2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim göğüsler iri azcık hiç rahat edemem o zaman. bi arkadaşımda emzirme atleti al dedi sütyen alma. ama kendinde pek memiş olmadığı için rahat tabiii....benimkileri kaldırcak güçte olması lazım gidiyim bugün o işide halledeyim yaaa...
birde mayıs 15
haziran 25 iki yakın arkadaşımın düğünü var..... allahım kıyafet beğenemiorum yaaaaaa... yakışmıyo daha doğrusu göbeğim çıkıyo memem çıkıyo, valla dün gezdim o kadar moralim bozuldu, ya hep böyle kalırsam?

canım konuştuk ya bu konuyu. ben de aynı problemden muzdaribim. balensiz toparlayıcı al. biraz nine modeli oluyor ama o kadar güzel tutuyo ki. gül sokakta altan var ben ordan aldım. markası da altan. inan ki balenliden bile daha iyi tutuyo hiç rahatsız olmuyosun. dier markalarda da var. dene üstüne olanı al gitsin. benim sırtım dar oldgu icin hepsi olmuyo.

hep böyle kalırsak da kalalım tatlım ya boşver. yanımıza bebegimiz kar kalmış olcak işte daha güzeli var mı.

altanı daha önce kullanmıştım, çokta memnun kalmıştım, aklımda olsun balensizlerine bakayım. sağol valla... herşeyi sana danışır olduk...ilk deneyen sensin, alan sensin

sağol canım bugün körfeze kontrole gidicem 3 mayıstan öncede uğrarırım konağa umuttepeden randevu almıştık ayrıntılı için doğumu kaça yapıolar sordunmu ??sorarsan benden önce beklerim cevabını canım artık dolaşmak istemiyorum

altanı daha önce kullanmıştım, çokta memnun kalmıştım, aklımda olsun balensizlerine bakayım. sağol valla... herşeyi sana danışır olduk...ilk deneyen sensin, alan sensin
yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canım.

arkadaşlar ben kaçtım. evimin işlerini yapıyım çıkıcaz sonra. hepinize iyi haftasonları diliyorummmm.

Canım bende fiyatını soruyorum herkese bilen yok..
Ama haftaya test sonuçları için kontrole gidicem.. öğrenirsem sanada söylerim..
kazım beyin cihazı da detaylı ultrason cihazı
randevunu al muhakkak, bide galiba kazım bey hastane yönetim kurulunda ...(buda da daha ilgili olmasını açıklıyo)

günaydın kızlar nasılsınız benim halim yok bugün.kendimi acayip yorgun hissediyorum sevgi kızım nasıl bakim iyi bak kızımaa.oğluşum 4 gözle bekliyor minik kızı.

günaydın kızlar nasılsınız benim halim yok bugün.kendimi acayip yorgun hissediyorum sevgi kızım nasıl bakim iyi bak kızımaa.oğluşum 4 gözle bekliyor minik kızı.

iyi canım bugün iyi uyuyu herhalde gece boyu fazla hareket etmedi annesini de uyuttu tatlı kızım sabah da uyandırdı oğlum nasıl peki annesini çok mu yoruyo yoksa

hayırlı sabahlar kızlarr nasılsınz keyıfler we mınıkler nasıllarrr....yaa bısey soracagım ben dunden berı dıs etlerım kanıyo fırcalarken normalmı bu dr sormam gerekırmı acılenn

uff bende yiyemem içemem düşünemiorum bilee yasinin tarafıda mesela mercimek çorbası yaparken bilebir kemik atıor içine veya yemek pişirirken kemik atıorlar bunuda düşünebilirsin
geçmiş olsun buarada iş içinmi ist a geliorsun
bence mükemmel bir fikir ama emzirmeyi bitir falan ölee sabret biraz ama cidden fikir süper sonuçta vazgeçemeyeceğin 2 ikişi oğlun ve kocan
valla benimki bel ağrısından kötü şekerim ya...yürürken bile totom acıyo kramp yüzünden...dışarıda hamiş patlaması var bu arada... geçen seneneyi sollucaz sanırsam

yaaa bende dün azcık yol yürüdüm popom tutulmuş yaaa insanın poposu tutulurmu bisürüde işim var bugün napcam bilmiorum

iyi canım bugün iyi uyuyu herhalde gece boyu fazla hareket etmedi annesini de uyuttu tatlı kızım sabah da uyandırdı oğlum nasıl peki annesini çok mu yoruyo yoksa

maşallah kuzuyaa canım.ben im oğluş maşallah akıllı yormuyor annişini.ama anniş birazcık yoruyor bebişi.bu arada kızımızaisim ne koycaksınız aklınızda var mı bir isim canım?bizim oğlanın adı da belli artık ardaaa

hayırlı sabahlar kızlarr nasılsınz keyıfler we mınıkler nasıllarrr....yaa bısey soracagım ben dunden berı dıs etlerım kanıyo fırcalarken normalmı bu dr sormam gerekırmı acılenn

günaydın canımm...vitamin kullanıyor musun sen.bende dişetlerim kanıyor diyince doktor hemen vitamin vermişti baana.tabi bunun dışında calsiyumunu da eksit etme.

maşallahh oğluşummmaaaaaa

bişi sorim yaa peki rahim ağzı genişliği ne kdrmış normalde kaç cm üstüne açılma deniormuş

birde yatma işi bittimi sende artık rahat hareket edecekmisin

canım benim bildiğim 2.5 altı tehlikeli galiba. doktora kalsa çalışabilirsin dedi ama ben tekrar rapor aldım. çalışmıcam. evet yatmaya devam etcem. arada kalkıp geziyorum ama çoğunlukla yatacam.

walla tutulur melıscıgım ya banada oluyo arada cok gıcık bısey yaa

bnmde kanıor cnm ama hamilelikten dedi dr bende endişelenmedim bnm bayadır kanıor hemde bende hamilenin 1 dişi eksik olurmuş dedikleri şey diye düşündüm ama bilmiorum

bnmde kanıor cnm ama hamilelikten dedi dr bende endişelenmedim bnm bayadır kanıor hemde bende hamilenin 1 dişi eksik olurmuş dedikleri şey diye düşündüm ama bilmiorum

hmm anladım canımm korkuyorum dıs saglımda sorun olur dıye umarım dıslerden fıre wermeden atlatırız yaa

walla tutulur melıscıgım ya banada oluyo arada cok gıcık bısey yaa
yaa ama çok komik yürürkende komik gözüküorum millet sorsa ne dicem ay kardeş sormaa popom tutuldumu ahahaha
canım benim bildiğim 2.5 altı tehlikeli galiba. doktora kalsa çalışabilirsin dedi ama ben tekrar rapor aldım. çalışmıcam. evet yatmaya devam etcem. arada kalkıp geziyorum ama çoğunlukla yatacam.

çok iyi yapmışsın aferin yaa cengaverlik yapmanın alemi yok dinlen az az yürü ağır kaldırma yukarıda uzanma cnm çok geçmişler olsun artık

:
walla melıss ben hamılelık donemınce mılletı salladım canım kım ne derde desın cokta tınnnpopo benım tutulur ıstedgım gıbı yururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…