2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim patronum ankarada oturuyor...o söyledi tanıdıklarına almışlar bana da bakıcak bilmiyorum yani

anladım canım bakayım bende bebek arabalarına baktım geçen markasına ve özelliğine göre çok değişiyor fiyatlar kafam karıştı benimde

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR

Özgecim morelin nasıl oldu? bendebugün patronla tartıştım canımı sıktı sonrada geldi konuşmak için içimde ne varsa söyledim rahatladım valla ohhhhh sefam olsun

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR

Özgecim morelin nasıl oldu? bendebugün patronla tartıştım canımı sıktı sonrada geldi konuşmak için içimde ne varsa söyledim rahatladım valla ohhhhh sefam olsun
canım çoook iyi yapmışsın oh olsun eşim sabahtan göreve gitti ne zaman gelir bilmiyorum huzur istiyorum artık ya

canım 6. aya kadar eşler aşağıda oluyomuş çoğu annede bide minübüs ani hareketler yapıyo boşta olursan sorun bence zorda klamadıkça binme otobüs daha ii sarsmıyo öle

daha binmem yaaaaaaaaaaa
ağladım bi sürü bişey olmaz inşallah

özgecim okuyunca canının sıkınlığını daha iyi anladım canım ne kadarlık evlisin evliliğin ilk yılları çok zor oluyor ya hiç sıkma canını erkekler geç olgunlaşıyorlar hele bizimkilerin meslekleri de yıpratıyor ve asabileştiriyor bence

bende biniyom meloşcum telaşlanma neden sakınırsak o gelir başımıza.

bizimde bugün fuar vardı oraya gittim 4-5 saat ayaktaydım belim bacaklarım çok ağrıyor birde gergindim aman kötü bir gün geçirdim beeee ama yavruma eşofman altı veeee ilk oyuncağını aldım biraz keyfim yerine geldi.......

canım 9 aylık evliyim ama hamileyken hiç çekilmiyor böyle kızlar eşim geldi ben çıkayım birde burda anlattığımı öğrenirse daha kötü olur.yarın görüşürüz

bugün karar verdim benim senelik iznim 1 ay ben parça parça alayım diyordum 4 ayda doğum iznim var ya millet zor durumda kalmasın diye ama temmuzda ayrılacam kızlar 1 ay normal iznimş kullanacağım sonrada doğum iznimi açtıracağım kimseye iyilik yaramıyor ohh paşalar gibi takılırım evimde misssss

evet dimi yaaaa
olmaz bişey atalımm negatif düşünceleri
neler aldın göstersene

evet dimi yaaaa
olmaz bişey atalımm negatif düşünceleri
neler aldın göstersene

Aynen canım benim evrene pozitif enerji yolluyoruz tatlım benim

çekecem canımda aman çok üşeniom zaten şimdi dışardayım yarın çekerim farketmeden Rüzgarımın herşeyini almış olmuşum beee bir havlu takımı eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…