2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iç organlarına bakılacaksa zaten cinsiyetini öğrenirsin yumurtalıkmı oluşmuş prostat bezlerimi kesin bir şey söylenir artık

evet sanırım öyle olur.14.haftamda gitmiştim doktor erken daha demişti.kesinlik olmadan söylemek istemedi.bir de bağdaş kurmuştu.biraz uğraştı doktor ancak benim problemli geçtiği için zorlamak istemedi tehlike oluşmaması için.18.haftada gel hepsine bakalım dedi.

yarım saat diye aşağı indik kaç saattir aşağıdayız yaaa kasıklarım oturmaktan okdr çok ağrıdı ki anlatamam yaa çalışanlar nasıl oturuorlar anlamıorum allah yardımcıları olssun

yarım saat diye aşağı indik kaç saattir aşağıdayız yaaa kasıklarım oturmaktan okdr çok ağrıdı ki anlatamam yaa çalışanlar nasıl oturuorlar anlamıorum allah yardımcıları olssun

bir de hiç oturamayanları düşün

bir de hiç oturamayanları düşün

naber canım nasıl geçti ananenin kuzeniyle günün?

mrb kızlar;

biz bugün doktordaydık, sonrasında annemdeydik. O yüzden yazamadım.
Çok şükür herşey iyi geçti. rahimağzı boyu 4.5 çıktı. dikişte açılma falan yok dedi. magnezyumu sordum vermedi. progeston 200 de bu kutuyu bitir başka içme dedi. daha sonra tekrar başlıcaz dedi.

Buarada cinsiyetimiz ERKEK. :)))

sizler nasılsınız?

nasıl hep ayakta olan hamileler mi?

güzeldi bol bol yedim uyudum dip boya işini hallettikkk iyiydi yani

senin gün nasıl geçti

ohh yarasın kuzuma sen böyle gidince rahat rahat besleniyosun ya ben acıkmışımda doymuşum gibi oluyorum,rahatlıyorum..

bizim günde iyi geçti göbeemin iyice büyüdüğünü söylediler..Ordan çıkışta acayip rahat bişi aldım eklerim yarın cici bölümüne. Yazlık bi tulum ama üstümde yok gibi incecik acayip rahat edicem onunla.Çok mutlu oldum bulunca

nasıl hep ayakta olan hamileler mi?

güzeldi bol bol yedim uyudum dip boya işini hallettikkk iyiydi yani

senin gün nasıl geçti

evet ben ders anlattığımiçin bütün gün tahtadayım ve oturamıyorum ağrı girip duruyor gün içinde.

ohh maşallah ne güzel haberler almışsın canım gözünüz aydın,oğluşunda hayırlı olsun

maşallahh oğluşummmaaaaaa

bişi sorim yaa peki rahim ağzı genişliği ne kdrmış normalde kaç cm üstüne açılma deniormuş

birde yatma işi bittimi sende artık rahat hareket edecekmisin

evet ben ders anlattığımiçin bütün gün tahtadayım ve oturamıyorum ağrı girip duruyor gün içinde.
oyyy doruuuu hiç aklıma gelmemiştii bari sık sık oturmaya çalış ama oturmakta acılı bir iş yaa uff

aaa koy koy merak ettim bnmde göbek yürüdüm yedim falanya acayip şişti tam hamile gibiydim tek kalkamıorum belimi tutarak yürüorum falan aaa zaten hamileyim dimiiii

bende seni öptüm gayduru gutbak cemile nedense senin nick görünce hep bu geliyo aklıma hahaha sende d,kkat et çok ayakta kalma eve gidince hep yat

Nikisimle dalga mı geçiyon kızzzzzz...
gülayömürk ailemizin sesli harflerini çıkarttık. hep sessiz konuşuyoruz artık..

bende tam gün oturanlardanım,akşam kıçım batıyo resmen
hemen yatmak istiyorum ama nerdeeeeeeeee?
dün gittim, kasaba kemik aldım, tavuk aldım.. kemikleri bi güzel yıkadım, kaynattım. yemeklerimi yaptım.. beyaz çamaşırları makineye attım. yemeği yedik namaz kıldık. o spor salonuna gitti. be az uzandım. yatsı ezanı okundu. yatsıyı kıldım. çamaşırları astım. kahvaltı tabakları boştu obları doldurdum. yattım.
yaa kızlar doktor bana bol et yemen lazım dedi, yada kemik suyu..
et yiyemiyorum fazla da , kemik suyuyla yemek nasıl pişirilir.. bilen var mı? :86:

Maaşallah harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…