Nikisimle dalga mı geçiyon kızzzzzz...
gülayömürk ailemizin sesli harflerini çıkarttık. hep sessiz konuşuyoruz artık..
bende tam gün oturanlardanım,akşam kıçım batıyo resmen
hemen yatmak istiyorum ama nerdeeeeeeeee?
dün gittim, kasaba kemik aldım, tavuk aldım.. kemikleri bi güzel yıkadım, kaynattım. yemeklerimi yaptım.. beyaz çamaşırları makineye attım. yemeği yedik namaz kıldık. o spor salonuna gitti. be az uzandım. yatsı ezanı okundu. yatsıyı kıldım. çamaşırları astım. kahvaltı tabakları boştu obları doldurdum. yattım.
yaa kızlar doktor bana bol et yemen lazım dedi, yada kemik suyu..
et yiyemiyorum fazla da , kemik suyuyla yemek nasıl pişirilir.. bilen var mı? :86:
günaydın canım.nasılsın?Günaydın Kızlar, Sağlıklı bir gün dileklerimle...
Herkese günaydın
Gece berbat bir boğaz ağrısı ile uyandım. Allahım sabaha kadar geçsin ne olur diyerek uykuya daldım. Sabah 7 de işe gitmek için kalktığımda bademciklerim neredeyse boğazımı kapatmışCanım çok yanıyor.
İşe geldim, burnumda akmaya başladı. Ve ben yarın 3-4gibi İstanbul'a yola çıkıyorum. Tam 2 haftalığınaEşimden oğluşumdan ayrı kocaman 2 hafta ve hastayım , offff offffffffffff:2:
Herkese günaydın
Gece berbat bir boğaz ağrısı ile uyandım. Allahım sabaha kadar geçsin ne olur diyerek uykuya daldım. Sabah 7 de işe gitmek için kalktığımda bademciklerim neredeyse boğazımı kapatmışCanım çok yanıyor.
İşe geldim, burnumda akmaya başladı. Ve ben yarın 3-4gibi İstanbul'a yola çıkıyorum. Tam 2 haftalığınaEşimden oğluşumdan ayrı kocaman 2 hafta ve hastayım , offff offffffffffff:2:
canım ben kemikleri biraz etli alıyorum...suya koyuyorum kanları iyice çıksın diye.sonra tencerede iyice pişiriyorum bol suda...piştikten sonra etli kemiklerisuyun içinden alıyorum etlerini güzel sıyırıyorum...kemikleri atıyorum...kemik suyuna etleri döküyorum...biraz patattes havuç sarmısak küçük soğancıklar hiç bölmüyorum baharat maydanoz salça hiç kullanmıyorum güzelce pişiriyorum...harika bir yemek oluyor...hatta limonla içilebilir...patates çok olmayacak yalnız haşlama gibi....
bir de sadece kemiklerinin etinden suyundan çorba gibi yapıp sarmısak limon ile içiyorum...
herkese güzel gelmeyebilir ama bebeğim için yapıyorum....ama zevk alarak içiyorum...bir de kemiklerin etrafındaki et harici ilikleri felan atma onlar çok faydalı...afiyiyet olsun şekerim
geçmiş olsun canım..
hemen doktora git canım ilaç almadan dinlenmeden geçmez perişan olursun..
sağol gülüm çok fena kokuyo ama idare edicez artık..
