SEZARYAN OLURSA SENİNDE EN GEÇ AĞUSTOS 17 OLURneden 10 ya da 17 dedi canım? sezaryen olduğu için mi bu traihleri verdi? satlarımız aynı ya o sebeple soruorum.
ÖLE YÜZDE YÜZ ERKEN OLUCk diye birşey yok sil onu aklından sadece istirahat ediceksin canım karamsar olma sen kanamam olursa diye efkarlısın benim oldu bişi olmadı sen içini ferah tutcnm çok geçmiş olsun inş. erken doğum olmaz sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu. benim daha erken sanırım teşhisi koymak için ama şimdilik aşağıdaymış plesentam 5. ayda yukarı çıkma ihtimali varmış çıkmazsa malesef erken doğuminş. çıkar hep dua ediyorum aklım çıkıyor kanamam olacak diye
EVET CANIM SEZARYAN EN GEÇ 38 HAFTADA ALINIYO RİSKE ATILMIYO MİYADINI DOLDUMU ALIOYOLAR EYER SEZARYAN OLURSA SENİNDE EN GEÇ AĞUSTOS 17 OLUR
ÖLE YÜZDE YÜZ ERKEN OLUCk diye birşey yok sil onu aklından sadece istirahat ediceksin canım karamsar olma sen kanamam olursa diye efkarlısın benim oldu bişi olmadı sen içini ferah tut
EVET CANIM SEZARYAN EN GEÇ 38 HAFTADA ALINIYO RİSKE ATILMIYO MİYADINI DOLDUMU ALIOYOLAR EYER SEZARYAN OLURSA SENİNDE EN GEÇ AĞUSTOS 17 OLUR
ÖLE YÜZDE YÜZ ERKEN OLUCk diye birşey yok sil onu aklından sadece istirahat ediceksin canım karamsar olma sen kanamam olursa diye efkarlısın benim oldu bişi olmadı sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?