2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mesela Fransada çocuklar çrş günü okula gitmiyor,anneler de isterse çocuklarıyla vakit geçirmek için gitmiyor.Zaten çalışma saatleri süper bi de haftanın ortası tatil.Biz de mesaiye kalmasan bozulurlar..

yahu bugün kiviyi kaşıkla yiyorum diyenleri alnından öpücem varmı bi sırrı bn nie beceremedim

onlardan biri bendim.
bak şimdi canım sert olan tarafını yani tepesini bıçakla kesiyorum sonra bir çay kaşığı ile içini kaşık kaşık oya oya yiyorum.
inan dilim halinden daha fazla seveceksin.
midene de iyi gelicek

olmuor yahuuuu acaba bnm kiviler sertti ondanmı olmuor bnde kiviyi çok sverimde soyması gıcık gelior tüyleri elime yapışıor onlar kivinin içine bulaşıor bnde soydum kabuğu ısıra ısıra yedim ama midem yanıor şuanda birde galiba soluk borum tahriş oldu ordan geçerken yandı acayip

iyi akşamlar kızlar nasılsınız çok şükür tarama sonuçlarım iyiymiş ama kanım düşükmüş.öbür ay kan ilacı verecek.

Yarın kontrole gidecek olan arkadaşlarımız,hiç sıkmayın canınızı
Çok güzel haberlerle geleceksiniz yarın

yahu bugün kiviyi kaşıkla yiyorum diyenleri alnından öpücem varmı bi sırrı bn nie beceremedim

bende öyle yıyorum canım
onada uçaktan alıştım malum bıçak yok plastik bıçaklada kesilmezdi eğer sert diyosan tepesini kesmeden önce şöle peçenin arasına al döndürerek hafifçe ezdir yumuşar sonra kesip yiyebilirsin kaşıkla

çok güzelmiş canım,güle güle kullanın :)

allahım yaaaa inanamıorum taktiklerinizi yerim sizin yaa tmm yarın öle deneyeyim

yarın doktora gidicek arkadaşlar varmış hayırlısıyla güzel haberlerinizi alıcaz inşallah. Begümle ben de kan sonuçlarımızı alıyoruz inşallah bizde güzel haberler vereceğiz.
Kızlar bu arada kıtlıktan çıkmış gibi yedim şimdi yana doğru uzandım göbeğim aşağı sallanıyor kocaman oldu biri beni durdursunnn

ayyy kızlar kivi yazmışsınız bi çekti ki canım, eşimi gönderiyorum şimdi markete yorgun yorgun üzüldüm ama napim bişe istedımı canım cıkmıyo aklımdan gün boyunca
bu arada benim cnım hep ekşili ,tuzlu ve baharatlı şeyler çekıyor canım ıkı gundur salçalı ekmeğe musallat oldum deli gibi ekmeğe biber slçası sürüp yıyıorum kı hiç bılmem salçalı ekmek yedıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…