2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ayağım 1. derecede yandı hemde hamileliğimi o zaman öğrendim...seke seke yemek yapıp evi topluyordum.. 2 hafta evde yattım ne gelen oldu ne giden...

kimseye kimseden fayda yok valla benimkiler bebek var diye her istediğimi yapıolar bende inadıma daha fazla istiyorum

ben istemem, korkarım, kaybolursa üzülürüm, taşırken dikkat gerektiriyor gerçekten, hattaaa bence tüm takılar imitasyon olmalı.

ayy kızlar hızınıza yetişemiyorum :) bi sayfa okuyorum 3 sayfa ilerlemiş oluyo.kaynanalar yazdıklarınızı okusa dicek eskiden kaynanalar gelinlere iş yaptırırdı yapmazlarsa söylenirlerdi şimdi gelinler onlar yapmayınca söyleniyo.çok şanslı nesilleriz bakmayın

hey neler olmuş sana aşağıda olsun neden bu kadar üzdün bebeğimi bakım benimde aşağıda hemde çıkmıycak gibi gözüküyo napalım çıkmasın yani kusuru olmasın yeter sıkma canını ne olur ya

Sağol kuzum, ne bilim herşeyi birden o kadar olumsuz söylediki şok etkisi yarattı..
bu arada bana doktor progestan verdi hemde 3 kutu..
sana verdi mi bişi. bide hap ağızdan alınmıycak :78:

Eşim 3 yıl evvel kadınlar gününde bana tektaş almıştı.Arkadaşına yaptırmış(kapalıçarşıda) neyse epey bir taşıdım sonra eşim dediki onun taşını götürüp üstüne para koyayım biraz büyüteyim.Hehehe biz bir akşam bir sebepten dolayı kavga ederken ben yüzüğü çıkardım vurdum masaya
Sonra aradan 2-3 saat geçip sakinleşince baktım taşı yok kayboldu bir ay evi süpürüp süpürgenin içini didikledim ama bulamadım.
Eşim evlilik yıldönümünde yenisini aldı

Sağol kuzum, ne bilim herşeyi birden o kadar olumsuz söylediki şok etkisi yarattı..
bu arada bana doktor progestan verdi hemde 3 kutu..
sana verdi mi bişi. bide hap ağızdan alınmıycak :78:

o ağızdan alınmayanlar daha iyi canım :) daha çabuk etki ediyomuş. anladım biz onu sen merak etme:)

ay bak bu da acayp bir öykü. nereye sıkıştı o taş kim bilir. güle güle kullan canım, bir daha masaya vurdurtmasın Allah.

oooooyyyyyyy gülayım neler oldu sana böle yaa,
çok geçmiş olsun canım, sonunda yüzün gülmüş ya çok şükür,
her işte bir hayır var diye boşuna dememiş büyüklerimiz, bak şans doktorundan yana gülmüş sana.
üzülme ne olur.

ben yarınki muaynemden sonra bursaya gidicem annemin yanına annem bende sağolsun 2 haftadır bunu kaynanam duymuş apar topar sabah geldi bursaya gitmeni istemiyorum onaylamıyorum dedi annemin yanında gelişrsin bende yatarsın dedi bende bişi dedmedim bide çok istedim meyveyi bulmuş almış gelmiş tam sevincektim ki neden geldi belli oldu bebek durmaz düşer gidemezsin diye tabi eşim halletti onun başında kocası var dr gidebilirsin dedikten sonra nerde mutluysa oraya gidicek karım konu kapanmıştır dedi :))

Kızlar canınız çekmesin ama bu pilav nasıl bir şey oldu yahu
Artık favorimdir
Tekrar teşekkürler

elmam valla ben üzülürdüm, giden gitmiş derdim ama içten içe de üzülürdüm, ve ikinci bir yüzüğü de aldırmazdım.

Kızlar canınız çekmesin ama bu pilav nasıl bir şey oldu yahu
Artık favorimdir
Tekrar teşekkürler

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzel oldu de miiii, afiyet olsun canım. canımız cekse de 2 dakkada yaparız kolay bişi o. afiyet olsun tekrar.

işşşte koca dedigin öyle olur. benim kocam da böle valla övmek gibi olmasın. ne anasını dinler ne babasını. ben bi yana dünya bi yanadır onun için.

Kızlar evde ne pirinç ne de bulgur kalmamış ama pilav yapmam lazım.
İnip almayı da gözüm yemiyor açıkçası
Başka ne ile yapılabilir ki pilav?

canım arpa şehriyeyi hafiften kavur alacalı olsun biraz koyu biraz açık ama çok kavurma yanar.aynı pilav gibi yap çok güzel dene bi

tebrik ederim eşini, nerde nasıl davranması gereken erkekleri takdir etmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…