herkese merhabaa
geldik sonunda kusura bakmayın biraz geç kaldım önce bi geçmişi okuyayım dedim
bugün 12:30 da randevumuz vardı bildiğiniz üzere
bebeğim gayet sağlıklı kızlar veeeeeee cinsiyetimmiiizzzz KIZ
damla ve elvin kutluyorum sizi bildiniz walla
şöle söliyim doktor kız dedi ben de kesin mi dedim yani kesin demek için daha erken çok büyük ihtimal kız ve ben pek yanılmam dedi
böyle işte kızlar sonunda öğrendim ben de
meliscim hastane genel olarak temiz görünüyodu baya çıkışta odaları gezicektik ama o heyecandan, sevinçten unuttuk:26: arabaya binince hatırladım
bu arada ayhan çocuğa da gidemedik bugün hem hava yağışlı olduğundan köprüde baya trafik vardı hem de zaten barışın işi çıktı.. başka bi güne kaldı artıkben de alışveriş merkezine gidip kendime ciciler aldım artık eklerim onları da yarın
tşk ederim canım dediğii gibi herkes birbirinden güzel ben hep zayıf oldum ama yüzümden kazandım biraz yoksa safinaz gibi olucaktım o yüzden herkes hamileliğimi merak ediyor şimdi
tşk ederim canım dediğii gibi herkes birbirinden güzel ben hep zayıf oldum ama yüzümden kazandım biraz yoksa safinaz gibi olucaktım o yüzden herkes hamileliğimi merak ediyor şimdi
'sosyalleşen hamişler' kızlar ben buldum da isteğime cevap gelmedi henüz
ben 6 kilo aldım kızlar hatta 7 ye merdiven dayamışımdır
inci gelsin artık ya çok merak ettim ne dedi acaba cinsiyetine dr
evet okudum maşallah oğulcuna
kız özge eğer kız ise alıcan mı oğluna....ben de varım ona göre haaaaaaaa
alıcam tabi inci küsmüş sana başka gelin bulmuşsun bana verecek
nasıl yaniiiiiiii yaaaaaa
dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış kız benim haberim yok...nezaman allahtan kız yabancıya gitmemiş
walla bende hıc zayıf olmadım cnım hep balık etlıyımdr ama cok sukur dew gııbı bı hamılelk yasamıyrm yaaa kılo almadım henuz basta 4kılo werdım gecen ay 1kılo aldım inşş dew bı anne olmam
herkese merhabaa
geldik sonunda kusura bakmayın biraz geç kaldım önce bi geçmişi okuyayım dedim
bugün 12:30 da randevumuz vardı bildiğiniz üzere
bebeğim gayet sağlıklı kızlar veeeeeee cinsiyetimmiiizzzz KIZ
damla ve elvin kutluyorum sizi bildiniz walla
şöle söliyim doktor kız dedi ben de kesin mi dedim yani kesin demek için daha erken çok büyük ihtimal kız ve ben pek yanılmam dedi
böyle işte kızlar sonunda öğrendim ben de
meliscim hastane genel olarak temiz görünüyodu baya çıkışta odaları gezicektik ama o heyecandan, sevinçten unuttuk:26: arabaya binince hatırladım
bu arada ayhan çocuğa da gidemedik bugün hem hava yağışlı olduğundan köprüde baya trafik vardı hem de zaten barışın işi çıktı.. başka bi güne kaldı artıkben de alışveriş merkezine gidip kendime ciciler aldım artık eklerim onları da yarın
walla bende hıc zayıf olmadım cnım hep balık etlıyımdr ama cok sukur dew gııbı bı hamılelk yasamıyrm yaaa kılo almadım henuz basta 4kılo werdım gecen ay 1kılo aldım inşş dew bı anne olmam
anam sende bendensin ama ben hamilelikte 2 kg önde gidiyomuşum....
biraz fren lazım bana:)))
maşallahh ben 2 kilo dikkat et tatlım
özge yokken alayım kızımaşallah incicim çok sevindim
meloşummm küsmedim ben sana özge yanlış hatırlıyo galibavalla babası da bana sordunuz mu kimseye vermiyorum kızımı ben diyooo
neysee alışır bi kaçgün sonra
güzelim çokta kilolu durmuyorsun ama ne iii valla kilo vererek başlamışsın hamileliğine.ama lütfen şekerim dev anne demeyelim onlara güzel annişler diyelim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?