2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın ttalım hayrlı olsunn sagsalım dagr inş

Harika Allah kabul etsin biz de okuyalım.

bencede egemen olsun. bir arkadaşımın oğlu var egemen diye, henüz böyle tatlı birşey görmedim :))

Ayyyyyyyyyyy gerçekten miiiiiii, bak daha da netleşti şimdi kafamda oğlumun ismi. süpersiniz kızlar iyi ki paylaşmışım sizlerle.

evvettt benim ilk koymak istediğim isimdi ama eşim koymadı cünkü biz kesin olarak mehmet ismini koyacaktık mehmet egemen kocaman çok uzun olur dedi koymayalım dedi sen koy tamam mı tatlım

Tamam canım, bu gidişle olucak zaten. eşim özellikle çok seviyo. Aslında Pamir de çok güzel ama kız ismi olarak da kullanıyolar, aslına bakarsan da baya feminen bir isim. kız ismi olarak düşünen olur belki aramızda, ne dersiniz kızlar??

O’dur ki sizi bir tek candan yarattı ve bundan da, gönlü kendisine ısınsın diye eşini inşa etti. Erkek eşini sarıp bürüdü, o da hafif bir yük yüklendi, hamile kaldı. Onu bir müddet taşıdı. Hamileliği ağırlaşınca her ikisi de Rab’leri olan Allah’a yönelip “Eğer bize sağlıklı, kusursuz bir evlat verirsen mutlaka Sana şükreden kullarından oluruz” diye yalvardılar.

Fakat Allah kendilerine kusursuz bir çocuk verince, annesi de babası da ölçüyü kaçırıp verdiği çocuk sebebiyle şirke bulaştılar. Tuttular, Allah’a birtakım şerikler yakıştırdılar. Halbuki Allah onların yakıştırdıkları her türlü ortaktan münezzehtir
(araf suresi 189. 190. ayet)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr,

bebişimin uzun dönem amniyosentez sonuçları bugün belli oldu çok şükür ve normal çıktı. O kadar mutluyum ki, kelimelerle tarifi yok, bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedim. yarın da doktora kontrolümüz var, kızçemi çok özledim, bakalım ne alemde, eller ayaklar göbüş, popiş ne kadar büyümüş güzel haberlerle döncez inşallah..

hepsi çok güzeller ve gerçekten akıllı bir alışveriş olmuş.bebişin saglıkla kullanmasını dilerim tatlım..

hayırlı olsun canım, inşallah dogdugunu da görürsün saglikla.

hayırlı olsun canım çok sevindim. sağlıklı bebişlerimiz olsun ve sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah. bizde cumartesi gördük fındık kızımızı ekrana sımıyo koca kız olmuş sıpa bütün organlarını tek tek gösterdi doktor o kapkara ekranda gerçi pek bişey anlamadık he he dedik geçtik

yorulmuycaksın bol bol dinleniceksin diyo erken doğum yapmak istemiyosan diyo 28. haftada biriğne vurucK ERKEN DOĞUM OLURSA DİYE CİĞERLERİ AÇILSIN DİYE
DOĞUM DA AĞUSTOSUN 10 YADA 17 OLUCAK İNŞALLAH

cnm çok geçmiş olsun inş. erken doğum olmaz sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu. benim daha erken sanırım teşhisi koymak için ama şimdilik aşağıdaymış plesentam 5. ayda yukarı çıkma ihtimali varmış çıkmazsa malesef erken doğum inş. çıkar hep dua ediyorum aklım çıkıyor kanamam olacak diye

ayyyyyy güzelim çok çok çok ama çok sevindim yaaaaa Allahım nolur bana da temiz sonuçlar nasip et yarabbim

yorulmuycaksın bol bol dinleniceksin diyo erken doğum yapmak istemiyosan diyo 28. haftada biriğne vurucK ERKEN DOĞUM OLURSA DİYE CİĞERLERİ AÇILSIN DİYE
DOĞUM DA AĞUSTOSUN 10 YADA 17 OLUCAK İNŞALLAH

neden 10 ya da 17 dedi canım? sezaryen olduğu için mi bu traihleri verdi? satlarımız aynı ya o sebeple soruorum.
EVET CANIM SEZARYAN EN GEÇ 38 HAFTADA ALINIYO RİSKE ATILMIYO MİYADINI DOLDUMU ALIOYOLAR EYER SEZARYAN OLURSA SENİNDE EN GEÇ AĞUSTOS 17 OLUR

ÖLE YÜZDE YÜZ ERKEN OLUCk diye birşey yok sil onu aklından sadece istirahat ediceksin canım karamsar olma sen kanamam olursa diye efkarlısın benim oldu bişi olmadı sen içini ferah tut

haklısın cnm allaha emanetiz hepimiz tedbir kuldan takdir allahtan

Alah nasip ederse normal dogum istiyorum canım ben. bir de doktorum erkek bebek anne karnından ne kadar geç ayrılırsa o kadar iyi dedi. bekliycez yani biz :) seninki inşallah sag salim zamanıyla dogar.

benim sezeryanlık bir durum olursa 2 hafta öncesi bayramın 1. günü oluyor hayırlısı ile sağlıkları yerinde olsunda sezeryan normal bir şekilde biz onları doğuracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…