Uvv harika:82:
Güzel günlerde kullan kivicim
Kazasız belasız inşallah
sağol esracım, allah razı olsun yazmakta tereddüt etmiştim ama iyi oldu yazdığım sanırım.
kızlar ben bugün çook mutluyum, çocuklar gibi şenim, içim içime sığmıyor,
eşim bana araba almış, sürpriz yapmış, ağlamak ile gülmek arasındayım ama yaş geliyor gözlerimden, hemde en beğendiğim araba, nissan micra birde siyah.. ayıp oldu biliyorum ama yazmak istedim, çok mutluyum çokkk, görmemişin arabası olmuş gibi oldum.
ben gönüllüyüm canım herşeyini yapmaya. söylemek de yetmez bence. çat kapı gelmeleri lazım. öyle canın bişi istiyo mu yapıvereyim demekle olmuyo bence. benim annem de kayınvaldem de yemek yapıyım ütün varsa yapıyım diyo telefonda ama telefondan olmuyo bu işler. gel 1 hafta kalıver bakalım. yapıver bütün işlerimi de mi. yok ama gelen giden yok malesef. belki ben haksızlık ediyorum bilmiyorum ama düşüncem böyle yani. ben gelirim sana bütün herşeyini yaparım tatlım merak etme.
Uvv harika:82:
Güzel günlerde kullan kivicim
Kazasız belasız inşallah
sağol esracım, allah razı olsun yazmakta tereddüt etmiştim ama iyi oldu yazdığım sanırım.
Neden yazmayacaksın.
Biz burda dertlerimizi,sevinçlerimizi,herşeyimizi paylaşıyoruz.
kızlar canım en çok neye sıkılıyor biliyormusunuz.
Dinlenmem lazım, ev berbat durumda, çamaşır bulaşık yığılmış. yemek yok.. temizlik lazım...
ne annem ne ablam ne kaynanam ne görümcem kimse bi kapımı açmıyo...
biri de dese gelim tezmiliğini yapim. yada yemeğin yoksa gel bu akşam bizde yiyelim...
yok anacım yetim gibiyiz..
gülayyyy
ver adresi canım, gelip yapıverelim işlerini, hazır arabam da var.
Çok sevindim canım harika ne güzel bir sürpriz.
Rabbim kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin
Neden yazmayacaksın.
Biz burda dertlerimizi,sevinçlerimizi,herşeyimizi paylaşıyoruz.
elmammm sağol , ama yanaklarım da kıpkırmızı, terledim burda valla, iyi yaptım demi,
kızlar ben bugün çook mutluyum, çocuklar gibi şenim, içim içime sığmıyor,
eşim bana araba almış, sürpriz yapmış, ağlamak ile gülmek arasındayım ama yaş geliyor gözlerimden, hemde en beğendiğim araba, nissan micra birde siyah.. ayıp oldu biliyorum ama yazmak istedim, çok mutluyum çokkk, görmemişin arabası olmuş gibi oldum.
canımmmmmmmmmmmmmmm çok sağol... gelmiş kadar oldunnn. akşam bakim nasıl temizlemişin..
gülayyyy
ver adresi canım, gelip yapıverelim işlerini, hazır arabam da var.
beni de al izmirden :) hem arabaya alışmış olursun.
sağol canım hayırlı olsun araban. çok dikkat et tamammı? sakin sakin kullan..
kazasız belasız inşaallah...
benim adam da bana bebek hediyesi tek taş altın tüzük aldı 350 tl ye, kredi kartıyla almış.. o ay ödeyemeyince ben ödedim
bebek hediyemi bile kendim aldım yaniii
sağol canım hayırlı olsun araban. çok dikkat et tamammı? sakin sakin kullan..
kazasız belasız inşaallah...
benim adam da bana bebek hediyesi tek taş altın tüzük aldı 350 tl ye, kredi kartıyla almış.. o ay ödeyemeyince ben ödedim
bebek hediyemi bile kendim aldım yaniii
kızlar canım en çok neye sıkılıyor biliyormusunuz.
Dinlenmem lazım, ev berbat durumda, çamaşır bulaşık yığılmış. yemek yok.. temizlik lazım...
ne annem ne ablam ne kaynanam ne görümcem kimse bi kapımı açmıyo...
biri de dese gelim tezmiliğini yapim. yada yemeğin yoksa gel bu akşam bizde yiyelim...
yok anacım yetim gibiyiz..
hangi yemegi yapayım sana hanımım? temizlik biteli çok oldu. ya bu arada bir yardımcı bulsan. ben 15'te bir yarım gün alıyorum. herşeyi yapıyo atom karında. sallıyo bazen tabi ama evi bırakabildigim icin vazgeçemiyorum ondan. güvenilir diye. sen de bulsan oyle birini azcık yapsa temizligini? akıl vermek gibi olmamıştır inşallah.
hay hay, ne demek..
gülay bak kızları toplayıp geliyoruz sana...
yok be canımmmm olur mu öyle şey. benim aklımada geldi ama kaça temizlerler bilmiyorum.. Bu aralarda baya para lazım... iki ucu pohlu değnek..
hayde zaten bütün topik gelseniz anca temizlenir ev o derece :86::86::86::86::86:
böyle zamanlarda insan öyle hissediyor cnm sonra geçer kırgınlığın bende 2006 da bir kaza geçirmiştim boynum ve kaburgalarım kırıktı doğru düzgün bakanım olmadı ama şimdi annemden ve ablamdan acısını çıkarıyorum
Benim ayağım 1. derecede yandı hemde hamileliğimi o zaman öğrendim...seke seke yemek yapıp evi topluyordum.. 2 hafta evde yattım ne gelen oldu ne giden...
ay çok güldüm canım yaaaa, o ödemiş olsa bile hesap ortak degilmi canım. ha o ödemiiiş, ha sen ödemişin boşver. düşünmüş almış. benimki de her kuyumcu gördügünde hadi gel tek taş alalım diyo ama ben aldırmıyorum. gereksiz gibi geliyor, onun yerine güneş gözlüğü isteyim ben en iyisi de mi. hem fonksiyonel.
kesinlikle katılıyorum cesss, bi dolu para veriyosun afedersin bir düğünde yemekte alkış bile yapamıyorsun, taşı düşecek diye, ayrıca evde de aklın kalıyor, kaybolur diye sürekli de takılmıyor, bence çoook gereksiz sen gözlük aldır,
biraz geç yazdım ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?