2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar bebiş anneleri nasılsınız?
ben çok yorgunum

iş yorgunluğu mu canım?

aslında kimsenin bizi göreyeceği facede bi sayfa açsakta, isim listesi yapıp oraya eklesek birbirimizi. yoksa ben aklımda tutamammmmmm herkesiiii

olur aslında, "sosyalleşen hamişler" açayım mııııııııııııııı

herkese merhabaa
geldik sonunda kusura bakmayın biraz geç kaldım önce bi geçmişi okuyayım dedim
bugün 12:30 da randevumuz vardı bildiğiniz üzere
bebeğim gayet sağlıklı kızlar veeeeeee cinsiyetimmiiizzzz KIZ
damla ve elvin kutluyorum sizi bildiniz walla
şöle söliyim doktor kız dedi ben de kesin mi dedim yani kesin demek için daha erken çok büyük ihtimal kız ve ben pek yanılmam dedi
böyle işte kızlar sonunda öğrendim ben de
meliscim hastane genel olarak temiz görünüyodu baya çıkışta odaları gezicektik ama o heyecandan, sevinçten unuttuk:26: arabaya binince hatırladım
bu arada ayhan çocuğa da gidemedik bugün hem hava yağışlı olduğundan köprüde baya trafik vardı hem de zaten barışın işi çıktı.. başka bi güne kaldı artık ben de alışveriş merkezine gidip kendime ciciler aldım artık eklerim onları da yarın

tebrik ederim inci gözünaydın Maşallah

incim çok sevindim canım bebiş hem sağlıklı hemi de kız

sonunda geldın cnmmm...oooo gozun aydın ttalım ya kııznn

kızdır şekerim oooo maşallah...kızlar pek bi edepli göstermezler

çok güzel haber bu, bir kızımız daha olaca ama ben halaaaa oğluşumu kertemedim

hayır canım evde temizlik var?ben evde oturanlardanım...normal de çalışıyordum ama şimi evdeyim hamilelik:86::86::86:

aman diyeyeim dikkatli ol..

ben biraz fatmagül izleyip, ağliiiim kızlar, sabah görüşürüzzzz... sayfaya ekleyin benide öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…