benim patronum ankarada oturuyor...o söyledi tanıdıklarına almışlar bana da bakıcak bilmiyorum yani
anladım canım bakayım bende bebek arabalarına baktım geçen markasına ve özelliğine göre çok değişiyor fiyatlar kafam karıştı benimde
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
DÖRTLÜ TESTİMİN SONUÇLARI HARİKAYMIŞ DOKTOR AMCAMIZ DEDİ
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
canım 6. aya kadar eşler aşağıda oluyomuş çoğu annede bide minübüs ani hareketler yapıyo boşta olursan sorun bence zorda klamadıkça binme otobüs daha ii sarsmıyo ölebişey olur mu ya
canım çoook iyi yapmışsın oh olsunTEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR
Özgecim morelin nasıl oldu? bendebugün patronla tartıştım canımı sıktı sonrada geldi konuşmak için içimde ne varsa söyledim rahatladım valla ohhhhh sefam olsun
canım 6. aya kadar eşler aşağıda oluyomuş çoğu annede bide minübüs ani hareketler yapıyo boşta olursan sorun bence zorda klamadıkça binme otobüs daha ii sarsmıyo öle
daha binmem yaaaaaaaaaaa
ağladım bi sürü bişey olmaz inşallah
üzülme canım bir ağlayan yeter bu topike birşey olmaz bebişine aslan parçası maşallah o
özgecim okuyunca canının sıkınlığını daha iyi anladım canım ne kadarlık evlisin evliliğin ilk yılları çok zor oluyor ya hiç sıkma canını erkekler geç olgunlaşıyorlar hele bizimkilerin meslekleri de yıpratıyor ve asabileştiriyor bence
bende biniyom meloşcum telaşlanma neden sakınırsak o gelir başımıza.
bizimde bugün fuar vardı oraya gittim 4-5 saat ayaktaydım belim bacaklarım çok ağrıyor birde gergindim aman kötü bir gün geçirdim beeee ama yavruma eşofman altı veeee ilk oyuncağını aldım biraz keyfim yerine geldi.......
canım 9 aylık evliyim ama hamileyken hiç çekilmiyor böylekızlar eşim geldi ben çıkayım birde burda anlattığımı öğrenirse daha kötü olur.yarın görüşürüz
evet dimi yaaaa
olmaz bişey atalımm negatif düşünceleri
neler aldın göstersene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?