günaydın hanımlar. dün doktor kontrolümüzüde yaptırdık. eşimde geldi. izledik oğluşumuzu ama yatıyordu. ne yaptıysak kaldıramadıkher şeyi normaldi. 3 lü test yaptıralım dedi bende tmm dedim bi süredir bahsedilen afp testi bunun içindeymş zaten. en geç salı günü arayıp sonuçları söyleyecekler. 20 lira fark ödedim bu tetste. şu emla kremi doktorum kullanma dedi. kana karışıyor sonuçta en ufacık bir şeyibile göz ardı etmeyelim dedi. emla yı önceden devlet karşılıyomuş ama çok rağbet olunca kaldırmışlar. ssk karşılamıyor. emlaya alternatif bi krem adı daha ver,lmişti. eczaneye sordum ne kadar diye 2 lira dedi. emlayla kıyaslarsak dedim %70 işe yarıyor dedi. tetanoz aşımızı olucaz doktor ol dedi. demir hapımızı değişti içinnde folic aistli bir demir hapı verdi vitaminde var. yani demir+vitamin+folicasit. %100 erkek bu arada bebiş. dövme yaptırmak istiyorum arslan koyucam ya bebişin ismini bileğime arslan çizdireyim altınada eşim benim adını yazdırayım diyorum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
günaydın hanımlar. dün doktor kontrolümüzüde yaptırdık. eşimde geldi. izledik oğluşumuzu ama yatıyordu. ne yaptıysak kaldıramadıkher şeyi normaldi. 3 lü test yaptıralım dedi bende tmm dedim bi süredir bahsedilen afp testi bunun içindeymş zaten. en geç salı günü arayıp sonuçları söyleyecekler. 20 lira fark ödedim bu tetste. şu emla kremi doktorum kullanma dedi. kana karışıyor sonuçta en ufacık bir şeyibile göz ardı etmeyelim dedi. emla yı önceden devlet karşılıyomuş ama çok rağbet olunca kaldırmışlar. ssk karşılamıyor. emlaya alternatif bi krem adı daha ver,lmişti. eczaneye sordum ne kadar diye 2 lira dedi. emlayla kıyaslarsak dedim %70 işe yarıyor dedi. tetanoz aşımızı olucaz doktor ol dedi. demir hapımızı değişti içinnde folic aistli bir demir hapı verdi vitaminde var. yani demir+vitamin+folicasit. %100 erkek bu arada bebiş. dövme yaptırmak istiyorum arslan koyucam ya bebişin ismini bileğime arslan çizdireyim altınada eşim benim adını yazdırayım diyorum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
ooo çok güzel maşallah oğluşuna...
dövme konusunu doğumdan sonra yaptırsan daha iii olmaz mı..beklenmeyen bi durum olur ben pek bilmiyorum deri altınd açalışılıyor sonuçta.
yanlış anlama ama bence dövme şuanda pek akıllıca bir iş değil.. çok temiz bir yere bile gitsen iğne ile derinin altına boya atıyolar sonuçta.. hamileleikte yapılacak iş değil bence ama yinede sen bilirsin..
acayip heyecan yaptım ya. nasılda ister nasılda beklermişim bebişimi. ay bilseydim böyle olduğunu kesin evlenir evlenmez ilk ay yapardım. bebişi gördükten sonra 1 hafta kendime gelemiyorum onun için napıcağımı şaşırıyorum. öyle bir moddayım yine sanırım
pipiler tescillendi yani....
emlayı sormuşsun, peki diğeri için bişey dedi mi orayı anlamadım? anestol için?
sonuçta kullanmasak daha iyi sanki...
dövme işini ben pek sewmem canım yaa...belki çok ufak tefek bişiler olabilir ama sıkılınca ne olcakkkk
yanlış anlama ama bence dövme şuanda pek akıllıca bir iş değil.. çok temiz bir yere bile gitsen iğne ile derinin altına boya atıyolar sonuçta.. hamileleikte yapılacak iş değil bence ama yinede sen bilirsin..
pipiler tescillendi yani....
emlayı sormuşsun, peki diğeri için bişey dedi mi orayı anlamadım? anestol için?
sonuçta kullanmasak daha iyi sanki...
dövme işini ben pek sewmem canım yaa...belki çok ufak tefek bişiler olabilir ama sıkılınca ne olcakkkk
eşim çok komiktiii denizzz bana benziyo dimi diyo bide. ayyy sus çok ayıp dedimayaklarını gösterdi doktor parmaklarını. önümüzdeki ay 4 boyutlu göstericek doktor. artık görebilirsin dedi
gunaydın arkadaşlarıııım.
günaydın cesim hayırdır tatil sabahı yat uyu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?