ee saklarsa bil ki kızdır.zor beklemek bilirim benim randevum 26 nisandı ama dayanamadım erken gittim :))
iç organlarına bakılacaksa zaten cinsiyetini öğrenirsin yumurtalıkmı oluşmuş prostat bezlerimi kesin bir şey söylenir artık
yarım saat diye aşağı indik kaç saattir aşağıdayız yaaa kasıklarım oturmaktan okdr çok ağrıdı ki anlatamam yaa çalışanlar nasıl oturuorlar anlamıorum allah yardımcıları olssun
yarım saat diye aşağı indik kaç saattir aşağıdayız yaaa kasıklarım oturmaktan okdr çok ağrıdı ki anlatamam yaa çalışanlar nasıl oturuorlar anlamıorum allah yardımcıları olssun
nasıl hep ayakta olan hamileler mi?bir de hiç oturamayanları düşün
naber canım nasıl geçti ananenin kuzeniyle günün?
nasıl hep ayakta olan hamileler mi?
güzeldi bol bol yedim uyudum dip boya işini hallettikkk iyiydi yani
senin gün nasıl geçti
nasıl hep ayakta olan hamileler mi?
güzeldi bol bol yedim uyudum dip boya işini hallettikkk iyiydi yani
senin gün nasıl geçti
mrb kızlar;
biz bugün doktordaydık, sonrasında annemdeydik. O yüzden yazamadım.
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.
Buarada cinsiyetimiz ERKEK. :)))
sizler nasılsınız?
mrb kızlar;
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.
sizler nasılsınız?
oyyy doruuuu hiç aklıma gelmemiştii bari sık sık oturmaya çalış ama oturmakta acılı bir iş yaa uffevet ben ders anlattığımiçin bütün gün tahtadayım ve oturamıyorum ağrı girip duruyor gün içinde.
ohh yarasın kuzumasen böyle gidince rahat rahat besleniyosun ya ben acıkmışımda doymuşum gibi oluyorum,rahatlıyorum..
bizim günde iyi geçti göbeemin iyice büyüdüğünü söylediler..Ordan çıkışta acayip rahat bişi aldım eklerim yarın cici bölümüne. Yazlık bi tulum ama üstümde yok gibi incecik acayip rahat edicem onunla.Çok mutlu oldum bulunca
bende seni öptüm gayduru gutbak cemile nedense senin nick görünce hep bu geliyo aklıma hahaha sende d,kkat et çok ayakta kalma eve gidince hep yat
mrb kızlar;
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?