2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah sevalcım sorma. 11. haftdan berı erkek dıye bılıyordduk annemler ona gore hazırlık yapıyor. sımdı kıza benzıyor demezmı doktor şaştık kaldık. artık detaylı ultrasonu bekklıyorum

canım inşallah hazırlıklardaki sonucu verir ben doktor arayışında olduğumdan dolayı 3 doktora gittim 3 üde erkek demişti bana.ama popiş ilk defa bu kadar büyüdü benim

melisim çookk teşekkür ederimm 2. de erkek olur inşallah hehe şimdiden 2.nin hayallerini de kuruyorum bu arada güzel olur mu bilmem ama senin ki gi bi benim ki de biraz koca kafalı olucak galiba 1 hafta önden çıktı kafa

Meloşşşşşşşş, Yankı nasıl? Elma da önermiş, ben de bunu öneriyorum: Yankı Savaş!

kızlar ben çıkıyorum duşa gireyim oğluşumla siz de çok kaynatmayım yetişmek zor oluyor hepinize iyi geceler...

ohhh bee cnm cok saol icim rhatladı vlla:) sen dr um var dedigin halde bukadar ilgilendiyse daha ne olsun:) benm onceki dr 3 ay gittim bikere bile sormak istedigin bisey varmı demedi benm kilomu bile olcmedi yani o derece normalde sormsı lazımdı ama neyse.bu dr ilgilenir umarım

tamam incim
tanıştırayım ozaman kızımızla bu benim oğlum adı tolga savaş(şu anda adı öyle)
yahu bu tolgaya da ısınamadım bnm 1 gün düşündümde yok yani böle levis 501 giymiş beyaz çoraplı kolej ayakkabılı tolga savacı gelior aklıma meloş siz devam edin isim bakmeye en kötü ihtimal bulamazsanız tolgayı koyun yaa

senin kız olamaz yaa göbekten belli ne zmndır ayrıca erkek bebektede popo hafif dolar bnmde popo gitti göbek bel falan kalınlaştı kalınlaşıorum böle yaıla yayıla ama senden kız çıkmazz ne zmn gitcen ayrıntılı usg ye

Meloşşşşşşşş, Yankı nasıl? Elma da önermiş, ben de bunu öneriyorum: Yankı Savaş!
kız amanin
yankı savaş
bi değerlendirme yapalım
elvin isim topicini atsana benim için
beğendim ismi

kızlar ben çıkıyorum duşa gireyim oğluşumla siz de çok kaynatmayım yetişmek zor oluyor hepinize iyi geceler...

iiii geceler tatlım

melisim yılmazda öyle diyorr
şaştık valla ben isim bulamadıkça sinirlerim bozuluyor
ben hiç kızda duymadım.
Meloşum İlke'yi de severim ben ama sen daha kalın harfli seviyorsun diye onu söylemedim...

çok saol elvincim.....yankı masaya yatırılacak kuzum:128:

Tolga'yı ben de tutmadım

evet evet ben de şimdi düşünüyorumda iyidi gerçekten güven veriyo. bilgili bi doktor belli.. bakalım sizin cinsiyet ne cumartesi kesin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…