canım sen emzirme sütyeni alma. ben aldım pek tutmuyor o, yani serbest kalıyolar biraz rahatsız edici. o yuzden balensiz toparlayını aldım ben ama mutlaka balensiz olsun dikkat et. balenler süt kanallarını etkiliyomus
neden olmasın ki
benim göğüsler iri azcık hiç rahat edemem o zaman. bi arkadaşımda emzirme atleti al dedi sütyen alma. ama kendinde pek memiş olmadığı için rahat tabiii....benimkileri kaldırcak güçte olması lazımgidiyim bugün o işide halledeyim yaaa...
birde mayıs 15
haziran 25 iki yakın arkadaşımın düğünü var..... allahım kıyafet beğenemiorum yaaaaaa... yakışmıyo daha doğrusu göbeğim çıkıyo memem çıkıyo, valla dün gezdim o kadar moralim bozuldu, ya hep böyle kalırsam?
canım konuştuk ya bu konuyu. ben de aynı problemden muzdaribim. balensiz toparlayıcı al. biraz nine modeli oluyor ama o kadar güzel tutuyo ki. gül sokakta altan var ben ordan aldım. markası da altan. inan ki balenliden bile daha iyi tutuyo hiç rahatsız olmuyosun. dier markalarda da var. dene üstüne olanı al gitsin. benim sırtım dar oldgu icin hepsi olmuyo.
hep böyle kalırsak da kalalım tatlım ya boşver. yanımıza bebegimiz kar kalmış olcak işte daha güzeli var mı.
Canım kusura bakma görmedim..
Özel Konak Hastahanesi izmitteki,
Kazım gündoğdu
muayene 54 tl.
3lü test için 26 tl ödedik.
canım doktordan çok emmnun kaldık. eşimde bende
cd ye bile çekti görüntüleri...
güzel ilgileniyoda..
sormak istediğin bişey olursa buralardayım..
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canım.altanı daha önce kullanmıştım, çokta memnun kalmıştım, aklımda olsun balensizlerine bakayım. sağol valla... herşeyi sana danışır olduk...ilk deneyen sensin, alan sensin
sağol canım bugün körfeze kontrole gidicem 3 mayıstan öncede uğrarırım konağa umuttepeden randevu almıştık ayrıntılı için doğumu kaça yapıolar sordunmu ??sorarsan benden önce beklerim cevabını canım artık dolaşmak istemiyorum
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canım.
arkadaşlar ben kaçtım. evimin işlerini yapıyım çıkıcaz sonra. hepinize iyi haftasonları diliyorummmm.
günaydın kızlar nasılsınız benim halim yok bugün.kendimi acayip yorgun hissediyorumsevgi kızım nasıl bakim iyi bak kızımaa.oğluşum 4 gözle bekliyor minik kızı.
uff bende yiyemem içemem düşünemiorum bilee yasinin tarafıda mesela mercimek çorbası yaparken bilebir kemik atıor içine veya yemek pişirirken kemik atıorlar bunuda düşünebilirsinNikisimle dalga mı geçiyon kızzzzzz...
gülayömürk ailemizin sesli harflerini çıkarttık. hep sessiz konuşuyoruz artık..
bende tam gün oturanlardanım,akşam kıçım batıyo resmen
hemen yatmak istiyorum ama nerdeeeeeeeee?
dün gittim, kasaba kemik aldım, tavuk aldım.. kemikleri bi güzel yıkadım, kaynattım. yemeklerimi yaptım.. beyaz çamaşırları makineye attım. yemeği yedik namaz kıldık. o spor salonuna gitti. be az uzandım. yatsı ezanı okundu. yatsıyı kıldım. çamaşırları astım. kahvaltı tabakları boştu obları doldurdum. yattım.
yaa kızlar doktor bana bol et yemen lazım dedi, yada kemik suyu..
et yiyemiyorum fazla da , kemik suyuyla yemek nasıl pişirilir.. bilen var mı? :86:
geçmiş olsun buarada iş içinmi ist a geliorsunHerkese günaydın
Gece berbat bir boğaz ağrısı ile uyandım. Allahım sabaha kadar geçsin ne olur diyerek uykuya daldım. Sabah 7 de işe gitmek için kalktığımda bademciklerim neredeyse boğazımı kapatmışCanım çok yanıyor.
