İnci çok kötü hissetti kendini, ikinciyi de kız doğurup vercek hemen açıkta kalanaArtık sana kız anası olmayı öğretmek lazım İnci, diceksin ki "siz kendi aranızda anlaşın, ben bilemem" sıyrılcaksın işin içinden
anammm kızı kapmak ıcın beklıyoo yaaa
sevalcım saol resım ıcın senınkı barıs erkek gobegı dıcem ama aslında benımkıde oyle gorunuyor ama ben kendımı bıldıgım ıcın popom 2 katına cıktı resmen. esofmanlarımı falan gıyerken popomda bı taklıo ordan yukarı ayrıca cektırmem gerekıyor gıyınırken.
ayy bılemıyorum kı yaaa erkekmı kızmı neyse saglıklı olsun da. 93. sayfada var benım resmım baksana bı erkek gobegımı
özgeye müjde verecektim yahuuuuuuuuuu
ben cıkıyorum kızlar oglusumu uyutayımm optummm..banada kız kalırsa werın he
sizin kontrol ne zman şimdi ay ben de merak ettimdeğişirse çok şaşırcam
evettttttttttttttttthe kızdan wazgectım mujdesımı canımm
Orkan izin vermez bi kerem
kızlar ben de çıkıyorum uykumuz geldi
öpüyorumm herkesi
haberi olmass ki onun
bebis hızlı buyuyo yni anladım canım:)masallah diyelm ozaman nazar degmes,inkızmı peki cnm.kızlar hemen hissettirmez kendini derler ama
teşekkür ederiz canım..Yorumların içinde tabieewt cok benzıyo sana cnm masallh cok tatlı
herkese merhabaa
geldik sonunda kusura bakmayın biraz geç kaldım önce bi geçmişi okuyayım dedim
bugün 12:30 da randevumuz vardı bildiğiniz üzere
bebeğim gayet sağlıklı kızlar veeeeeee cinsiyetimmiiizzzz KIZ
damla ve elvin kutluyorum sizi bildiniz walla
şöle söliyim doktor kız dedi ben de kesin mi dedim yani kesin demek için daha erken çok büyük ihtimal kız ve ben pek yanılmam dedi
böyle işte kızlar sonunda öğrendim ben de
meliscim hastane genel olarak temiz görünüyodu baya çıkışta odaları gezicektik ama o heyecandan, sevinçten unuttuk:26: arabaya binince hatırladım
bu arada ayhan çocuğa da gidemedik bugün hem hava yağışlı olduğundan köprüde baya trafik vardı hem de zaten barışın işi çıktı.. başka bi güne kaldı artıkben de alışveriş merkezine gidip kendime ciciler aldım artık eklerim onları da yarın
damla yiğeniyle uyuya mı kaldınerde bu kız
melısss sahılı kıme werdın sen?* damla orkana kımı aldın sen
sizin kontrol ne zman şimdi ay ben de merak ettimdeğişirse çok şaşırcam
sevkancım maşallah çok tatlıyalnız kız anneişlerinine sormak lazım.onların göbüşü yayvan mı acaba??benimki öne doğru gidiyor.fotoda seninki de sivri bende öleyim.kızların ki yayvan erkeklerin ki sivri olur die biliyorum ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?