hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. benimde ilk bebişim olucak inşallahistanbulda mısın bu arada?
amin cnm saol.evet ümraniyede oturuyolrum namık kemal de.sen nerdensin?
ben beylikdüzündeyim canım..Daha önce Çekmeköyde oturdum ama annemler bu taraftalar orda kimsemiz yok.Eşimde sefere gidince yalnız kalıyorum zor oluyodu uzakta olmak o yüzden Beylikdüzüne geldim geçen sene. Şimdi rahatım..
iyi yapmısssın valla.ne guzel ailen istbulda en azından.benm kimsem yok burda gurbet eldeyimama allah tan esim hep yanımda yoks kafayı yerdim:) senin icinde zor olmalı esinin isi.allah yardımcın olsun simdi seferdemi?
herkese merhabaa
geldik sonunda kusura bakmayın biraz geç kaldım önce bi geçmişi okuyayım dedim
bugün 12:30 da randevumuz vardı bildiğiniz üzere
bebeğim gayet sağlıklı kızlar veeeeeee cinsiyetimmiiizzzz KIZ
damla ve elvin kutluyorum sizi bildiniz walla
şöle söliyim doktor kız dedi ben de kesin mi dedim yani kesin demek için daha erken çok büyük ihtimal kız ve ben pek yanılmam dedi
böyle işte kızlar sonunda öğrendim ben de
meliscim hastane genel olarak temiz görünüyodu baya çıkışta odaları gezicektik ama o heyecandan, sevinçten unuttuk:26: arabaya binince hatırladım
bu arada ayhan çocuğa da gidemedik bugün hem hava yağışlı olduğundan köprüde baya trafik vardı hem de zaten barışın işi çıktı.. başka bi güne kaldı artıkben de alışveriş merkezine gidip kendime ciciler aldım artık eklerim onları da yarın
günaydın kızlar,
dün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir..
dün karnım ağrıyodu, dayanamadım daha randevuma 10 gün var diye dedim bu seferde devlet kadın doğum hastahanesine gideyim.Gittim. kan ve idrar tahlili istedi. tahlilleri yaptırdım, 1 ay sonrasına ultrasona gün verdiler.. neyse doktor insafa geldi, ameliyata giricem beklersen doğumhanede bakarım dedi. iyi dedim bekledim 1 saat. neyse çıktı girdik ultrasona.
+bebeğin eşi aşağıda
+normal doğum yapamazsın
+erken doğum riski var
+ağır kaldırma, dinlen
+git bi detaylı ultrason yaptır
+zeka testi yapıldı mı? 3 lü test
+muhakkak yaptır.
vs. vs....
ben tabi şoktayım. ağlaya zırlaya çıktım hastahaneden..çıktım kendi özel doktoruma gidicem hesap sorucam.. durumum 20 gündemi bu kadar kötüye gitti. niye bişey söylemedin diye.. aradım araya alırız dediler. İlgilenmez yine diye korktum, bide hiç güvenmiyordum artık, yan odasında başka doktor var kazım bey diye biri onda muayene olmak istediğimi, gülçin hanıma gitmek istemediğimi söyledim. hemşirenin biri yetiştirmiş. Neyse gittim gülçin hanıma. dedim böyle böyle dediler. vay efendim neden ona gitmemişim. vay efendim o zaman orda 3lü test yapsaymışlar..
kazım beye baktırırsın ben söylerim alkır seni dedi. trip attı bide.. neyse ben yine ağla zırla çıktım. sinirden hırsımı da alamadım kadından elim ayağım esiyor diye..
çıktım başka hastahaneye gittim. ordaki doktorda yeni muayene olmuşsun ben neye bakayım deyip muayene etmedi mi?
geri döndüm konak hastahanesine kazım beye muayene olmaya sıraya girdim. saat 1,30 da hastahaneden çıkmışım saat 5,30 da muayne oldum.
+ doktor daha bu aydan bebeğin eşinin aşağıda olması yukarı çıkmayacağı anlamını taşımaz korkulacak bişey yok dedi.
+ 3lü test istedi.
+tam 45 dakika detaylı ultrason yaptı ki muayene ücreti ile yaptı.. (54,00 tl )
+güzel güzel anlattı.(yağlı tuzlu yok,7 öğün yemek az az)
+et tüketimini arttır, kan eksikliği var.. kan hapını düzgün kullan..
yani kısacası korkulacak bişey yok dedi , tek tek anlattı. öyle bi ilgilendi ki şaşırdım..
