2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım y gozunaydın diyelimismini ne koycaksınız.benmkide erkek galiba ole diyolar

vereyim ben sana kızımı canım ama birascık büyügüz 10 gün kadar

bana ver dicem ama sen karanfile teklif etmişsin karanfil görür de sonra beni napar bilmiyorum.2.erkek olmayaa razıyken neyse şimdik boşta ben kaldım sanırım

:26: daha bebeğime bişey almadımmm kiii:26: sürpriz yaparsa cinsiyet bi dee 27sinden sonra alayım diyorum kendime aldım

ah canım ya kusura bakma ben bugün çocuk baktım beynim durdu galiba. Bebek mağazalarını gezdim yazmışsın ben aldım gibi algıladım..

haftaya gidersin kuzum bende haftaya gidicem doktora sorup..

canım y gozunaydın diyelimismini ne koycaksınız.benmkide erkek galiba ole diyolar

sağol canım ismi Orkan olucak inşallah. Anlamı çok büyük bi fırtına türü.Kasırgadan büyük..Bi denizci ismidir aslında. Benim eşim gemi kaptanı oğlumuzda okyanus çocuğu zaten

merhaba kızlar yne kayınvalideler kız turuna çıkmış herhalde benim kızdan uzak durun aman aman abisi var çektirir oğlanlara

Masallah orkan beyeee
Bende carsamba gunu gittim doktora. 230gr. 20cm.bende totalde 5 kilo almisimm
Iki hafta sonrada ayrintili icin cagirdi. Annem kalmaya geldi birde kk de sorun oluyodu giremedim bi suredir. Bende iyiyim sonuc olarak.

bana ver dicem ama sen karanfile teklif etmişsin karanfil görür de sonra beni napar bilmiyorum.2.erkek olmayaa razıyken neyse şimdik boşta ben kaldım sanırım

o istemezse büyük diye sana verelim tatlım yalnız biraz cadı o0lcak bizim kız şimdiden belli etti kendini

sizin isimlerinizle uyumlu olmus guzel isim canım anlamıda iyimis:) bizde erkek olursa eger Tuna Han istiyoruz canım bakalım

ne kusuru damlam yaa ne alacağımı da bilemedim baktım öle şaşkın şaşkın

Masallah orkan beyeee
Bende carsamba gunu gittim doktora. 230gr. 20cm.bende totalde 5 kilo almisimm
Iki hafta sonrada ayrintili icin cagirdi. Annem kalmaya geldi birde kk de sorun oluyodu giremedim bi suredir. Bende iyiyim sonuc olarak.

size de maşallah Pelincim iyi olun da gerisi önemli değil.2 hafta geçmez şimdi çok sabısızlanıyorum uzun uzun görücez bebişlerimizi inşallah..

sizin isimlerinizle uyumlu olmus guzel isim canım anlamıda iyimis:) bizde erkek olursa eger Tuna Han istiyoruz canım bakalım

Tuna Han da çok güzel isim..Erkek olduğu kesinleşti mi bu arada yoksa yüzde mi verdi doktor?

saol tatlım:) cumartesi belli olucak cinsiteyi kısmetse ögrenicez.eski dr 13.haftada diyodu erkek ihtimali yuksek die ama ben hamile oldugumu ögrendigim ilk gunden buldum ismini cok aceleciyim

o istemezse büyük diye sana verelim tatlım yalnız biraz cadı o0lcak bizim kız şimdiden belli etti kendini

olsun canım oğluşa cadı olsun da bana cadılık yapmasın minik kızımız neyse karanfil kaçırdı valla ben aldım kızı

herkese iyi geceeler tatlı rüyalar kızlar.sizi bebişleri öpüyorummmm

saol tatlım:) cumartesi belli olucak cinsiteyi kısmetse ögrenicez.eski dr 13.haftada diyodu erkek ihtimali yuksek die ama ben hamile oldugumu ögrendigim ilk gunden buldum ismini cok aceleciyim

ay hadi hayırlısı olsun canım. Büyük ihtimalle erkektir. benim de 13.haftada erkek gibi dedi doktor.14.haftada netleşti %100 erkek dediler öyle de devam etti. Allah sağlıklı, hayırlı evlat versin önemli olan o. İlk bebeğin mi?

evet cnm ilk bebisim ilk heyecnım hepimize saglıklı bebisler nasip etsin ALLAH ben daha 13.haftadan sonra gitmedim hic dr.a cumartesi gidicem insl.senin ilkmi peki cnm?

evet cnm ilk bebisim ilk heyecnım hepimize saglıklı bebisler nasip etsin ALLAH ben daha 13.haftadan sonra gitmedim hic dr.a cumartesi gidicem insl.senin ilkmi peki cnm?

hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah. benimde ilk bebişim olucak inşallah istanbulda mısın bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…