İşe geldim, burnumda akmaya başladı. Ve ben yarın 3-4gibi İstanbul'a yola çıkıyorum. Tam 2 haftalığınaEşimden oğluşumdan ayrı kocaman 2 hafta ve hastayım , offff offffffffffff:2:
bence mükemmel bir fikir ama emzirmeyi bitir falan ölee sabret biraz ama cidden fikir süper sonuçta vazgeçemeyeceğin 2 ikişi oğlun ve kocangünaydın hanımlar. dün doktor kontrolümüzüde yaptırdık. eşimde geldi. izledik oğluşumuzu ama yatıyordu. ne yaptıysak kaldıramadıkher şeyi normaldi. 3 lü test yaptıralım dedi bende tmm dedim bi süredir bahsedilen afp testi bunun içindeymş zaten. en geç salı günü arayıp sonuçları söyleyecekler. 20 lira fark ödedim bu tetste. şu emla kremi doktorum kullanma dedi. kana karışıyor sonuçta en ufacık bir şeyibile göz ardı etmeyelim dedi. emla yı önceden devlet karşılıyomuş ama çok rağbet olunca kaldırmışlar. ssk karşılamıyor. emlaya alternatif bi krem adı daha ver,lmişti. eczaneye sordum ne kadar diye 2 lira dedi. emlayla kıyaslarsak dedim %70 işe yarıyor dedi. tetanoz aşımızı olucaz doktor ol dedi. demir hapımızı değişti içinnde folic aistli bir demir hapı verdi vitaminde var. yani demir+vitamin+folicasit. %100 erkek bu arada bebiş. dövme yaptırmak istiyorum arslan koyucam ya bebişin ismini bileğime arslan çizdireyim altınada eşim benim adını yazdırayım diyorum.. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
valla benimki bel ağrısından kötü şekerim ya...yürürken bile totom acıyo kramp yüzünden...dışarıda hamiş patlaması var bu arada... geçen seneneyi sollucaz sanırsam
iyi canım bugün iyi uyuyu herhalde gece boyu fazla hareket etmedi annesini de uyuttu tatlı kızım sabah da uyandırdı oğlum nasıl peki annesini çok mu yoruyo yoksa
hayırlı sabahlar kızlarr nasılsınz keyıfler we mınıkler nasıllarrr....yaa bısey soracagım ben dunden berı dıs etlerım kanıyo fırcalarken normalmı bu dr sormam gerekırmı acılenn
günaydın canımm...vitamin kullanıyor musun sen.bende dişetlerim kanıyor diyince doktor hemen vitamin vermişti baana.tabi bunun dışında calsiyumunu da eksit etme.
maşallahh oğluşummmaaaaaa
bişi sorim yaa peki rahim ağzı genişliği ne kdrmış normalde kaç cm üstüne açılma deniormuş
birde yatma işi bittimi sende artık rahat hareket edecekmisin
uff bende yiyemem içemem düşünemiorum bilee yasinin tarafıda mesela mercimek çorbası yaparken bilebir kemik atıor içine veya yemek pişirirken kemik atıorlar bunuda düşünebilirsin
geçmiş olsun buarada iş içinmi ist a geliorsun
bence mükemmel bir fikir ama emzirmeyi bitir falan ölee sabret biraz ama cidden fikir süper sonuçta vazgeçemeyeceğin 2 ikişi oğlun ve kocan
yaaa bende dün azcık yol yürüdüm popom tutulmuş yaaa insanın poposu tutulurmu bisürüde işim var bugün napcam bilmiorum
hayırlı sabahlar kızlarr nasılsınz keyıfler we mınıkler nasıllarrr....yaa bısey soracagım ben dunden berı dıs etlerım kanıyo fırcalarken normalmı bu dr sormam gerekırmı acılenn
bnmde kanıor cnm ama hamilelikten dedi dr bende endişelenmedim bnm bayadır kanıor hemde bende hamilenin 1 dişi eksik olurmuş dedikleri şey diye düşündüm ama bilmiorum
yaa ama çok komik yürürkende komik gözüküorum millet sorsa ne dicem ay kardeş sormaa popom tutuldumu ahahahawalla tutulur melıscıgım ya banada oluyo arada cok gıcık bısey yaa
canım benim bildiğim 2.5 altı tehlikeli galiba. doktora kalsa çalışabilirsin dedi ama ben tekrar rapor aldım. çalışmıcam. evet yatmaya devam etcem. arada kalkıp geziyorum ama çoğunlukla yatacam.
yaa ama çok komik yürürkende komik gözüküorum millet sorsa ne dicem ay kardeş sormaa popom tutuldumu ahahaha
çok iyi yapmışsın aferin yaa cengaverlik yapmanın alemi yok dinlen az az yürü ağır kaldırma yukarıda uzanma cnm çok geçmişler olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?