2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melis som gıttıgımde doktor kız gıbı goruyorum dedı ya kafamı karıstırdı. bana da bı tahmınde bulunurmusun gobegım sıvrı ama popom 2 katına cıktı. yorumunu beklıyorum.

sevkannnnn
Sosyalleşen Hamişler görürsen arkadaşlık gönder,

canım eklemesıne eklıcemde yonetıcı kım. yazısalım kımse gormesın demıssınızde gorulur kı

sen de çok zayıfsın sevall iştahın iyimi peki herşeyi yiyebiliyor musun?

valla aşırı bir yemem yok deryacım neden kilo alıyorum onu anlamıyorum.sadece düzenli yemeye gayret ediyorum o da kilo aldırıyor sanırım Allah tan hamile kalmadan önce zayıftım olmasaydım vay halime olurdu daha şimdiden

sevkancım benim popişte büyüdü ama göbüş sivriigittiğim doktorlar erkek dedi bana.genelde popişler kız bebişlerinde büyür die duymuştum ben ama bende öle çıkmadı işte

anladım canım düzenli yemen güzel aslında ben düzenli değilim açıkcası ekmeğide kaçırıyorum gibi geliyor hayırlısı bakalım...

sevkancım benim popişte büyüdü ama göbüş sivriigittiğim doktorlar erkek dedi bana.genelde popişler kız bebişlerinde büyür die duymuştum ben ama bende öle çıkmadı işte

ah sevalcım sorma. 11. haftdan berı erkek dıye bılıyordduk annemler ona gore hazırlık yapıyor. sımdı kıza benzıyor demezmı doktor şaştık kaldık. artık detaylı ultrasonu bekklıyorum

aa evet canım ya doktordan hiç bişey anlamadım desem:26: yani ilk girdik saten zon adet tarihimi falan sordu sonra doktorun var mı dedi ben de var dedim sonra eşim girdi araya ayıp olmasın diye başka şehirde oturuyoruz biz bikaç haftadır istanbuldayız sağlığını ve cinsiyetini merak ettik o yüzden geldik falan dedi
sonra ultrasondan baktık çok anlamam ama ultrasonu biraz eskiydi galiba yani benim kendi doktorumun ki daha net görünüyodu 10 dk falan inceledi bebeğim uyuyodu zaten ilk baktığımızda yani bu sefer çikolatalar pek fayda etmedi neyse aleti sarstı falan göbeğimde uyandırdık
neyse sonra sormak istediğin bişey var mı falan dedi ben de omega3 almalımıyım diye sordum o da hergün ceviz ve haftada 1 balık yiyosan gerek yok dedi. sonra kullandığım ilaçları falan sordu ilgilendi yine de yani sonuç olarak iyi canım olumsuz bi tarafını görmedim

seval aynı benım gıbıymıssın ya gobek sıvrı ama popo buyuyor resmın varmı gobek sayfasında falan meak ettım

sevkan bende onu diyorum, çıkamadım işin içinden, açtım sayfayı ama ayrı bi face sayfası olarak, o yüzden siz ne yazarsanız kendi sayfanızda da görünecek, yani face pek gizli saklı olmayacak, koptum valla, birde herkesin facesi 3 isimlimi burada ya, ekliim dedimde yanlış olmasın diye ekleyemedims...

naapsak kendi sayfamda fanclub gibi bişiiimi yapsam??? gizliliği olmayacak yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…