Benim ayağım 1. derecede yandı hemde hamileliğimi o zaman öğrendim...seke seke yemek yapıp evi topluyordum.. 2 hafta evde yattım ne gelen oldu ne giden...
Olsun canım geç meç, benim gibi düşünen biri olduguna sevindim. çünkü geçen gün ekşi sözlükte "tek taş istemeyen kadın" diye başlık açmışlar. en gözüme çarpan entry de "tek taş istemiyodur, buyuk bir ihtimal tam tür istedigi icin" gibi işiydi. her kadın ister mi acaba diye düşünmüştüm. yanlız degilmişim demek ki.gözlük en iyisi,
günaydın kızlar,
dün başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir..
Dün karnım ağrıyodu, dayanamadım daha randevuma 10 gün var diye dedim bu seferde devlet kadın doğum hastahanesine gideyim.gittim. Kan ve idrar tahlili istedi. Tahlilleri yaptırdım, 1 ay sonrasına ultrasona gün verdiler.. Neyse doktor insafa geldi, ameliyata giricem beklersen doğumhanede bakarım dedi. Iyi dedim bekledim 1 saat. Neyse çıktı girdik ultrasona.
+bebeğin eşi aşağıda
+normal doğum yapamazsın
+erken doğum riski var
+ağır kaldırma, dinlen
+git bi detaylı ultrason yaptır
+zeka testi yapıldı mı? 3 lü test
+muhakkak yaptır.
Vs. Vs....
Ben tabi şoktayım. Ağlaya zırlaya çıktım hastahaneden..çıktım kendi özel doktoruma gidicem hesap sorucam.. Durumum 20 gündemi bu kadar kötüye gitti. Niye bişey söylemedin diye.. Aradım araya alırız dediler. Ilgilenmez yine diye korktum, bide hiç güvenmiyordum artık, yan odasında başka doktor var kazım bey diye biri onda muayene olmak istediğimi, gülçin hanıma gitmek istemediğimi söyledim. Hemşirenin biri yetiştirmiş. Neyse gittim gülçin hanıma. Dedim böyle böyle dediler. Vay efendim neden ona gitmemişim. Vay efendim o zaman orda 3lü test yapsaymışlar..
Kazım beye baktırırsın ben söylerim alkır seni dedi. Trip attı bide.. Neyse ben yine ağla zırla çıktım. Sinirden hırsımı da alamadım kadından elim ayağım esiyor diye..
çıktım başka hastahaneye gittim. Ordaki doktorda yeni muayene olmuşsun ben neye bakayım deyip muayene etmedi mi?
Geri döndüm konak hastahanesine kazım beye muayene olmaya sıraya girdim. Saat 1,30 da hastahaneden çıkmışım saat 5,30 da muayne oldum.
+ doktor daha bu aydan bebeğin eşinin aşağıda olması yukarı çıkmayacağı anlamını taşımaz korkulacak bişey yok dedi.
+ 3lü test istedi.
+tam 45 dakika detaylı ultrason yaptı ki muayene ücreti ile yaptı.. (54,00 tl )
+güzel güzel anlattı.(yağlı tuzlu yok,7 öğün yemek az az)
+et tüketimini arttır, kan eksikliği var.. Kan hapını düzgün kullan..
Yani kısacası korkulacak bişey yok dedi , tek tek anlattı. öyle bi ilgilendi ki şaşırdım..
Bide çıkarken demezmi görüntüleri cd ye kaydetmiş, bide renkli alien fotolarından verdi.
Ay ben ne dualar ettim adama ne dualar...
Bundan sonra o doktora gidicem. Perşembe 3lünün sonucu çıkacak..
24. Haftadan sonra şeker yüklemesi yapacak.
5. Aydan sonra tetanoz yaptırıcaz dedi.
Bi ufak sorun var bebişimin böbrek büyümesi var ama şu anda cididi problem yok dedi.
Akşama kadar ağladığımla kaldım...
hey neler olmuş sana aşağıda olsun neden bu kadar üzdün bebeğimi bakım benimde aşağıda hemde çıkmıycak gibi gözüküyo napalım çıkmasın yani kusuru olmasın yeter sıkma canını ne olur ya
kesinlikle katılıyorum cesss, bi dolu para veriyosun afedersin bir düğünde yemekte alkış bile yapamıyorsun, taşı düşecek diye, ayrıca evde de aklın kalıyor, kaybolur diye sürekli de takılmıyor, bence çoook gereksiz sen gözlük aldır,
biraz geç yazdım ama..
