2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay bak bu da acayp bir öykü. nereye sıkıştı o taş kim bilir. güle güle kullan canım, bir daha masaya vurdurtmasın Allah.

Vallahi her yeri aradım ama bulamadım yerde parlayan bişiy görsem hemen atlıyordum üstüne

elmam valla ben üzülürdüm, giden gitmiş derdim ama içten içe de üzülürdüm, ve ikinci bir yüzüğü de aldırmazdım.

İkinci yüzüğü aldırmasaydım benim yüzüğümü taşımak istemiyorsun mahsus attın diye 10 yıl surat yapardı eşim

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel oldu de miiii, afiyet olsun canım. canımız cekse de 2 dakkada yaparız kolay bişi o. afiyet olsun tekrar.

afiyet olsun, benim kızımın favori yemeğidir, ağzının tadını bilir sıpaa...

canım arpa şehriyeyi hafiften kavur alacalı olsun biraz koyu biraz açık ama çok kavurma yanar.aynı pilav gibi yap çok güzel dene bi

Sağol canım yaptım pilavı,içine 2 tane de tavuk bulyon attım

şimdi daha iyi sayılırım...testimizn sonucuda iyi çıksın dahada iyi olcaz kızımla..

ben size bi oturmaya gelmek istiyorum, şöyle dip köşe bi oturim sizde

bence bulyonları fazla kullanmayın kızlar bende en aza indirdim..
tereyğıyla pilav her zaman daha harika olur..
eşim tereyağsız pilav yemez..

üzüldüm ya stresli bi gün geçirmişsin.bende akademiye gidiyorum nuri hüseyinoğluna hiç detaylı değil ultrasyon 5dk.sürüyo.bilemiyosunki herşey normal diymi yoksa dr.umursamaz diyemi böye davrandığını. Ya Allah'ın izniyle bişey olmaz benim annem kardeşime hamileyken bi kere bile gitmedi kontrole şimdi her ay zırt bırt para yağdırıp strese giriyoruz aslında rahasızlığımız olmadığı sürece çok gitmemek lazım ama ilk olduğu için tedirginlik oluyo.

bir tek bu pilavda kullanıyorum bulyonu. dige rpilavları çamur gibi yapıyo. bir de dedigin gibi zararlı. az kullanmak lazım.

cess peki pirinç gibimi ölçüsü kaça kaç su koyucaz hiç yapmadım ben şehriye pilavı

valla ben pek ölçüyle yapmam yemekleri.arpaların üstünü geçene kadar koyuyorum kaynar suyu, sonra sertse ekliyorum azar azar. biraz yapışık sevdigim icin ben fazlaca koyuyorum hatta. dene bak çok kolay olur.

Ben normalde kullanmam ama bu pilavı ilk kez denediğim için lezzetli olsun istedim

cess peki pirinç gibimi ölçüsü kaça kaç su koyucaz hiç yapmadım ben şehriye pilavı

Bana sormamışsın ama
Ben 2 bardak şehriyeye 3 bardak su koydum canım.
Kavururken biraz da karabiber ve kırmızı biber koydum

canımben dün bi doktoru keşfettim tam 40 dk bebeği izledik... detaylı bakıyo çok ilgili.. konak kazım gündoğdu...
valla tavsiye ederim. çok ilgilendi.

Ben normalde kullanmam ama bu pilavı ilk kez denediğim için lezzetli olsun istedim

Bana sormamışsın ama
teşekkür eder,m canım peki kaynar sumu yoksa normal su mu koydun

bende yapıcam şimdi bide bütün şehriyeli birdenmi pişirdin yanı kavurdun yoksa iki renkmi hani bir bardak kavrulup sonra diğer bardağımı attın iki renkli olsun diye :)

Bana sormamışsın ama

gittim geldim hala arpa şehriye pilavı muhabbeti çok canım çekti bak eve gidince yapmam lazım yanına şöyle güzel bir yoğurt nefis

hepsini kavur canım, bir de kaynar su koy. kavurmadığın arpalar lapa lapa oluyo kavrulmayıca. hepsini kavur sonra kaynar su koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…