2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sevkancım maşallah çok tatlı yalnız kız anneişlerinine sormak lazım.onların göbüşü yayvan mı acaba??benimki öne doğru gidiyor.fotoda seninki de sivri bende öleyim.kızların ki yayvan erkeklerin ki sivri olur die biliyorum ama ben

sizin kontrol ne zman şimdi ay ben de merak ettim değişirse çok şaşırcam

canım doktor 21. haftada detaylı ultrason cektırın dedı ama tam bır tarıh soylemedı zaten benım gıttıgım hastanede cekılmıyormus. ben marmrısteyım detaylı ıcın aydında bı doktor bulmak ıstıyorum cunku dogumuda aydında yaptırıcam sımdıden bı doktor kestırmek lazım ordada. yanı benım ıs karısık bıraz. sımdı 19. haftanın ıcındeyım 21. haftada cektırıcem detaylıyı

kızlar bu arada tetanoz aısıs olan yok mu

Kızlar ben kaçtım,
yarın sabah geçmişi okuyup hepinize laf yetiştircem, işler acil olmazsa tabi. İyi geceleerrrrrr...

NOT: Lilacım iyi geceler

bebis hızlı buyuyo yni anladım canım:)masallah diyelm ozaman nazar degmes,in kızmı peki cnm.kızlar hemen hissettirmez kendini derler ama

Erkek benim bebişim Asyam erkekim geliyoo kızlar geç hissettirirmiş.

eewt cok benzıyo sana cnm masallh cok tatlı
teşekkür ederiz canım..Yorumların içinde tabi

Bildiiiim biiiildiiiiim oley oley kız geliyoooo maşallah canım gözünüz aydın.

damla yiğeniyle uyuya mı kaldınerde bu kız

Geldim yeni gittiler ancak oturdum Meloşum..Yankı ismine benden de tam puan bu arada çok güzel..

melısss sahılı kıme werdın sen?* damla orkana kımı aldın sen

Orkana Belizi aldım ben.Kimselere vermem gelinimi hooyyyttt

sizin kontrol ne zman şimdi ay ben de merak ettim değişirse çok şaşırcam

incim farklı 3 doktor erkek dedi.hiçbirine sölemedim cinsiyet öğrendiğimi benimki bundan sonra değişmez zaten.hep mavişe cicikler aldım oğluşuma da

bizim bir çoğumuzun yayvan cnmmmmmm çok belli yaaa bir elvininki çok yayvan gelmior bana okdr kız analarından yani

sevkan yazdım okumadın sanırım
lehale oldu biri daha oldu ama hatırlamıorum yanıormuş acıormuş şişiormuş ama yan etki olarak başka bişi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…