2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet ben de şimdi düşünüyorumda iyidi gerçekten güven veriyo. bilgili bi doktor belli.. bakalım sizin cinsiyet ne cumartesi kesin belli olur

Veeee işte kız anasıııııııı, Ben bildim!!!!!!!!!!!!!! Gözün aydın İnciiiiiiii, kime verdin kızını?

bnm kızın vücudu zayıf kaffası önde çıktı tövbee dedim neye benzicek birde bnmkinin burnunu hep sölüorlar ya drlarr uffff evde kalcak bnmki yaaa
Meloşşşşşşşş, Yankı nasıl? Elma da önermiş, ben de bunu öneriyorum: Yankı Savaş!

yankı müthiş bir isimmmmmmmmm bizimlisede vardı bnmlistedede var yankı diye bri çocuk çok cool du snowboard cu halada cooll

elmanın isimlerinden çağınada bayıldım ben çağın yalın yankı meloş sende düşünebilirsinnn

evet tatlım yaaaa inş yılmaz beğenir

evet evet ben de şimdi düşünüyorumda iyidi gerçekten güven veriyo. bilgili bi doktor belli.. bakalım sizin cinsiyet ne cumartesi kesin belli olur

insl sekerim ben 13 haftalıkkken ikili teste girdim orda incelerken erkek olma ihtimali yuksek demisti ama kordon mu gordugu tm anlayamamıstı.herkes erkek olcak dedi cevremde:) ama sag gosterip sol vurabilir bebisim saglıklı olsunda frkletmez artık

canım ayarlarını düzeltirsen sadece üyeler görebilcek... yani bizler!!!

21. haftada dedı canım suan hastane ve fıyat arastırması asamasındayım. marmarıste ozel hastanede 120 tl devlet falan cekmıo.
onumuzdekı haftanın bıtımındede tetanoz var. ası olan yok dımı henuz yan etkısı varmı merak edıyorum

yok şekerim ama bekle kocişe çektirip hemen koyayım bebemm
ayy saol canım beklıyorum

evet tatlım yaaaa bende kaçırdım dönemedim geçmişe hande açtı
Yarın sabah okucam artık ben onları
Senin beğenmen daha önemli ama Meloş, illa o olsun dersen kabul ederiz
bana verdi nıhahahadiycem olmayacak daha vermedi
Güzellikle vermezse kaçırırız Meloş, merak etmeBiz önce bi usulünce isteyelim de, kız anası azcık naz yapcak tabi
evet ya o benimmm teşekkür ederimmm geçmişi okumamışsın tebrik etmiştim seniii
bilmiorumm:26: özgem görünüyo

Okuyamadım ya, yarın sabah okucammmm

melıss nasılsınn yedınmı yemegını
yedik yedik cnm saol yiğenin nasıl uyudumuu
melisim yılmazda öyle diyorr
şaştık valla ben isim bulamadıkça sinirlerim bozuluyor

çok saol elvincim.....yankı masaya yatırılacak kuzum:128:
yılmaz ne dior meloş tolgayı o istedi diye bişi diyeemiştim ben dün
Tolga'yı ben de tutmadım

bende ben de bende ama önerdiğin yankı ismini çok beğendim hem noktaısz hem a harfli hem modern hem anlamı hoş hemde yakışıklı isim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…