2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

belimin ağrısından uyuyamadım ki.8de kalktım. uyuyamadım yina. sen nasılsın kasmıyo de mi bacak.

bel ağrıları başladı demek...benimde sırtım ağrıdı gece...artık iki üç yastıkla yatar oldum...
cesim olucak ağrılar...bacağım allahtan iiii...

ces bel ağrısı dedin de, bu gece o kadar düzenli magnezyum almama rağmen, ttomdan bacağıma kadar indi kasılmalarım kramplarım... uykusuz kaıcaz artık biz sanırımmmmm

Canım kusura bakma görmedim..
Özel Konak Hastahanesi izmitteki,
Kazım gündoğdu
muayene 54 tl.
3lü test için 26 tl ödedik.
canım doktordan çok emmnun kaldık. eşimde bende
cd ye bile çekti görüntüleri...
güzel ilgileniyoda..
sormak istediğin bişey olursa buralardayım..

bel ağrıları başladı demek...benimde sırtım ağrıdı gece...artık iki üç yastıkla yatar oldum...
cesim olucak ağrılar...bacağım allahtan iiii...

Olcak valla canım yapçak bişi yok, artık işten eve gidince kestircez gündüzleri accık accık. haftasonları da iyice dinlenmeye bakıcaz napalım

ces bel ağrısı dedin de, bu gece o kadar düzenli magnezyum almama rağmen, ttomdan bacağıma kadar indi kasılmalarım kramplarım... uykusuz kaıcaz artık biz sanırımmmmm

ben d ehiç aksatmıyorum magnezyumu. sabah akşam 1 tane. ama sanırım o da bir yere kadar yardımcı oluyo. napalım tek derdimiz bel agrisi olsun.

günaydın canım nasılsın? izmir 21 dereceymiş bugun çıkçanmı dışarı?

kociş kalksın, dışarıda kahvaltı sonrada gezmekkkkkk.... dün hep dışarıdaydım, terledim inanır mısınız yaaa... dondurma bile yedim hoş kışında yerim ama sıcakta dah aiyi gidiyoorrrrr

valla benimki bel ağrısından kötü şekerim ya...yürürken bile totom acıyo kramp yüzünden...dışarıda hamiş patlaması var bu arada... geçen seneneyi sollucaz sanırsam

evet tatlım ben eve gidince yemek yiyip direk uzanıyorum...yoksa ağrılarım çok oluyor...
yarın dinlenemeyeceğim günümüz var...ben de olucak yani allahtan hep yengelerim akrabalarım yani...onlar hizmet yaparlar

kociş kalksın, dışarıda kahvaltı sonrada gezmekkkkkk.... dün hep dışarıdaydım, terledim inanır mısınız yaaa... dondurma bile yedim hoş kışında yerim ama sıcakta dah aiyi gidiyoorrrrr

bi yer tavsiye edeyim mi kahvaltı için ama uzak biraz. urlada aşıklar çeşmesi diye bi yer var yol üstünde. tam orda şahin tepesi var. oraya gidin hem fiyat olarak uygun hem de ful deniz manzaralı bi kahvaltı.

hava güzel demek izmirde burayı bir göreseniz..sanki akşam oluyor...bi kapalı yağmur var...içim ruhum daraldı...

aynen canım. bir de uyanıkken hiç ağrı yok, uyurken başlıyo garip de mi.

çünküüüüü....magnezyum sabaha karşı 3-4 gibi sıfırlanırmış vucutta! gece ne kadar geç içip yatarsak o kadar faydası olurmuş. ben yatmadan içiyorum ama, 3 kerede çişe kalkıyorum 4 e kadar

evet tatlım ben eve gidince yemek yiyip direk uzanıyorum...yoksa ağrılarım çok oluyor...
yarın dinlenemeyeceğim günümüz var...ben de olucak yani allahtan hep yengelerim akrabalarım yani...onlar hizmet yaparlar

ay evet bahsetmiştin. anacın da yardım eder boşver. bu haftasonu da böyle geçsin napalım. kolay gelsin ama yine de.

aaa evet resmen 4e kadar olan çiş nöbetini 4 ten sonra bel nöbeti alıyo

bi yer tavsiye edeyim mi kahvaltı için ama uzak biraz. urlada aşıklar çeşmesi diye bi yer var yol üstünde. tam orda şahin tepesi var. oraya gidin hem fiyat olarak uygun hem de ful deniz manzaralı bi kahvaltı.

biliorum dediğin yeriiii.... bakalım nereye gidicez, düşünmedim bile hiçççç,
ya bişi sorucam kızlar, hamile sütyeniyle emzirme sütyeni aynı mıııı? benim iç çamarırıda almam lazım, mahvoluyorummmm

canım sen emzirme sütyeni alma. ben aldım pek tutmuyor o, yani serbest kalıyolar biraz rahatsız edici. o yuzden balensiz toparlayını aldım ben ama mutlaka balensiz olsun dikkat et. balenler süt kanallarını etkiliyomus

acaba çişe kalkınca mı içsem yaaa? gece gece? aslında mantıklı sanki...

neden olmasın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…