ayyy inşallah hayırlı haberlerle geliriz benimde 2'li testim yarın.. :18:
ayyy inşallah hayırlı haberlerle geliriz benimde 2'li testim yarın.. :18:
çalışmak güzel şey ama keşke hep şanslı anne olabilsek ve çalışma saatleri uygun olsa çocuğu olan anneler için ben öğretmen olmadığıma çok pişmanım sabahcı öğleci diye ayrılıyor ayrılmasada boş dersin falan oluyor bi şekilde hafta sonun boş akşam belli saatte çıkıyorsun falan öyle olsa hem ev hem çocuk hepsi yürür benim niyetim çocukları büyütüp kendi yerimi açmak küçükte olsa sahibi olduğum bi işim olsun çok istiyorum beklemek zorundayım gurbetin bitmesini özellikle :96:
yahu bugün kiviyi kaşıkla yiyorum diyenleri alnından öpücem varmı bi sırrı bn nie beceremedim
10.30 randevumuz
inşallah ikimiz de hayırlı haberlerle geliriz, heyecan yapmayayım diyorum ama yapıyorum
onlardan biri bendim.
bak şimdi canım sert olan tarafını yani tepesini bıçakla kesiyorum sonra bir çay kaşığı ile içini kaşık kaşık oya oya yiyorum.
inan dilim halinden daha fazla seveceksin.
midene de iyi gelicek
yahu bugün kiviyi kaşıkla yiyorum diyenleri alnından öpücem varmı bi sırrı bn nie beceremedim
benimde 9:00 da :18: bende yapmayım diyorum ama ister istemez yapıyorum.. inşalllaaahh güzel haberlerle geliriz :94:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız çok şükür tarama sonuçlarım iyiymiş ama kanım düşükmüş.öbür ay kan ilacı verecek.
Benim belim kalınlaştı,kütük gibi oldu vücudum resmen
Çok şükür deruscum,gözünaydın
Sadece ilaçla kalma bence,sen de destekle,pekmez,kuru üzüm falan ye..
Bu arada arkadaslar bebek arabamızı aldık, gerçi istedigimiz renk ellerinde yoktu, getirecekler ama aldık biz. Nasıl siz de bakın bakalım. Ben coook begeniyorum. Simdilik bu rengini aldık ben erkek olacagini dusundugum icin ama eger kiz olursa kirmizisi ile degistirecegiz.
Eki Görüntüle 144962
bende öyle yıyorum canım
onada uçaktan alıştım malum bıçak yok plastik bıçaklada kesilmezdi eğer sert diyosan tepesini kesmeden önce şöle peçenin arasına al döndürerek hafifçe ezdir yumuşar sonra kesip yiyebilirsin kaşıkla
ben çizelgeyi yapamıyorum siz nasıl yaptınız yardım edin bana
tşk ederim canım.Doğru diyorsun.sen nasılsın iştahın açıldı mı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?