evet evet ben de şimdi düşünüyorumda iyidi gerçekten güven veriyo. bilgili bi doktor belli.. bakalım sizin cinsiyet ne cumartesi kesin belli olur
bnm kızın vücudu zayıf kaffası önde çıktı tövbee dedim neye benzicek birde bnmkinin burnunu hep sölüorlar ya drlarr uffff evde kalcak bnmki yaaamelisim çookk teşekkür ederimm2. de erkek olur inşallah hehe şimdiden 2.nin hayallerini de kuruyorum bu arada güzel olur mu bilmem ama senin ki gi bi benim ki de biraz koca kafalı olucak galiba 1 hafta önden çıktı kafa
Meloşşşşşşşş, Yankı nasıl? Elma da önermiş, ben de bunu öneriyorum: Yankı Savaş!
Veeee işte kız anasıııııııı, Ben bildim!!!!!!!!!!!!!! Gözün aydın İnciiiiiiii, kime verdin kızını?
bnm kızın vücudu zayıf kaffası önde çıktı tövbee dedim neye benzicek birde bnmkinin burnunu hep sölüorlar ya drlarr uffff evde kalcak bnmki yaaa
yankı müthiş bir isimmmmmmmmm bizimlisede vardı bnmlistedede var yankı diye bri çocuk çok cool du snowboard cu halada cooll
elmanın isimlerinden çağınada bayıldım ben çağın yalın yankı meloş sende düşünebilirsinnn
Veeee işte kız anasıııııııı, Ben bildim!!!!!!!!!!!!!! Gözün aydın İnciiiiiiii, kime verdin kızını?
evet evet ben de şimdi düşünüyorumda iyidi gerçekten güven veriyo. bilgili bi doktor belli.. bakalım sizin cinsiyet ne cumartesi kesin belli olur
evet ya o benimmmteşekkür ederimmm geçmişi okumamışsın tebrik etmiştim seniii
bilmiorumm:26: özgem görünüyo
ya bişiii dicem,
nassı olacak bu, sayfa bana ait, ben giriyom, olmıcak yine görünmeden yazamazsınız ki
anlamadım ben bu işi, isterseniz kullanıcı adı ve şifresini vereyim herkes girsin dicem ama nassı olacak :))))))))))) ay ben koptum vallaa :))))))))))))
ya kendi sayfamda bi fanclub falan mı açsaydım ne :))))))))))))))
canım ekledim göbüş topiğine bak istersen
senin kız olamaz yaa göbekten belli ne zmndır ayrıca erkek bebektede popo hafif dolar bnmde popo gitti göbek bel falan kalınlaştı kalınlaşıorum böle yaıla yayıla ama senden kız çıkmazz ne zmn gitcen ayrıntılı usg ye
ayy saol canım beklıyorumyok şekerim ama bekle kocişe çektirip hemen koyayım bebemm
bana verdi nıhahahadiycem olmayacak daha vermedi
Yarın sabah okucam artık ben onlarıevet tatlım yaaaa bende kaçırdım dönemedim geçmişe hande açtı
Senin beğenmen daha önemli ama Meloş, illa o olsun dersen kabul ederizuffffffffffff
Güzellikle vermezse kaçırırız Meloş, merak etmebana verdi nıhahahadiycem olmayacak daha vermedi
evet ya o benimmmteşekkür ederimmm geçmişi okumamışsın tebrik etmiştim seniii
bilmiorumm:26: özgem görünüyo
hala şoktayım
ben oğlumu alıp gideyim küstük tıpppppppppppppppppppp
hala şoktayım
ben oğlumu alıp gideyim küstük tıpppppppppppppppppppp
yedik yedik cnm saol yiğenin nasıl uyudumuumelıss nasılsınn yedınmı yemegını
yılmaz ne dior meloş tolgayı o istedi diye bişi diyeemiştim ben dünmelisim yılmazda öyle diyorr
şaştık valla ben isim bulamadıkça sinirlerim bozuluyor
çok saol elvincim.....yankı masaya yatırılacak kuzum:128:
Tolga'yı ben de tutmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?