kac kılo aldınkı
hımmm şey 7 kg:)))normalde ayda1 kg almam lazımmış....
teşekkür ederim canımbana uyar valla seni de özgeyi de çok seviyorumm
melis som gıttıgımde doktor kız gıbı goruyorum dedı ya kafamı karıstırdı. bana da bı tahmınde bulunurmusun gobegım sıvrı ama popom 2 katına cıktı. yorumunu beklıyorum.ulan nasılda tutturamadım yaaaa tüh beee neyse kızın hayırlı olsunnnn en azından güzel anneden güzel kız çıkar diyim ama çok heveslenmişşim sende erkeğe ben yaaa
ne öküzüm haa tebrik ederimmmm inciimmm ahaha bilemedim ya bozuldumm
sevkannnnn
Sosyalleşen Hamişler görürsen arkadaşlık gönder,
sen de çok zayıfsın sevall iştahın iyimi peki herşeyi yiyebiliyor musun?
melis som gıttıgımde doktor kız gıbı goruyorum dedı ya kafamı karıstırdı. bana da bı tahmınde bulunurmusun gobegım sıvrı ama popom 2 katına cıktı. yorumunu beklıyorum.
canım eklemesıne eklıcemde yonetıcı kım. yazısalım kımse gormesın demıssınızde gorulur kı
valla aşırı bir yemem yok deryacım neden kilo alıyorum onu anlamıyorum.sadece düzenli yemeye gayret ediyorum o da kilo aldırıyor sanırım Allah tan hamile kalmadan önce zayıftım olmasaydım vay halime olurdu daha şimdiden
sevkancım benim popişte büyüdü ama göbüş sivriigittiğim doktorlar erkek dedi bana.genelde popişler kız bebişlerinde büyür die duymuştum ben ama bende öle çıkmadı işte
canım gozunaydın hayırlı olsun kızın simdidenben de merak etmistim bya.biliyosun bende cumartersi gunu gidicem aynı doktora.dr nasıldı peki ilgilimiydi tavrı hali falan nasıldı cnm memnun kaldınmı ay cok merak ediyorumm:18:
anladım canım düzenli yemen güzel aslında ben düzenli değilim açıkcası ekmeğide kaçırıyorum gibi geliyor hayırlısı bakalım...
canım cok sevındım tebrık ederım. saglıkla buyusun kızın ınsallah.
sevkancım benim popişte büyüdü ama göbüş sivriigittiğim doktorlar erkek dedi bana.genelde popişler kız bebişlerinde büyür die duymuştum ben ama bende öle çıkmadı işte
melis som gıttıgımde doktor kız gıbı goruyorum dedı ya kafamı karıstırdı. bana da bı tahmınde bulunurmusun gobegım sıvrı ama popom 2 katına cıktı. yorumunu beklıyorum.
canım eklemesıne eklıcemde yonetıcı kım. yazısalım kımse gormesın demıssınızde gorulur kı
sız 12 kılo alabılrısnz canlar cunku zayıfsıznz cok...bende en fazla 9 inş oyle olırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?