benım krem elımde hep sabah akşamda göbüşüme nemlendirici sürüyorum bıde sırtımda acayıp sivilce cıktı ergenlığımde bıle sıvılcem yoktu benım ooofff ooofff dıyorum
ben hiç kusmadım miğde bulantısı miğde yanması oluyor ama hiç kusma olmadı lavaboya koşuyorum ama öğürmekten başka bişey gelmiyor. korkuyorum bişey olacak diye.
canımsenin gene iyi sırtında çıkmış sivilceler benim yüzümü bastı yalnız bi okadarda kurudu cildim sivilceler nasıl çıkıyo anlamadım
özellikle son serumdan sonra yani son 10 gündür falan ilk defa bugün kusmadım ama öle bir öğürüorumki allaha emanet nasıl yaşıor bukdr baskıya hayret ediorumallah korusun bebeklerimizi yaa
Gözün aydın canımmm maşalaah maşallahslmlar şekerler.dün 2li testimiz yapıldı.ense kalınlıgı 0.84 mm çıktı.koca bir ohhhhh çektim.allaha şükür.tahlil sonuçlarım yetişmedi yarın telefonla öğrenicem ama doktorum down sendromlu olan bebekler genelde bu kadar hareketli olmazlar bu haftada dedi.bi görseniz meleğmi kafasını kaşıyor gözlerini ovuşturuyor bacaklar hiç durmuyor zaten doktor halay çekiyor seninki içerde dedi hehehe canım benim çok büyümüş maşallah. ama bana boyu kısa gibi geldi sanki 5.5 cm di tam 12+0'Da. Sizin boylar kaçıncı haftada nasıldı kızlar?
esrantcım sana zahmet benim bilgileri güncelleyiver. 2li test yapıldı bir de tahmini cinsiyet erkek
nerden hatırlasın beni bin tane hastası var ancak görünce hatırlıor gülşen hanım bizleri
ama cidden içimde bir yer cız etti gülşen diyince bak mesela ben çalışmıorum diye bana çok kızmıştı günlerde halkla ilşki yapmak içinmi aldın o diplomayı eee o bursu niye aldın elinde kalan parayla gezmek içinmi diye baya bir laf etmişti çok tatlıdır maşallah
Birde işin şöle bir yanı var ben 9 aylıkken yuvaya verilmişim annem hala çalışıyor halbuki emekli evi var arabası var ama çalışmazsam olmaz diyor bense evlendim iş değiştirmek için işten ayrıldım o sırada kriz patladı 2008 de iş bulamadım ve sonuçta ev kadını oldum peki başka boyut ne
benim annemle aram pek iyi dieldir ama onunla hep gurur duydum onun hala çalışıp bnm ev hanımı olmam bnm çok gururuma dokunuor kendimi çok ezik hissediorum
ve birde ev hanımı arkadaşlarımın çocukları var anne keşke çalışsaydın diyen okulda yalan söyleyip bnm annem çalışıor diyen yani çocuklarınız sizinle gurur duyacak ama bnm çocuğum ne bnm üni diplomamı ne güzel iş hayatımı hiç bilmeyecek anlamayacak
Çalışma konusunda siiznle aynı fikirde değilim bence bi çocuğun annesiyle guru duymasını gerektiricek tek şey çalışıyo olmasımı bence değil çünkü benim kızım 2 yaşına gelene kadar ben yanındaydım sonra babane anane derken kızım artık huzursuzlaştı ve bi gün gitme dedi bende kızım sana şunu alma için bunu yapma için falan sayıyorum kızım bütün oyuncaklarını topladı kıyafetlerini topladı ve getirdi karşıma benim herşeyim var gitme anne dedi .............................ve bi gün oyuncak aslan var başlamış onunla konuşmaya ne oldu aslancık nedne ağlıyosun senindemi annen işe gitii senidemi bıraktı ve ben bıraktım işi
Gözün aydın canımmm maşalaah maşallah
Kızlar bişey sorucam illa 12.hafta mı gitmek gerek bu teste,11+6 gitsem?12 haftası ist.da olamıcam sanki
canım bu testin adı aslında 11-14 hafta tarama testleridir.
yani zaten 12. haftanı bitirmek üzeresin gidebilirsin tabi ki.
doktorun test için tarih vermemiş miydi?
ben geldim kızlar
süprizim gayet iyi....kanama azaldı....
doktor her şey yolunda dedi...veeeeeeeee
bebeğimin hareketlerini gördüm.nasıl kıpırdıyor anlatamam....çok duygulandım.
3 ayın bitene kadar dinlen istersen dedi...kendimi yormayacakmışım.2li test için 10-15 mart arası çağırdı...
ay kızlar çok mutluyum
sende mi iletişim mezunusun?
Bence senin çocukların şanslı olacak.Benim annem ben lise 1 iken çalışmaya başladı,ozamana kadar hep eve geldiğimde böyle çay yapmış kek yapmış olurdu,sıcacık mutfakta oturur konuşurduk ne yaptın ne ettin diye,ne zaman lise1de anahtarla kapıyı açıp buz gibi eve girdim böyle acaip koydu çok mutsuz oldum,düşün ki koca kızım yani.Ama annenin evde olması bambaşka bişey.
Düşünsene çalışıyor olsaydın şimdi bi de nasıl gidecektin işe,mide bulantıların çok aşırı durumda,ben senin kadar kötü olmasam da haftadabir izin alıyorum gidemiyorum,ve çok zor oluyo izin almak.Keşke evde olsam diyorum.Doğumdan sonra bilmiyorum durum ne gösterir çalışırmıyım çalışmaz mıyım.
12+2ye gün verdi ama ist.da olamıcam 11+6 için randevu alsam mı diyodum,çok saol cevabın için.
13.haftaya da beklemek istemiyorum çatlıcam
i.ü. radyo-tv mezunuyum
sen?
arada oynayan sadece 3 gün randevu alırken de belirt gününü hayır gelme diyeceğini sanmıyorum.
benim de yarın 12+1 oluyor ve ikili testimiz yarın, çok farklı değiliz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?