hmm anladım canımm korkuyorum dıs saglımda sorun olur dıye umarım dıslerden fıre wermeden atlatırız yaa
ay inşallah yaaaaa
buarada yasin aradı demin dedimki popom tutulmuşşş o ne yaa kim tutuor poponu senin ayarlar iyice koptu dedidoğru adamla evlenmişim ben yaaa
kızlar bugün bizim ilişkimizde 5 yılımız bittiçok seviorummm aşkımı yaaaa hayatımın en eğlenceli 5 yılını geçirtti inşallah rabbim daha nice yıllar nasip etsin...
ay inşallah yaaaaa
buarada yasin aradı demin dedimki popom tutulmuşşş o ne yaa kim tutuor poponu senin ayarlar iyice koptu dedidoğru adamla evlenmişim ben yaaa
kızlar bugün bizim ilişkimizde 5 yılımız bittiçok seviorummm aşkımı yaaaa hayatımın en eğlenceli 5 yılını geçirtti inşallah rabbim daha nice yıllar nasip etsin...
MAAŞALLAH canımmmm
allah hiç bozmasın bu tuhaf aile tablonuzu
şaka şaka
böyle sevimlilikler olmasa evlilikler hiç çekilmez bence. azıcık eğlenceli olacak evlilikler...
:82::82::82::82:
ay inşallah yaaaaa
dün biraz kanamam olmuştu.rahim ağzında incelme olmuş.sürekli yatıyorum kalakmak yasak .bebek iyiyiymiş çok şükür...dua eden moral veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Rabbim gönlünüze göre versin inş.
dün biraz kanamam olmuştu.rahim ağzında incelme olmuş.sürekli yatıyorum kalakmak yasak .bebek iyiyiymiş çok şükür...dua eden moral veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Rabbim gönlünüze göre versin inş.
ayy aminnn bugün ilkdefa kızımın annesi olacağını o gün tahmin etmiştim tarzında bir yazı yazmış çok hoşuma gittiiiwalla tencere kapak gıbısnz tanıdıgm kadarylaoooo masallhh 5yılı bıtrdınz rabbım daımı ask nasıp etsın canımm mınık sahılınız de bu askı ıyıce anlamlı kılacakkk cok ttalı olacak o yaa ısmınden de bellı ayyy bal bal
kesinlikleee katılıorummmMAAŞALLAH canımmmm
allah hiç bozmasın bu tuhaf aile tablonuzu
şaka şaka
böyle sevimlilikler olmasa evlilikler hiç çekilmez bence. azıcık eğlenceli olacak evlilikler...
:82::82::82::82:
maşalllah melisim allah nice yıllar nasip etsin kocacığınla...hım süprizler yapıcan büyük ihtimal çok işim var dediğine göre...güel masalarından birini hazırlarsın artık..
kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kabus bittii çook şüküüürr!!!şimdi öğrendim durum sağlıklı!
herkese yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız çok mutluyum çook!
oleeyyyy beeee adağım vardııı şimdi hemen onu yapayımmmm ohhhh ohh ohhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmm amaannnnnnnnnn ayyyy ne yazacağımı bilemedim yaaaa çığlık atasım geldiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canııım sağolasınn... ne adağın vardı kız?bizimde vardı bizde yapacağızz.. çook şükür Allahıma çookk!!
söylenmezzzzz ayyy ben bu gazla ev işi bile yaparımmmmm
melisim Allah uzun mutlu sağlıklı güzel yıllar versin Sahil bebekle beraber nice nice mutlu yıllar bebeğimmm
kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kabus bittii çook şüküüürr!!!şimdi öğrendim durum sağlıklı!
herkese yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız çok mutluyum çook!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?