2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benım krem elımde hep sabah akşamda göbüşüme nemlendirici sürüyorum bıde sırtımda acayıp sivilce cıktı ergenlığımde bıle sıvılcem yoktu benım ooofff ooofff dıyorum

canımsenin gene iyi sırtında çıkmış sivilceler benim yüzümü bastı yalnız bi okadarda kurudu cildim sivilceler nasıl çıkıyo anlamadım

ben hiç kusmadım miğde bulantısı miğde yanması oluyor ama hiç kusma olmadı lavaboya koşuyorum ama öğürmekten başka bişey gelmiyor. korkuyorum bişey olacak diye.

özellikle son serumdan sonra yani son 10 gündür falan ilk defa bugün kusmadım ama öle bir öğürüorumki allaha emanet nasıl yaşıor bukdr baskıya hayret ediorum allah korusun bebeklerimizi yaa

canımsenin gene iyi sırtında çıkmış sivilceler benim yüzümü bastı yalnız bi okadarda kurudu cildim sivilceler nasıl çıkıyo anlamadım

bnmde yüzüm fena hem dökülüor hemde öle sivilce çıkıorki yara gibi kıpkırmızı eskidende adet dönemimde çıkardı ama normal sivilce yani bu kıpkırmızı tuhaf bişi

özellikle son serumdan sonra yani son 10 gündür falan ilk defa bugün kusmadım ama öle bir öğürüorumki allaha emanet nasıl yaşıor bukdr baskıya hayret ediorum allah korusun bebeklerimizi yaa

allah koruduğunu koruyor işte.

internette bi yazı okumuştum miğde bulantısı ve kusma varsa çocuk sağlıklı oluyormuş ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.

Gözün aydın canımmm maşalaah maşallah
Kızlar bişey sorucam illa 12.hafta mı gitmek gerek bu teste,11+6 gitsem?12 haftası ist.da olamıcam sanki

iyi akşamlar hanımlaaaar nasılsınız ? 3. ayımıza girmeye hazırlanıyoruz,bazı arkadaşların sıvılcelerı cıkmış sırtında yuzunde benım öyle bır yerımde sıvılce cıktı ki hepsine bedeldir herhalde.kulağımın tam ıcınde ıltıhaplı bir sivilce,başıma ,ceneme, kulağıma 2 3 gun öyle sancı yaptı ki şimdi cok ıyıyım çok sukur patlattırdım eşime dayanamadım napim rahatladı ama kulağım.kılo durumlarınız nasıl ben 59 kilo 600 gram oldum 1 kılo 600 gram almış oldum yani 3 ay için fena değil sanırım ve iştahımda yerındeydı ne öğürme ne iştahsızlık ne mıde bulanıtsı hıc bırsey yaşamadım çok şükür.
mart 3'te samsuna gıdıyorum ıkılı test ıcın bakalım nasıl sonuclar alacağım, allah hepımıze hayırlı haberler duymak nasip etsin.cınsıyteı bellı olanlar olmuş sanırım kacıncı ayda öğrencem ben yahu mart başında öğrenebılırmıyım acaba kı ıkılı teste gıttıgımde merak edıorum artık ruyamda kızım oldugunu gördum cocuk ağalamktan catlamış da ben onu bır gundur emzırmemışım ,ayyy dıyorum kucuuck bebek nasıl emzırmedım ben bebegımı dıyorum ağlıyorum sızlıyorum falan cok etkılenmıştım.

sende mi iletişim mezunusun?

Bence senin çocukların şanslı olacak.Benim annem ben lise 1 iken çalışmaya başladı,ozamana kadar hep eve geldiğimde böyle çay yapmış kek yapmış olurdu,sıcacık mutfakta oturur konuşurduk ne yaptın ne ettin diye,ne zaman lise1de anahtarla kapıyı açıp buz gibi eve girdim böyle acaip koydu çok mutsuz oldum,düşün ki koca kızım yani.Ama annenin evde olması bambaşka bişey.
Düşünsene çalışıyor olsaydın şimdi bi de nasıl gidecektin işe,mide bulantıların çok aşırı durumda,ben senin kadar kötü olmasam da haftadabir izin alıyorum gidemiyorum,ve çok zor oluyo izin almak.Keşke evde olsam diyorum.Doğumdan sonra bilmiyorum durum ne gösterir çalışırmıyım çalışmaz mıyım.

Ayçok duygulandım yaaaaa ,helal olsun valla,tebrik ediyorum seni

Gözün aydın canımmm maşalaah maşallah
Kızlar bişey sorucam illa 12.hafta mı gitmek gerek bu teste,11+6 gitsem?12 haftası ist.da olamıcam sanki

canım bu testin adı aslında 11-14 hafta tarama testleridir.
yani zaten 12. haftanı bitirmek üzeresin gidebilirsin tabi ki.
doktorun test için tarih vermemiş miydi?

canım bu testin adı aslında 11-14 hafta tarama testleridir.
yani zaten 12. haftanı bitirmek üzeresin gidebilirsin tabi ki.
doktorun test için tarih vermemiş miydi?

12+2ye gün verdi ama ist.da olamıcam 11+6 için randevu alsam mı diyodum,çok saol cevabın için.
13.haftaya da beklemek istemiyorum çatlıcam

Hadi bakalım oh ohhhhhh

bende onu düşünüorum yaaa çalışıor olsam bitmiştim kesin atılmıştım yada mecburen ayrılmıştım Allah kimseye zor hamilelik yaşatmasın okdr dua ediorumki başkları yaşamasın diye

12+2ye gün verdi ama ist.da olamıcam 11+6 için randevu alsam mı diyodum,çok saol cevabın için.
13.haftaya da beklemek istemiyorum çatlıcam

arada oynayan sadece 3 gün randevu alırken de belirt gününü hayır gelme diyeceğini sanmıyorum.

benim de yarın 12+1 oluyor ve ikili testimiz yarın, çok farklı değiliz yani

arada oynayan sadece 3 gün randevu alırken de belirt gününü hayır gelme diyeceğini sanmıyorum.

benim de yarın 12+1 oluyor ve ikili testimiz yarın, çok farklı değiliz yani

ayyy inşallah hayırlı haberlerle geliriz benimde 2'li testim yarın.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…