2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yav ben zaten öne hiiiççç ağda yapamadım hep jilet yaptım ora fena bnm sadece bikiniye kadar ağda oluordu ama hamileliğin son zamanlarını düşünüorum nasıl alcam diye offff
ben de ağdaya dönmeye başlamıştım krem sayesinde ama baktım ki hamileyim ve ilk dönem sıkıntılıydım kontroller sık olunca dayandım jilete, üffff ki ne üff

emla kullanan var mı aranızda?

benki çok iyi para biriktiririm eşimde öle ama bir oda parası 6 ayda biriktiremeyiz en mantıklısı alıp taksitle ödemek bencede birde bizler yaz hamilesi olcaz inanın klimanın vantilatörün karşısından kalkıp bişi alamıcaz en geç mayısa kadar bitirmek sitiorum ama bizimkilerin hurafelerinden kurtulursam

ben de ağdaya dönmeye başlamıştım krem sayesinde ama baktım ki hamileyim ve ilk dönem sıkıntılıydım kontroller sık olunca dayandım jilete, üffff ki ne üff

emla kullanan var mı aranızda?

bende ağda yapanlardanım ama bu 3 ay bişey olur dıye jilete geçtım ama yıne ağdaya dönucem dr bı sorun olmaz dedi temizliğine guvenıyosan yaptırabılırsın dedı ben zaten kendım yapıyorum kendım hazırlıyorum en ıyısı böle kızlr bısı sorcam sıze ılıskı yasagı verdımı dr

Düsük tehlikesi yoksa (ki bizim icin yoktu) haftada 2 kere olabilir dedi benim dr.

canım benim ya çok sevindim gözün aydın maşallah bebişine de hep böyle mutlu ol inşallah

evet bizde yasak var zannedersem 3. aya kadar. bende düşük tehlikesi var maalesef

arkadaşım allah tez zamanda kavuştursun inşallah çabucak geçsin zaman iyiki bebişin var o sana en güzel yoldaş

kızlar doktordan geldik kocaman olmuş bebişim burnu eller parmaklar ayaklar herşey vardı boyu 7.2 cm ense kalınlığı 1 cm doktorda bana göre kıza meyilli dedi cinsiyeti için

bize de haftada 1 dedi. arkadaşıma da istediğiniz gibi aynen devam edin demiş. neye göre diyorlar doktorlar bilginiz varmı???

bi tehlike olup olmamasına bağlı herhalde sorun olmuyorsa sınır yok galiba çünkü bebeği etkilemezmiş abartı olmadıktan sonra

bi tehlike olup olmamasına bağlı herhalde sorun olmuyorsa sınır yok galiba çünkü bebeği etkilemezmiş abartı olmadıktan sonra

bana doktor herhangi bir tehlike yok haftada 1 olabilir dedi. ben de açıkcası bebeğe zararlıdır diye düşünmüştüm. ama diğer insanlardan duyuyorum da sınır yok diyenler de var 2-3 diyenler de varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…