ah sevalcım sorma. 11. haftdan berı erkek dıye bılıyordduk annemler ona gore hazırlık yapıyor. sımdı kıza benzıyor demezmı doktor şaştık kaldık. artık detaylı ultrasonu bekklıyorum
ulan nasılda tutturamadım yaaaa tüh beee neyse kızın hayırlı olsunnnn en azından güzel anneden güzel kız çıkar diyim ama çok heveslenmişşim sende erkeğe ben yaaa
ne öküzüm haa tebrik ederimmmm inciimmm ahaha bilemedim ya bozuldumm
inş.canım sağlıklı doğsunlar da veririz kiloları
ohhh beeaa evet canım ya doktordan hiç bişey anlamadım desem:26: yani ilk girdik saten zon adet tarihimi falan sordu sonra doktorun var mı dedi ben de var dedim sonra eşim girdi araya ayıp olmasın diye başka şehirde oturuyoruz biz bikaç haftadır istanbuldayız sağlığını ve cinsiyetini merak ettik o yüzden geldik falan dedi
sonra ultrasondan baktık çok anlamam ama ultrasonu biraz eskiydi galiba yani benim kendi doktorumun ki daha net görünüyodu10 dk falan inceledi bebeğim uyuyodu zaten ilk baktığımızda yani bu sefer çikolatalar pek fayda etmedi neyse aleti sarstı falan göbeğimde uyandırdık
neyse sonra sormak istediğin bişey var mı falan dedi ben de omega3 almalımıyım diye sordum o da hergün ceviz ve haftada 1 balık yiyosan gerek yok dedi. sonra kullandığım ilaçları falan sordu ilgilendi yine de yani sonuç olarak iyi canım olumsuz bi tarafını görmedim
Meloşşşşşşşş, Yankı nasıl? Elma da önermiş, ben de bunu öneriyorum: Yankı Savaş!
ıncıı facede ekledım senıı
tamam canım gorusuruz hayırlı gecelrrrkızlar ben çıkıyorum duşa gireyim oğluşumla siz de çok kaynatmayım yetişmek zor oluyorhepinize iyi geceler...
kızlar ben çıkıyorum duşa gireyim oğluşumla siz de çok kaynatmayım yetişmek zor oluyorhepinize iyi geceler...
yahu bu tolgaya da ısınamadım bnm 1 gün düşündümde yok yani böle levis 501 giymiş beyaz çoraplı kolej ayakkabılı tolga savacı gelior aklıma meloş siz devam edin isim bakmeye en kötü ihtimal bulamazsanız tolgayı koyun yaatamam incim
tanıştırayım ozaman kızımızla bu benim oğlum adı tolga savaş(şu anda adı öyle)
melis som gıttıgımde doktor kız gıbı goruyorum dedı ya kafamı karıstırdı. bana da bı tahmınde bulunurmusun gobegım sıvrı ama popom 2 katına cıktı. yorumunu beklıyorum.
canım eklemesıne eklıcemde yonetıcı kım. yazısalım kımse gormesın demıssınızde gorulur kı
seval aynı benım gıbıymıssın ya gobek sıvrı ama popo buyuyor resmın varmı gobek sayfasında falan meak ettım
kız amaninMeloşşşşşşşş, Yankı nasıl? Elma da önermiş, ben de bunu öneriyorum: Yankı Savaş!
kızlar ben çıkıyorum duşa gireyim oğluşumla siz de çok kaynatmayım yetişmek zor oluyorhepinize iyi geceler...
yankı mıı ben yankıyı hep kız ısmı olark duydumm
kız amanin
yankı savaş
bi değerlendirme yapalım
elvin isim topicini atsana benim için
beğendim ismi
yahu bu tolgaya da ısınamadım bnm 1 gün düşündümde yok yani böle levis 501 giymiş beyaz çoraplı kolej ayakkabılı tolga savacı gelior aklıma meloş siz devam edin isim bakmeye en kötü ihtimal bulamazsanız tolgayı koyun yaa
senin kız olamaz yaa göbekten belli ne zmndır ayrıca erkek bebektede popo hafif dolar bnmde popo gitti göbek bel falan kalınlaştı kalınlaşıorum böle yaıla yayıla ama senden kız çıkmazz ne zmn gitcen ayrıntılı usg ye
ben hiç kızda duymadım.
Meloşum İlke'yi de severim ben ama sen daha kalın harfli seviyorsun diye onu söylemedim...
yahu bu tolgaya da ısınamadım bnm 1 gün düşündümde yok yani böle levis 501 giymiş beyaz çoraplı kolej ayakkabılı tolga savacı gelior aklıma meloş siz devam edin isim bakmeye en kötü ihtimal bulamazsanız tolgayı koyun yaa
ohhh beecnm cok saol icim rhatladı vlla:) sen dr um var dedigin halde bukadar ilgilendiyse daha ne olsun:) benm onceki dr 3 ay gittim bikere bile sormak istedigin bisey varmı demedi benm kilomu bile olcmedi yani o derece normalde sormsı lazımdı ama neyse.bu dr ilgilenir umarım
Geçmişi okuyamadım henüz Meloş, isim topiği mi açıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?