gunaydın arkadaşlarıııım.
belimin ağrısından uyuyamadım ki.8de kalktım. uyuyamadım yina. sen nasılsın kasmıyo de mi bacak.
günaydın şeker...
günaydın öncelikle hala cevap bekliyorum biliomusun hiç dikkatini çekemedim konak izmit merkezdekimi gittiğin diye sormuştum benimde gitmem gerekio bir yere kesin karar vermem lazım birde doktorun adı kazım mıydı???
belimin ağrısından uyuyamadım ki.8de kalktım. uyuyamadım yina. sen nasılsın kasmıyo de mi bacak.
bel ağrıları başladı demek...benimde sırtım ağrıdı gece...artık iki üç yastıkla yatar oldum...
cesim olucak ağrılar...bacağım allahtan iiii...
ces bel ağrısı dedin de, bu gece o kadar düzenli magnezyum almama rağmen, ttomdan bacağıma kadar indi kasılmalarım kramplarım... uykusuz kaıcaz artık biz sanırımmmmm
günaydın canım nasılsın? izmir 21 dereceymiş bugun çıkçanmı dışarı?
günaydınn geçmiş olsun. bir damla uykuuuu derken şu ağrılarr hiç olacak şey değil
Olcak valla canım yapçak bişi yok, artık işten eve gidince kestircez gündüzleri accık accık. haftasonları da iyice dinlenmeye bakıcaz napalım
ben d ehiç aksatmıyorum magnezyumu. sabah akşam 1 tane. ama sanırım o da bir yere kadar yardımcı oluyo. napalım tek derdimiz bel agrisi olsun.
Olcak valla canım yapçak bişi yok, artık işten eve gidince kestircez gündüzleri accık accık. haftasonları da iyice dinlenmeye bakıcaz napalım
ben d ehiç aksatmıyorum magnezyumu. sabah akşam 1 tane. ama sanırım o da bir yere kadar yardımcı oluyo. napalım tek derdimiz bel agrisi olsun.
kociş kalksın, dışarıda kahvaltı sonrada gezmekkkkkk.... dün hep dışarıdaydım, terledim inanır mısınız yaaa... dondurma bile yedimhoş kışında yerim ama sıcakta dah aiyi gidiyoorrrrr
aynen canım. bir de uyanıkken hiç ağrı yok, uyurken başlıyo garip de mi.
evet tatlım ben eve gidince yemek yiyip direk uzanıyorum...yoksa ağrılarım çok oluyor...
yarın dinlenemeyeceğim günümüz var...ben de olucak yani allahtan hep yengelerim akrabalarım yani...onlar hizmet yaparlar
çünküüüüü....magnezyum sabaha karşı 3-4 gibi sıfırlanırmış vucutta! gece ne kadar geç içip yatarsak o kadar faydası olurmuş. ben yatmadan içiyorum ama, 3 kerede çişe kalkıyorum 4 e kadar
bi yer tavsiye edeyim mi kahvaltı için ama uzak biraz. urlada aşıklar çeşmesi diye bi yer var yol üstünde. tam orda şahin tepesi var. oraya gidin hem fiyat olarak uygun hem de ful deniz manzaralı bi kahvaltı.
ay evet bahsetmiştin. anacın da yardım eder boşver. bu haftasonu da böyle geçsin napalım. kolay gelsin ama yine de.
aaa evet resmen 4e kadar olan çiş nöbetini 4 ten sonra bel nöbeti alıyo
biliorum dediğin yeriiii.... bakalım nereye gidicez, düşünmedim bile hiçççç,
ya bişi sorucam kızlar, hamile sütyeniyle emzirme sütyeni aynı mıııı? benim iç çamarırıda almam lazım, mahvoluyorummmm
acaba çişe kalkınca mı içsem yaaa? gece gece? aslında mantıklı sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?