2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yarın gıdıcek arkadaşlar allah yardıncınız olsun
bızede yardım etsın rabbim sonuçlarımız ıyı cıksın inş
valla canım sabah karnım az şiş oluyo ama şuan görmelisiniz 5 aylık gıbı bugun hıc durmadı ağzım sürekli yıyorum şimdide makarna pişiyo salatanın içine koyup yıcem bayılırım eşimde yok bu akşam o benı durduruyodu sabaha kadar yesız bebişimle artık

aaa bak sen yazınca aklıma geldi. Geçen gün bana da oldu aynısı. Durup dururken burnuma acı biber salçası kokusu geldi. Aş erdim sanırım. Aş ermek böyle mi oluyor? Eşime söyledim güldü bana hiç acı biber salçası aş erildiğini duymamıştım diye.. Hatta gitmiş acılı ezme almış bana Bende anlamadım hiç öyle salça sürüp yiyebilen biri de değilim normalde anlamadım

salça yine iyi benim bir tanıdıgım hiç ınanmıcaksınız ama duvar kireçi çekmiş canı şok geçirmiştim duyunca düşünsene dubvar kireci yedıgını ve de yemiş yani kadın
acılı ekşili tuzlu seyler yiyince cınsıyetı ne oluyor acaba

benım halam toprak yemiş hamileken düşünün hala anlatır güleriz
teyzemede kitap defter kokusu çok güzel geliyomuş napayım koparıp çiğniyodum diyo
benimde bu ara canım yine bi yaz meyvesi çekiyo

inş.ben de o durumda olabilecekmiyim acaba aksine her geçen gün iştahsızlığım artıyor

Biz de 3 senedir üstüste ayvalığa gidiyoruz deliler gibi çok seviyorum ben orayı hatta 40 olunca bi çift arkadaşımızla oraya taşıncaz,söz verdik :)

Kızlar siz böyle güzel güzel aşeriyorsunuz ya..
E malum bende de iştahsızlık..
Hevesleniyorum sizden,aklıma bir şey getiriyorum
Akşama kadar düşünüyorum düşünüyorum canım istesin diye ama tık yok

Nasıl yani canım,neden ki?:44:

şirket ordan uçuş yapıyodu bir uçağı 2 gün önce getirdiler ama diğer uçak ve ekip kaldı orda ordakı türkleri getiriceklerdi ama ortalık iyice karışınca bügün havalimanından geri göndermişler konsolosluğa kaçmışlar bekliyolarmış ama hala bi izin yok sabahta thy uçağını indirmemiş geri göndermişler birden kendimi koydum onların yerine çok moralim bozuldu

Gözünnn aydıınnnnnn,ooo aslan burcu oluyo miniş bi de:)

ooooo canımmm Allah kavuştursunnnn

Pfff anladım canım,kötü bir durum
Neyse kurtulurlar umarım bu karışılıktan çabucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…