2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım harika ne güzel bir sürpriz.
Rabbim kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin

canımmmmmmmmmmmmmmm çok sağol... gelmiş kadar oldunnn. akşam bakim nasıl temizlemişin..

gülayyyy
ver adresi canım, gelip yapıverelim işlerini, hazır arabam da var.

tatlım müthiş bir süprizmiş güle güle kullanın bebişinlee kazasız belasız inşallahhh

canımmmmmmmmmmmmmmm çok sağol... gelmiş kadar oldunnn. akşam bakim nasıl temizlemişin..

hangi yemegi yapayım sana hanımım? temizlik biteli çok oldu. ya bu arada bir yardımcı bulsan. ben 15'te bir yarım gün alıyorum. herşeyi yapıyo atom karında. sallıyo bazen tabi ama evi bırakabildigim icin vazgeçemiyorum ondan. güvenilir diye. sen de bulsan oyle birini azcık yapsa temizligini? akıl vermek gibi olmamıştır inşallah.

gülayyyy
ver adresi canım, gelip yapıverelim işlerini, hazır arabam da var.

sağol canım hayırlı olsun araban. çok dikkat et tamammı? sakin sakin kullan..
kazasız belasız inşaallah...

benim adam da bana bebek hediyesi tek taş altın tüzük aldı 350 tl ye, kredi kartıyla almış.. o ay ödeyemeyince ben ödedim
bebek hediyemi bile kendim aldım yaniii

ay çok güldüm canım yaaaa, o ödemiş olsa bile hesap ortak degilmi canım. ha o ödemiiiş, ha sen ödemişin boşver. düşünmüş almış. benimki de her kuyumcu gördügünde hadi gel tek taş alalım diyo ama ben aldırmıyorum. gereksiz gibi geliyor, onun yerine güneş gözlüğü isteyim ben en iyisi de mi. hem fonksiyonel.

ayy çok tatlısın, güle güle kullan, olsun sen öde ne farkeder, ama o düşünmüş almış, gerisini boşver..

böyle zamanlarda insan öyle hissediyor cnm sonra geçer kırgınlığın bende 2006 da bir kaza geçirmiştim boynum ve kaburgalarım kırıktı doğru düzgün bakanım olmadı ama şimdi annemden ve ablamdan acısını çıkarıyorum

yok be canımmmm olur mu öyle şey. benim aklımada geldi ama kaça temizlerler bilmiyorum.. Bu aralarda baya para lazım... iki ucu pohlu değnek..

hay hay, ne demek..

gülay bak kızları toplayıp geliyoruz sana...

hayde zaten bütün topik gelseniz anca temizlenir ev o derece :86::86::86::86::86:

bazen benim de oyle oluyo, süpürmek zor gelince teksas gibi toz topakları uçuyo evde. sonra bi süpürge bir toz alma tamaaaam. gerisi lazım degil zaten. camları kadın silsin. sekizinci kattan uçarım diyre korkuyorum hayatta silemem.

Benim ayağım 1. derecede yandı hemde hamileliğimi o zaman öğrendim...seke seke yemek yapıp evi topluyordum.. 2 hafta evde yattım ne gelen oldu ne giden...

Benim ayağım 1. derecede yandı hemde hamileliğimi o zaman öğrendim...seke seke yemek yapıp evi topluyordum.. 2 hafta evde yattım ne gelen oldu ne giden...

OOOOOf of dertler gani hepimizde yanlız. bence biz bir lojman gibi bir yerde toplanalım. anca konuşur bitiririz dertleri dogurana kadar.

kesinlikle katılıyorum cesss, bi dolu para veriyosun afedersin bir düğünde yemekte alkış bile yapamıyorsun, taşı düşecek diye, ayrıca evde de aklın kalıyor, kaybolur diye sürekli de takılmıyor, bence çoook gereksiz sen gözlük aldır,
biraz geç yazdım ama..

Olsun canım geç meç, benim gibi düşünen biri olduguna sevindim. çünkü geçen gün ekşi sözlükte "tek taş istemeyen kadın" diye başlık açmışlar. en gözüme çarpan entry de "tek taş istemiyodur, buyuk bir ihtimal tam tür istedigi icin" gibi işiydi. her kadın ister mi acaba diye düşünmüştüm. yanlız degilmişim demek ki.gözlük en iyisi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…