ben de ağdaya dönmeye başlamıştım krem sayesinde ama baktım ki hamileyim ve ilk dönem sıkıntılıydım kontroller sık olunca dayandım jilete, üffff ki ne üffyav ben zaten öne hiiiççç ağda yapamadım hep jilet yaptım ora fena bnm sadece bikiniye kadar ağda oluordu ama hamileliğin son zamanlarını düşünüorum nasıl alcam diye offff
Ama alacagin esya kadar parayi kenara koyup doguma yakin alisveris yapak da ayni mantik sonucta. ama ben cok tez canliyim, esim de oyle. O yuzden aldik. Bir de son zaanlarda daha agir olucam gezemem belki falan diye dusunuyorum o yuzden aldim gitti. Daha alacak cok sey var zaten.
ben de ağdaya dönmeye başlamıştım krem sayesinde ama baktım ki hamileyim ve ilk dönem sıkıntılıydım kontroller sık olunca dayandım jilete, üffff ki ne üff
emla kullanan var mı aranızda?
begümmmmmm sonuçlar iyi çıkacak inşallah......
bende ağda yapanlardanım ama bu 3 ay bişey olur dıye jilete geçtım ama yıne ağdaya dönucem dr bı sorun olmaz dedi temizliğine guvenıyosan yaptırabılırsın dedı ben zaten kendım yapıyorum kendım hazırlıyorum en ıyısı böle kızlr bısı sorcam sıze ılıskı yasagı verdımı dr
canım benim ya çok sevindim gözün aydın maşallah bebişine de hep böyle mutlu ol inşallahben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum
Düsük tehlikesi yoksa (ki bizim icin yoktu) haftada 2 kere olabilir dedi benim dr.
Düsük tehlikesi yoksa (ki bizim icin yoktu) haftada 2 kere olabilir dedi benim dr.
canım benim ya çok sevindim gözün aydın maşallah bebişine de hep böyle mutlu ol inşallah
bende ağda yapanlardanım ama bu 3 ay bişey olur dıye jilete geçtım ama yıne ağdaya dönucem dr bı sorun olmaz dedi temizliğine guvenıyosan yaptırabılırsın dedı ben zaten kendım yapıyorum kendım hazırlıyorum en ıyısı böle kızlr bısı sorcam sıze ılıskı yasagı verdımı dr
tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.
Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyızbilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor
evet bizde yasak var zannedersem 3. aya kadar. bende düşük tehlikesi var maalesef
bize de haftada 1 dedi. arkadaşıma da istediğiniz gibi aynen devam edin demiş. neye göre diyorlar doktorlar bilginiz varmı???
kızlar doktordan geldik kocaman olmuş bebişim burnu eller parmaklar ayaklar herşey vardı boyu 7.2 cm ense kalınlığı 1 cm doktorda bana göre kıza meyilli dedi cinsiyeti için
bi tehlike olup olmamasına bağlı herhalde sorun olmuyorsa sınır yok galiba çünkü bebeği etkilemezmiş abartı olmadıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?