2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok sevındım tebrık ederım. saglıkla buyusun kızın ınsallah.

tşk ederim canım dediğii gibi herkes birbirinden güzel ben hep zayıf oldum ama yüzümden kazandım biraz yoksa safinaz gibi olucaktım o yüzden herkes hamileliğimi merak ediyor şimdi

ben 6 kilo aldım kızlar hatta 7 ye merdiven dayamışımdır

tşk ederim canım dediğii gibi herkes birbirinden güzel ben hep zayıf oldum ama yüzümden kazandım biraz yoksa safinaz gibi olucaktım o yüzden herkes hamileliğimi merak ediyor şimdi

walla bende hıc zayıf olmadım cnım hep balık etlıyımdr ama cok sukur dew gııbı bı hamılelk yasamıyrm yaaa kılo almadım henuz basta 4kılo werdım gecen ay 1kılo aldım inşş dew bı anne olmam

Kızlar bu sosyallesen hamısler olayını anlatırmısınız ben anlamadım. benım face hesabım var ama esımle ortak kullanıyoruz ve ortak arkadslarımız dısında kımseyı eklememe ızın vermıyor daha dogrusu tanımadıgı kımseye ızın vermıyor pekı bu sosyallesen hamısler nedır

ya bişiii dicem,

nassı olacak bu, sayfa bana ait, ben giriyom, olmıcak yine görünmeden yazamazsınız ki
anlamadım ben bu işi, isterseniz kullanıcı adı ve şifresini vereyim herkes girsin dicem ama nassı olacak :))))))))))) ay ben koptum vallaa :))))))))))))
ya kendi sayfamda bi fanclub falan mı açsaydım ne :))))))))))))))

inci gelsin artık ya çok merak ettim ne dedi acaba cinsiyetine dr

evet okudum maşallah oğulcuna

kız özge eğer kız ise alıcan mı oğluna....ben de varım ona göre haaaaaaaa

alıcam tabi inci küsmüş sana başka gelin bulmuşsun bana verecek

nasıl yaniiiiiiii yaaaaaa
dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış kız benim haberim yok...nezaman allahtan kız yabancıya gitmemiş

meloşummm küsmedim ben sana özge yanlış hatırlıyo galiba valla babası da bana sordunuz mu kimseye vermiyorum kızımı ben diyooo
neysee alışır bi kaçgün sonra

anam sende bendensin ama ben hamilelikte 2 kg önde gidiyomuşum....
biraz fren lazım bana:)))

ulan nasılda tutturamadım yaaaa tüh beee neyse kızın hayırlı olsunnnn en azından güzel anneden güzel kız çıkar diyim ama çok heveslenmişşim sende erkeğe ben yaaa
ne öküzüm haa tebrik ederimmmm inciimmm ahaha bilemedim ya bozuldumm

güzelim çokta kilolu durmuyorsun ama ne iii valla kilo vererek başlamışsın hamileliğine.ama lütfen şekerim dev anne demeyelim onlara güzel annişler diyelim olur mu

sevkannnnn
Sosyalleşen Hamişler görürsen arkadaşlık gönder,

birdeee
bi ben değilmişim oğlunu kertemeyen, adınıda koyamadım, allaaamm yaa

meloşummm küsmedim ben sana özge yanlış hatırlıyo galiba valla babası da bana sordunuz mu kimseye vermiyorum kızımı ben diyooo
neysee alışır bi kaçgün sonra

tamam incim
tanıştırayım ozaman kızımızla bu benim oğlum adı tolga savaş(şu anda adı öyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…