- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
ay bak bu da acayp bir öykü. nereye sıkıştı o taş kim bilir. güle güle kullan canım, bir daha masaya vurdurtmasın Allah.
elmam valla ben üzülürdüm, giden gitmiş derdim ama içten içe de üzülürdüm, ve ikinci bir yüzüğü de aldırmazdım.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel oldu de miiii, afiyet olsun canım. canımız cekse de 2 dakkada yaparız kolay bişi o. afiyet olsun tekrar.
afiyet olsun, benim kızımın favori yemeğidir, ağzının tadını bilir sıpaa...
canım arpa şehriyeyi hafiften kavur alacalı olsun biraz koyu biraz açık ama çok kavurma yanar.aynı pilav gibi yap çok güzel dene bi
oooooyyyyyyy gülayım neler oldu sana böle yaa,
çok geçmiş olsun canım, sonunda yüzün gülmüş ya çok şükür,
her işte bir hayır var diye boşuna dememiş büyüklerimiz, bak şans doktorundan yana gülmüş sana.
üzülme ne olur.
Eşim 3 yıl evvel kadınlar gününde bana tektaş almıştı.Arkadaşına yaptırmış(kapalıçarşıda) neyse epey bir taşıdım sonra eşim dediki onun taşını götürüp üstüne para koyayım biraz büyüteyim.Hehehe biz bir akşam bir sebepten dolayı kavga ederken ben yüzüğü çıkardım vurdum masaya
Sonra aradan 2-3 saat geçip sakinleşince baktım taşı yokkayboldu bir ay evi süpürüp süpürgenin içini didikledim ama bulamadım.
Eşim evlilik yıldönümünde yenisini aldı
Sağol kuzum, ne bilim herşeyi birden o kadar olumsuz söylediki şok etkisi yarattı..
bu arada bana doktor progestan verdi hemde 3 kutu..
sana verdi mi bişi. bide hap ağızdan alınmıycak :78:[/QUOTEevet verdi rahim ağzının açılmasını önlüyo fitil gibi atıyosun ağızdan aldınmı çok yan etkisi oluyo zaten onu attığında uykuya yattığında at geri geliyo korkma sakın ben suyum geldi sandım meğer ilaç geri geliyomuş iyice gerilere at :))))))))))))
he itikliyom bende geç de olsa erkende olsa çıkıyo ama :78::78::78:
Sağol canım yaptım pilavı,içine 2 tane de tavuk bulyon attım
ben size bi oturmaya gelmek istiyorum, şöyle dip köşe bi oturim sizde
ben de atarım, şçok lezzetli oluyo, bulyon yoksa tereyagıyla yaparım o da olur bak.
yaptı yedi bile :) bizim de aklımıza aynı şey geldi de.
şimdi daha iyi sayılırım...testimizn sonucuda iyi çıksın dahada iyi olcaz kızımla..
ben size bi oturmaya gelmek istiyorum, şöyle dip köşe bi oturim sizde
he itikliyom bende geç de olsa erkende olsa çıkıyo ama :78::78::78:
Kızkardeşim bana temizliğe yardıma geldi bulursam benim olur ona göre diye anlaşma yaptı garibim evin temizliğini yaptığıyla kaldı
Kızım bile ara,ara diyor anne bulursam benim olsunmu diye
baya talibi var ama bulan yok.
Geçen halılarımı yıkamaya verdim acaba onlarmı buldu :26:
ben de atarım, şçok lezzetli oluyo, bulyon yoksa tereyagıyla yaparım o da olur bak.
bence bulyonları fazla kullanmayın kızlar bende en aza indirdim..
tereyğıyla pilav her zaman daha harika olur..
eşim tereyağsız pilav yemez..
cess peki pirinç gibimi ölçüsü kaça kaç su koyucaz hiç yapmadım ben şehriye pilavı
bence bulyonları fazla kullanmayın kızlar bende en aza indirdim..
tereyğıyla pilav her zaman daha harika olur..
eşim tereyağsız pilav yemez..
cess peki pirinç gibimi ölçüsü kaça kaç su koyucaz hiç yapmadım ben şehriye pilavı
üzüldüm ya stresli bi gün geçirmişsin.bende akademiye gidiyorum nuri hüseyinoğluna hiç detaylı değil ultrasyon 5dk.sürüyo.bilemiyosunki herşey normal diymi yoksa dr.umursamaz diyemi böye davrandığını. Ya Allah'ın izniyle bişey olmaz benim annem kardeşime hamileyken bi kere bile gitmedi kontrole şimdi her ay zırt bırt para yağdırıp strese giriyoruz aslında rahasızlığımız olmadığı sürece çok gitmemek lazım ama ilk olduğu için tedirginlik oluyo.
teşekkür eder,m canım peki kaynar sumu yoksa normal su mu koydunBen normalde kullanmam ama bu pilavı ilk kez denediğim için lezzetli olsun istedim
Bana sormamışsın ama
Ben 2 bardak şehriyeye 3 bardak su koydum canım.
Kavururken biraz da karabiber ve kırmızı biber koydum
Ben normalde kullanmam ama bu pilavı ilk kez denediğim için lezzetli olsun istedim
Bana sormamışsın ama
Ben 2 bardak şehriyeye 3 bardak su koydum canım.
Kavururken biraz da karabiber ve kırmızı biber koydum
teşekkür eder,m canım peki kaynar sumu yoksa normal su mu koydun
bende yapıcam şimdi bide bütün şehriyeli birdenmi pişirdin yanı kavurdun yoksa iki renkmi hani bir bardak kavrulup sonra diğer bardağımı attın iki renkli olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?