yarın doktora gidicek arkadaşlar varmış hayırlısıyla güzel haberlerinizi alıcaz inşallah. Begümle ben de kan sonuçlarımızı alıyoruz inşallah bizde güzel haberler vereceğiz.
Kızlar bu arada kıtlıktan çıkmış gibi yedim şimdi yana doğru uzandım göbeğim aşağı sallanıyor kocaman oldu biri beni durdursunnn
ayyy kızlar kivi yazmışsınız bi çekti ki canım, eşimi gönderiyorum şimdi markete yorgun yorgun üzüldüm ama napim bişe istedımı canım cıkmıyo aklımdan gün boyunca
bu arada benim cnım hep ekşili ,tuzlu ve baharatlı şeyler çekıyor canım ıkı gundur salçalı ekmeğe musallat oldum deli gibi ekmeğe biber slçası sürüp yıyıorum kı hiç bılmem salçalı ekmek yedıgımı
Yok canım nerdeee
Daha kötüsü bu ara mutfağa da giremiyorum
aaa bak sen yazınca aklıma geldi. Geçen gün bana da oldu aynısı. Durup dururken burnuma acı biber salçası kokusu geldi. Aş erdim sanırım. Aş ermek böyle mi oluyor? Eşime söyledim güldü bana hiç acı biber salçası aş erildiğini duymamıştım diye.. Hatta gitmiş acılı ezme almış banaBende anlamadım hiç öyle salça sürüp yiyebilen biri de değilim normalde anlamadım
aaa bak sen yazınca aklıma geldi. Geçen gün bana da oldu aynısı. Durup dururken burnuma acı biber salçası kokusu geldi. Aş erdim sanırım. Aş ermek böyle mi oluyor? Eşime söyledim güldü bana hiç acı biber salçası aş erildiğini duymamıştım diye.. Hatta gitmiş acılı ezme almış banaBende anlamadım hiç öyle salça sürüp yiyebilen biri de değilim normalde anlamadım
evet canım balıkesirde oturuyorum ama merkezdeyim merkez çok güzel değildir ilçeleri güzeldir özellikle denizi olan yerleri yolunuz düşerse beklerim kızlar her zaman
yarın doktora gidicek arkadaşlar varmış hayırlısıyla güzel haberlerinizi alıcaz inşallah. Begümle ben de kan sonuçlarımızı alıyoruz inşallah bizde güzel haberler vereceğiz.
Kızlar bu arada kıtlıktan çıkmış gibi yedim şimdi yana doğru uzandım göbeğim aşağı sallanıyor kocaman oldu biri beni durdursunnn
evet güzeldir oralar akçayda çok güzel altınoluk türkiyenin en yüksek oksijeni olan yeri kaz dağları var orda sağlık açısından çok iyi bi yer bize 2.5 saat uzaklıkta ayvalık var bide orasıda güzelmiş gidemedim henüz ama merak ediyorum eşimde bandırmalı bandırmada şirin bir ilçe merkezden güzel yani ilçeler oldukça
tühh umarım kısa sürer benim iştahım da aynı ailem de kızıyor artık
kızlar bizim arkadaşlar libyada kalmış uçağı göndermiyolarmış çok fena oldum ya
Kızlar siz böyle güzel güzel aşeriyorsunuz ya..
E malum bende de iştahsızlık..
Hevesleniyorum sizden,aklıma bir şey getiriyorum
Akşama kadar düşünüyorum düşünüyorum canım istesin diye ama tık yok
kızlar bizim arkadaşlar libyada kalmış uçağı göndermiyolarmış çok fena oldum ya
Nasıl yani canım,neden ki?:44:
slm kızlar ayyyyyyy ne çok kaynatmışınız okuyamaya cesaret edemedim valla bitmez çünkü
cuma günü ikili test sonucunu götürdüm dr a çok şükr Allaha çok güsel sonuçlar dedi darısı sizlerin başına kızlar inş yüreğinizi hep ferah tutun
bu arada doğum 20 ağustos olucak aman beni kovmayın sakın
tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.
Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyızbilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor
şirket ordan uçuş yapıyodu bir uçağı 2 gün önce getirdiler ama diğer uçak ve ekip kaldı orda ordakı türkleri getiriceklerdi ama ortalık iyice karışınca bügün havalimanından geri göndermişler konsolosluğa kaçmışlar bekliyolarmış ama hala bi izin yok sabahta thy uçağını indirmemiş geri göndermişler birden kendimi koydum onların yerine çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?