teşekkür eder,m canım peki kaynar sumu yoksa normal su mu koydun
bende yapıcam şimdi bide bütün şehriyeli birdenmi pişirdin yanı kavurdun yoksa iki renkmi hani bir bardak kavrulup sonra diğer bardağımı attın iki renkli olsun diye :)
gittim geldim hala arpa şehriye pilavı muhabbeti çok canım çekti bak eve gidince yapmam lazım yanına şöyle güzel bir yoğurt nefis
hepsini kavur canım, bir de kaynar su koy. kavurmadığın arpalar lapa lapa oluyo kavrulmayıca. hepsini kavur sonra kaynar su koy.
işşşte koca dedigin öyle olur. benim kocam da böle valla övmek gibi olmasın. ne anasını dinler ne babasını. ben bi yana dünya bi yanadır onun için.
ben kaçar pilav yapıcam hadi gelin hepiniz su 2 bardağa 3 bardak dediniz valla pişmezse ağlarım :)
glmyrk lütfen başka doktora danış 16 haftadan sonra progeston kullanılmaz bebek için sakıncalıdır
benimkide anası bir yanında ben bir yanında düşünür kalırbenide delirtir bende anasını delirtirim hahahaha
acele cvp 1.5 su bardağı arpa şehriyem vardı suyunu 2.5 bardak koyucam sizcede iyimi
sen delirt anayı boşver. etkiye tepki meselesi.
az daha eksik koy canım ppişmezse eklersiin.
o zaman 2 iyiymi
progeston bebeğin eşinin salgıladığı bir hormpndur 16 haftadan sonra dışarıdan alınmaya gerek yoktur bebeğin eşi yani plasenta salgılar.Bence almadan lütfen başka bir doktora daha danış
dene bakalım. ben ölçüsüz yaptığım icin bilemicem.olmadı eklersin.
dene bakalım. ben ölçüsüz yaptığım icin bilemicem.olmadı eklersin.
KİVİCİM allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...çok güzel bir hediye..
gülaycım BEN anne konusunda şanslıyım galiba benim işim hala o yapıyor yemeğime kadar ayda bir de yardımcı alıyorum...ama böyle duyarsız olmalarına üzüldüm..
şehriye pilavı canım çekti aşk olsun...
ces park yatağı patronum ankaradan alıcakmış kraft da indirim varmış ben görmeden olucak biraz ama napim yaaa...oda harici kullanacağım için pekte önemli değil ama..
ces cim şu kedi resmini değiştirsene güzel bir resim koysana tatlım
kraftın bütün renkleri güzel canım, hem de sallanıyolar. sagolsun alsın tabe, öenmli degil rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?