Bide çıkarken demezmi görüntüleri cd ye kaydetmiş, bide renkli alien fotolarından verdi.
ay ben ne dualar ettim adama ne dualar...
bundan sonra o doktora gidicem. perşembe 3lünün sonucu çıkacak..
24. haftadan sonra şeker yüklemesi yapacak.
5. aydan sonra tetanoz yaptırıcaz dedi.
bi ufak sorun var bebişimin böbrek büyümesi var ama şu anda cididi problem yok dedi.
akşama kadar ağladığımla kaldım...
günaydın kızlar,
dün karnım ağrıyodu, dayanamadım daha randevuma 10 gün var diye dedim bu seferde devlet kadın doğum hastahanesine gideyim.Gittim. kan ve idrar tahlili istedi. tahlilleri yaptırdım, 1 ay sonrasına ultrasona gün verdiler.. neyse doktor insafa geldi, ameliyata giricem beklersen doğumhanede bakarım dedi. iyi dedim bekledim 1 saat. neyse çıktı girdik ultrasona.
+bebeğin eşi aşağıda
+normal doğum yapamazsın
+erken doğum riski var
+ağır kaldırma, dinlen
+muhakkak yaptır.
vs. vs....
ben tabi şoktayım. ağlaya zırlaya çıktım hastahaneden..çıktım kendi özel doktoruma gidicem hesap sorucam.. durumum 20 gündemi bu kadar kötüye gitti. niye bişey söylemedin diye.. aradım araya alırız dediler. İlgilenmez yine diye korktum, bide hiç güvenmiyordum artık, yan odasında başka doktor var kazım bey diye biri onda muayene olmak istediğimi, gülçin hanıma gitmek istemediğimi söyledim. hemşirenin biri yetiştirmiş. Neyse gittim gülçin hanıma. dedim böyle böyle dediler. vay efendim neden ona gitmemişim. vay efendim o zaman orda 3lü test yapsaymışlar..
kazım beye baktırırsın ben söylerim alkır seni dedi. trip attı bide.. neyse ben yine ağla zırla çıktım. sinirden hırsımı da alamadım kadından elim ayağım esiyor diye..
çıktım başka hastahaneye gittim. ordaki doktorda yeni muayene olmuşsun ben neye bakayım deyip muayene etmedi mi?
geri döndüm konak hastahanesine kazım beye muayene olmaya sıraya girdim. saat 1,30 da hastahaneden çıkmışım saat 5,30 da muayne oldum.
+ doktor daha bu aydan bebeğin eşinin aşağıda olması yukarı çıkmayacağı anlamını taşımaz korkulacak bişey yok dedi.
+ 3lü test istedi.
yani kısacası korkulacak bişey yok dedi , tek tek anlattı. öyle bi ilgilendi ki şaşırdım..
Bide çıkarken demezmi görüntüleri cd ye kaydetmiş, bide renkli alien fotolarından verdi.
bi ufak sorun var bebişimin böbrek büyümesi var ama şu anda cididi problem yok dedi.
günaydın kızlar,
+bebeğin eşi aşağıda
+normal doğum yapamazsın
+erken doğum riski var
+ağır kaldırma, dinlen
+muhakkak yaptır.
vs. vs....
+ 3lü test istedi.
ayyyyy geçmiş olsun şekerim yaaa...okurkn bile strese girdimmmm
hay allahım ya neden böyle panikletiyorlar ben o yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum...tokat gibi yapıştırıveriyorlar her şeyi...anlasalar gam yemeyeceğim...offf kime güvenecez biz.geçmiş olsun ne diyim zor bir gün atlatmışsın...
Offf canım yaaa, çok çok geçmiş olsun. ben de dün düşünüp durdum nerde bu kız, mutlaka gelirdi gündüzleri diye, meger neler neler yasamissin. ama bak bahane olmus kendine harika bir doktor bulmussun. Insallah bundan sonra sorunsuz devam edersin bu doktorunla. kendine cok iyi bak canım. etleri gotur bakalım bol bol.
sağolun kızlar, valla bende uzun e kötü günün karı olarak yeni doktorumu bulmuş oldum. hem ablam bayan doktoru gerekli yerlere şikayet etmiş.
Ya kızlar hertarafım kaşınıyor artık çıldırmak üzereyim ben. hani denize girdikten sonra, tuz üstünüzde kalır da yakarak kaşındırır ya onun bin beteri kaşınıyorum. kaşımıyım diyorum öyle böyle degil. göbegim, göğsüm bacaklarım. sizde de oluyo mu yaaaa. sürekli krem sürünüyorum ama ne fayda. bir süre sonra tekrar başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?