2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim damlacım

canım kacırmısım ya kusura bakma. tesekkur ederım

incim farklı 3 doktor erkek dedi.hiçbirine sölemedim cinsiyet öğrendiğimi benimki bundan sonra değişmez zaten.hep mavişe cicikler aldım oğluşuma da

maşallah oğluşumuza bugün öğrendikten sonra alışveriş merkezinde aldım soluğu bebek mağazalarında, hemen kız reyonlarına baktım aslında kız isteğim de biraz daha ağır basıyodu ama bugün yine de biraz hüzünlendim dedim keşke ikiz olsaydı bi kız bi erkek o zaman tam süper olucaktı ikisinden de istiorum benn

ben yarın 20.haftama gircem acaba 20 hafta bitiminde mi başlangıcında mı yaptırmalıyım tetanos aşısını??

2 gün önce sağlık ocağından aradılar, gel aşını ol die, yarın gideceğim ben...

kızlar ben de çıkıyorum uykumuz geldi
öpüyorumm herkesi

Kızlar ben kaçtım,
yarın sabah geçmişi okuyup hepinize laf yetiştircem, işler acil olmazsa tabi. İyi geceleerrrrrr...

NOT: Lilacım iyi geceler

ii geceler kızlar sizlere

yaa amaa elvin çıkardı ilk kaçırma olayını bikeremmm:26: atlamışsın orayı damlamm

inci koru kızınıı bu kaynanalrdannn yaaa bunlar çok fena yaaa buarada ben yatıorum şimdi sabaha kadar isim bulmuş olun herşeye karışıorum yaaa kim demişti bana muhtar diyee ne iyi demiş ama ben öle isimsiz seslenemiorumm olmuorr benimseyemiorum yiğenlerimiii

ben yatıorummm kızlar iyi gecelerrr

ben biraz zor isim bulucam işimiz zor iyi geceler meliscim

iyi geceler melis

Iyi geceler kizlar.........

Damlacim gecmisi okumaya yeltendim ama 200 u gecmis okumaya usendim. Sen doktora gidecektin neoldu?
Bide 20.haftada beni ayrintili icin cagirdi.

bitirince gel dediler bana da Sevalcim.Kızlar da yazdı erken yapılması iyi değilmiş.21.haftaya girince git aşı için.

2 hafta önce çağırdılar beni bide sağlık ocağından.bende sağolun sizden duyduklarımla 20.hafta olduğunu biliodum istemedim yapılmasını.iyiki de yaptırmamşım.yarın da gitmeyeyim o zaman sağolun damlacımm

Iyi geceler kizlar.........

Damlacim gecmisi okumaya yeltendim ama 200 u gecmis okumaya usendim. Sen doktora gidecektin neoldu?
Bide 20.haftada beni ayrintili icin cagirdi.

gittim canım..Oğlumun maşallahı var 327 gram olmuş. 1 hafta önde gidiyor hala Herşey yolunda 2 hafta sonraya ayrıntılı için çağırdı. Egzama için diğer doktorun verdiği ilaçları sordum içebilirsin dedi..Balık gibi ağzını açıp kapattı oğlum parmağını emdi oyy yerim yerim güzeldi herşey yolunda çok şükür. A bide tartıldım 3 haftada 2 kilo 700 almışım haha toplamda 3 kilo 700 almış oldum doktor süper dedi..

Sen nasılsın,yolunda dimi herşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…