Sağol kuzum, ne bilim herşeyi birden o kadar olumsuz söylediki şok etkisi yarattı..
bu arada bana doktor progestan verdi hemde 3 kutu..
sana verdi mi bişi. bide hap ağızdan alınmıycak :78:
Sağol kuzum, ne bilim herşeyi birden o kadar olumsuz söylediki şok etkisi yarattı..
bu arada bana doktor progestan verdi hemde 3 kutu..
sana verdi mi bişi. bide hap ağızdan alınmıycak :78:[/QUOTEevet verdi rahim ağzının açılmasını önlüyo fitil gibi atıyosun ağızdan aldınmı çok yan etkisi oluyo zaten onu attığında uykuya yattığında at geri geliyo korkma sakın ben suyum geldi sandım meğer ilaç geri geliyomuş iyice gerilere at :))))))))))))
Eşim 3 yıl evvel kadınlar gününde bana tektaş almıştı.Arkadaşına yaptırmış(kapalıçarşıda) neyse epey bir taşıdım sonra eşim dediki onun taşını götürüp üstüne para koyayım biraz büyüteyim.Hehehe biz bir akşam bir sebepten dolayı kavga ederken ben yüzüğü çıkardım vurdum masaya
Sonra aradan 2-3 saat geçip sakinleşince baktım taşı yokkayboldu bir ay evi süpürüp süpürgenin içini didikledim ama bulamadım.
Eşim evlilik yıldönümünde yenisini aldı
Eşim 3 yıl evvel kadınlar gününde bana tektaş almıştı.Arkadaşına yaptırmış(kapalıçarşıda) neyse epey bir taşıdım sonra eşim dediki onun taşını götürüp üstüne para koyayım biraz büyüteyim.Hehehe biz bir akşam bir sebepten dolayı kavga ederken ben yüzüğü çıkardım vurdum masaya
Sonra aradan 2-3 saat geçip sakinleşince baktım taşı yokkayboldu bir ay evi süpürüp süpürgenin içini didikledim ama bulamadım.
Eşim evlilik yıldönümünde yenisini aldı
Kızlar canınız çekmesin ama bu pilav nasıl bir şey oldu yahu
Artık favorimdir
Tekrar teşekkürler
ben yarınki muaynemden sonra bursaya gidicem annemin yanına annem bende sağolsun 2 haftadır bunu kaynanam duymuş apar topar sabah geldi bursaya gitmeni istemiyorum onaylamıyorum dedi annemin yanında gelişrsin bende yatarsın dedi bende bişi dedmedim bide çok istedim meyveyi bulmuş almış gelmiş tam sevincektim ki neden geldi belli oldu bebek durmaz düşer gidemezsin diye tabi eşim halletti onun başında kocası var dr gidebilirsin dedikten sonra nerde mutluysa oraya gidicek karım konu kapanmıştır dedi :))
Kızlar canınız çekmesin ama bu pilav nasıl bir şey oldu yahu
Artık favorimdir
Tekrar teşekkürler
Kızlar evde ne pirinç ne de bulgur kalmamış ama pilav yapmam lazım.
İnip almayı da gözüm yemiyor açıkçası
Başka ne ile yapılabilir ki pilav?
ben yarınki muaynemden sonra bursaya gidicem annemin yanına annem bende sağolsun 2 haftadır bunu kaynanam duymuş apar topar sabah geldi bursaya gitmeni istemiyorum onaylamıyorum dedi annemin yanında gelişrsin bende yatarsın dedi bende bişi dedmedim bide çok istedim meyveyi bulmuş almış gelmiş tam sevincektim ki neden geldi belli oldu bebek durmaz düşer gidemezsin diye tabi eşim halletti onun başında kocası var dr gidebilirsin dedikten sonra nerde mutluysa oraya gidicek karım konu kapanmıştır dedi :))
canım arpa şehriyeyi hafiften kavur alacalı olsun biraz koyu biraz açık ama çok kavurma yanar.aynı pilav gibi yap çok güzel dene bi
canım arpa şehriyeyi hafiften kavur alacalı olsun biraz koyu biraz açık ama çok kavurma yanar.aynı pilav gibi yap çok güzel dene bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?