kızlar aranızda ikili test yaptıran varmı? ben heyecanla 1 martı bekliyorum kısmetse o gün 12+4 olcam ikili testi yaptırcam inş. cinsiyetide görünür
şirket ordan uçuş yapıyodu bir uçağı 2 gün önce getirdiler ama diğer uçak ve ekip kaldı orda ordakı türkleri getiriceklerdi ama ortalık iyice karışınca bügün havalimanından geri göndermişler konsolosluğa kaçmışlar bekliyolarmış ama hala bi izin yok sabahta thy uçağını indirmemiş geri göndermişler birden kendimi koydum onların yerine çok moralim bozuldu
kızlar hadi anlatın kocanıza bebiş haberini nasıl verdiniz?
Pfff anladım canım,kötü bir durum
Neyse kurtulurlar umarım bu karışılıktan çabucak..
dua edelim canım Allah yardımcıları olsun inş.en kısa zamanda dönerler.Sen de dua et sıkma canını
kızlar doktordan geldik kocaman olmuş bebişim burnu eller parmaklar ayaklar herşey vardı boyu 7.2 cm ense kalınlığı 1 cm doktorda bana göre kıza meyilli dedi cinsiyeti için
Kızlar siz böyle güzel güzel aşeriyorsunuz ya..
E malum bende de iştahsızlık..
Hevesleniyorum sizden,aklıma bir şey getiriyorum
Akşama kadar düşünüyorum düşünüyorum canım istesin diye ama tık yok
ooooo canımmm Allah kavuştursunnnn
kızlar doktordan geldik kocaman olmuş bebişim burnu eller parmaklar ayaklar herşey vardı boyu 7.2 cm ense kalınlığı 1 cm doktorda bana göre kıza meyilli dedi cinsiyeti için
arada oynayan sadece 3 gün randevu alırken de belirt gününü hayır gelme diyeceğini sanmıyorum.
benim de yarın 12+1 oluyor ve ikili testimiz yarın, çok farklı değiliz yani
ayyy inşallah hayırlı haberlerle geliriz benimde 2'li testim yarın.. :18:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız çok şükür tarama sonuçlarım iyiymiş ama kanım düşükmüş.öbür ay kan ilacı verecek.
hanımlar size bir sorum var nettekı gebelık hesaplayıcılarına göre yani son adet tarıhıme göre 11+4 guunluk hamıleyım ,bu ayın 5inde dr.a gittim dr. ıkılı test ıcın 1 ay sonra dedı yanı martın 5inde gıtmem gerekıyor bana geç gibi geldı bu atrih napcam şimdi ben :26: tam 14uncu haftada gıtmış olacagım 14 uncu hafta cok gec ama adet tarhımde hamıle olmadıgıma göre 1,5 hafta ileri atıyorum kafadan o zman denk mi gelıyor kafam karıştı heeeeeeeeeeeellppppp
Gözünnnn aydınnnnn,
ben öğrendiğimde banada sürprız olmuştu çünkü kan testime bakılmıştı hasstanede kansızlık ve idrar yollarımda iltihap için bide idrar testi onların sonucuna bakarken netten ozaman öğrendim hiç beklemiyoduk o ay sonra beşiktaş store gittim
ben beşiktaşlı doğdum yazan hastane çıkışı takımı aldım
akşam eşim gelince zsana bı hediye aldım dedım verdım yenı formadan aldım sandı
bi açtı bu ne dedı yoksaaaaaaa dedı öyle işte sarıldık falan
ayyy kızlar kivi yazmışsınız bi çekti ki canım, eşimi gönderiyorum şimdi markete yorgun yorgun üzüldüm ama napim bişe istedımı canım cıkmıyo aklımdan gün boyunca
bu arada benim cnım hep ekşili ,tuzlu ve baharatlı şeyler çekıyor canım ıkı gundur salçalı ekmeğe musallat oldum deli gibi ekmeğe biber slçası sürüp yıyıorum kı hiç bılmem salçalı ekmek yedıgımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?