20. haftanı bitir cnmm geç olmasında sorun yok ama erken olmamalıymış lehalenin dr u çok kızmıştı ona
Erkek benim bebişim Asyam erkekim geliyookızlar geç hissettirirmiş.
teşekkür ederiz canım..Yorumların içinde tabi
Bildiiiim biiiildiiiiim oley oley kız geliyoooo maşallah canım gözünüz aydın.
Geldim yeni gittiler ancak oturdum Meloşum..Yankı ismine benden de tam puan bu arada çok güzel..
Orkana Belizi aldım ben.Kimselere vermem gelinimi hooyyyttt
vereyim ben sana kızımı canım ama birascık büyügüz 10 gün kadar
:26: daha bebeğime bişey almadımmm kiii:26: sürpriz yaparsa cinsiyet bi dee27sinden sonra alayım diyorum kendime aldım
2 hafta önce çağırdılar beni bide sağlık ocağından.bende sağolun sizden duyduklarımla 20.hafta olduğunu biliodum istemedim yapılmasını.iyiki de yaptırmamşım.yarın da gitmeyeyim o zaman sağolun damlacımm
canım y gozunaydın diyelimismini ne koycaksınız.benmkide erkek galiba ole diyolar
gittim canım..Oğlumun maşallahı var 327 gram olmuş.1 hafta önde gidiyor hala Herşey yolunda 2 hafta sonraya ayrıntılı için çağırdı. Egzama için diğer doktorun verdiği ilaçları sordum içebilirsin dedi..Balık gibi ağzını açıp kapattı oğlum parmağını emdi oyy yerim yerim güzeldi herşey yolunda çok şükür. A bide tartıldım 3 haftada 2 kilo 700 almışım haha toplamda 3 kilo 700 almış oldum doktor süper dedi..
Sen nasılsın,yolunda dimi herşey?
bana ver dicem ama sen karanfile teklif etmişsin karanfil görür de sonra beni napar bilmiyorum.2.erkek olmayaa razıykenneyse şimdik boşta ben kaldım sanırım
sizin isimlerinizle uyumlu olmusah canım ya kusura bakma ben bugün çocuk baktım beynim durdu galiba. Bebek mağazalarını gezdim yazmışsın ben aldım gibi algıladım..
haftaya gidersin kuzum bende haftaya gidicem doktora sorup..
sağol canım ismi Orkan olucak inşallah. Anlamı çok büyük bi fırtına türü.Kasırgadan büyük..Bi denizci ismidir aslında. Benim eşim gemi kaptanı oğlumuzda okyanus çocuğu zaten
ah canım ya kusura bakma ben bugün çocuk baktım beynim durdu galiba. Bebek mağazalarını gezdim yazmışsın ben aldım gibi algıladım..
haftaya gidersin kuzum bende haftaya gidicem doktora sorup..
sağol canım ismi Orkan olucak inşallah. Anlamı çok büyük bi fırtına türü.Kasırgadan büyük..Bi denizci ismidir aslında. Benim eşim gemi kaptanı oğlumuzda okyanus çocuğu zaten
Masallah orkan beyeee
Bende carsamba gunu gittim doktora. 230gr. 20cm.bende totalde 5 kilo almisimm
Iki hafta sonrada ayrintili icin cagirdi. Annem kalmaya geldi birde kk de sorun oluyodu giremedim bi suredir. Bende iyiyim sonuc olarak.
sizin isimlerinizle uyumlu olmusguzel isim canım anlamıda iyimis:) bizde erkek olursa eger Tuna Han istiyoruz canım bakalım
size de maşallah Pelincimiyi olun da gerisi önemli değil.2 hafta geçmez şimdi çok sabısızlanıyorum uzun uzun görücez bebişlerimizi inşallah..
Tuna Han da çok güzel isim..Erkek olduğu kesinleşti mi bu arada yoksa yüzde mi verdi doktor?
o istemezse büyük diye sana verelim tatlım yalnız biraz cadı o0lcak bizim kız şimdiden belli etti kendini
herkese iyi geceeler tatlı rüyalar kızlar.sizi bebişleri öpüyorummmm
herkese iyi geceeler tatlı rüyalar kızlar.sizi bebişleri öpüyorummmm
saol tatlım:) cumartesi belli olucak cinsiteyi kısmetse ögrenicez.eski dr 13.haftada diyodu erkek ihtimali yuksek dieama ben hamile oldugumu ögrendigim ilk gunden buldum ismini cok aceleciyim
ay hadi hayırlısı olsun canım. Büyük ihtimalle erkektir. benim de 13.haftada erkek gibi dedi doktor.14.haftada netleşti %100 erkek dediler öyle de devam etti. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin önemli olan o. İlk bebeğin mi?
evet cnm ilk bebisim ilk heyecnımhepimize saglıklı bebisler nasip etsin ALLAH ben daha 13.haftadan sonra gitmedim hic dr.a cumartesi gidicem insl.senin ilkmi peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?