haberi olmass ki onun
Erkek benim bebişim Asyam erkekim geliyookızlar geç hissettirirmiş.
teşekkür ederiz canım..Yorumların içinde tabi
Bildiiiim biiiildiiiiim oley oley kız geliyoooo maşallah canım gözünüz aydın.
Geldim yeni gittiler ancak oturdum Meloşum..Yankı ismine benden de tam puan bu arada çok güzel..
Orkana Belizi aldım ben.Kimselere vermem gelinimi hooyyyttt
kızlar ben de çıkıyorum uykumuz geldi
öpüyorumm herkesi
canım kacırmısım ya kusura bakma. tesekkur ederımbizim bir çoğumuzun yayvan cnmmmmmm çok belli yaaa bir elvininki çok yayvan gelmior bana okdr kız analarından yani
sevkan yazdım okumadın sanırım
lehale oldu biri daha oldu ama hatırlamıorum yanıormuş acıormuş şişiormuş ama yan etki olarak başka bişi yokmuş
incim farklı 3 doktor erkek dedi.hiçbirine sölemedim cinsiyet öğrendiğimibenimki bundan sonra değişmez zaten.hep mavişe cicikler aldım oğluşuma da
anaaaam kıız İnci neler çeviriyon arkamdan senin kızın olmuyo mu ne istiyosun koca yanaklı gelinimden??
BELİZ den uzak durun yakarım buraları hoooyyyytttt
ben yarın 20.haftama gircem acaba 20 hafta bitiminde mi başlangıcında mı yaptırmalıyım tetanos aşısını??
ben yarın 20.haftama gircem acaba 20 hafta bitiminde mi başlangıcında mı yaptırmalıyım tetanos aşısını??
canım doktor 21. haftada detaylı ultrason cektırın dedı ama tam bır tarıh soylemedı zaten benım gıttıgım hastanede cekılmıyormus. ben marmrısteyım detaylı ıcın aydında bı doktor bulmak ıstıyorum cunku dogumuda aydında yaptırıcam sımdıden bı doktor kestırmek lazım ordada. yanı benım ıs karısık bıraz. sımdı 19. haftanın ıcındeyım 21. haftada cektırıcem detaylıyı
kızlar bu arada tetanoz aısıs olan yok mu
kızlar ben de çıkıyorum uykumuz geldi
öpüyorumm herkesi
Kızlar ben kaçtım,
yarın sabah geçmişi okuyup hepinize laf yetiştircem, işler acil olmazsa tabi. İyi geceleerrrrrr...
NOT: Lilacım iyi geceler
yaa amaa elvin çıkardı ilk kaçırma olayını bikeremmm:26: atlamışsın orayı damlamm
inci koru kızınıı bu kaynanalrdannn yaaa bunlar çok fena yaaa buarada ben yatıorum şimdi sabaha kadar isim bulmuş olunherşeye karışıorum yaaa kim demişti bana muhtar diyee ne iyi demiş ama ben öle isimsiz seslenemiorumm olmuorr benimseyemiorum yiğenlerimiii
ben yatıorummm kızlar iyi gecelerrr
inci koru kızınıı bu kaynanalrdannn yaaa bunlar çok fena yaaa buarada ben yatıorum şimdi sabaha kadar isim bulmuş olunherşeye karışıorum yaaa kim demişti bana muhtar diyee ne iyi demiş ama ben öle isimsiz seslenemiorumm olmuorr benimseyemiorum yiğenlerimiii
ben yatıorummm kızlar iyi gecelerrr
yaa amaa elvin çıkardı ilk kaçırma olayını bikeremmm:26: atlamışsın orayı damlamm
aaa ben o kısmı kaçırmışım İncim.. Bu arada cicilerini koy bi ara bakalım kızlarınki ayrı bi güzel oluyo
bitirince gel dediler bana da Sevalcim.Kızlar da yazdı erken yapılması iyi değilmiş.21.haftaya girince git aşı için.
Iyi geceler kizlar.........
Damlacim gecmisi okumaya yeltendim ama 200 u gecmis okumaya usendim. Sen doktora gidecektin neoldu?
Bide 20.haftada beni ayrintili icin cagirdi.
kızlarrr benım ogluma kızzz yokkk yaaa....2 eslı olmayı kabul eden kızlar warsa alayım oglumaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?