2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anlatayım detaylı:
Terayağında şehriyeyi kavurdum,tamamını.
Zaten hepsi aynı renk olmuyor ki,illa ki alacalı oluyor.
Sonra renkleri dönünce biraz karabiber,kırmızıbiber ve bulyonları attım.
3 bardak suyu kaynattım ki ben tüm pilavları sıcak su ile yaparım.
Yoksa lapa olur gibi geliyor,ben tel tel severim de
Suyu da ekleyip kapattım kapağını,oldu bittiiiiiii

gittim geldim hala arpa şehriye pilavı muhabbeti çok canım çekti bak eve gidince yapmam lazım yanına şöyle güzel bir yoğurt nefis

Bi yaparken,bi de yaptıktan sonra konuştuk da ondan

işşşte koca dedigin öyle olur. benim kocam da böle valla övmek gibi olmasın. ne anasını dinler ne babasını. ben bi yana dünya bi yanadır onun için.

benimkide anası bir yanında ben bir yanında düşünür kalırbenide delirtir bende anasını delirtirim hahahaha

kızlar çarşamba günüm vardı kadınlara ayrıntılı ultrasonu sordum herkez çok gereksiz dedi..eğerki şüpeli bi durumun yoksa yaptırma bizce dediler..ve kendileride yaptırmamış.ben de dün kontrele gittim ultrasonu iptal ettim..çocuğum çok şükür lastik şov yapıyo..yaptırmıycam yani..sizi etkilemek istemem sadece ultrasonu anlatıcam demiştim takip eden arkadaşlara bilgi amaçlı söyledim....biliyomusunuz bide benim sadece karnım çıkıyo..dr çok ideal bi hamilelğin var dedi..güzel haberler için darısı başınıza:):):)

Son düzenleme:
progeston bebeğin eşinin salgıladığı bir hormpndur 16 haftadan sonra dışarıdan alınmaya gerek yoktur bebeğin eşi yani plasenta salgılar.Bence almadan lütfen başka bir doktora daha danış

progeston bebeğin eşinin salgıladığı bir hormpndur 16 haftadan sonra dışarıdan alınmaya gerek yoktur bebeğin eşi yani plasenta salgılar.Bence almadan lütfen başka bir doktora daha danış

bebeğin eşi aşağıdaysa ve yetersiz besin alıyosa eyer verilir canım eş aşağıda olduğunda bebek eşe baskı yapıyo ve bu şekilde olunca gerekiyo dışardan takviyeye

Aaa siz hatırlatmayın kursu,geç kalıcam valla
Kaçtım ben kızlar,çok öpüyorum sizi
İyi bakın kuzulara,çalışanlara İYİ TATİLLEERRRRRRR

KİVİCİM allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...çok güzel bir hediye..

gülaycım BEN anne konusunda şanslıyım galiba benim işim hala o yapıyor yemeğime kadar ayda bir de yardımcı alıyorum...ama böyle duyarsız olmalarına üzüldüm..

şehriye pilavı canım çekti aşk olsun...

ces park yatağı patronum ankaradan alıcakmış kraft da indirim varmış ben görmeden olucak biraz ama napim yaaa...oda harici kullanacağım için pekte önemli değil ama..

kraftın bütün renkleri güzel canım, hem de sallanıyolar. sagolsun alsın tabe, öenmli degil rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…