2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dua edelim canım Allah yardımcıları olsun inş.en kısa zamanda dönerler.Sen de dua et sıkma canını

Pfff anladım canım,kötü bir durum
Neyse kurtulurlar umarım bu karışılıktan çabucak..

dua edelim canım Allah yardımcıları olsun inş.en kısa zamanda dönerler.Sen de dua et sıkma canını

sağolun arkadaşlar hamilenin duası kabul olurmuş allah yardımcıları olsun inş insan bi tuhaf oluyo hamile olmasaydım bende belkı orda olabılırdım şuan ahyırlısıyla dönmeyi nasıp etsın rabbım inş hepsine

esracım merhaba, ben de seninle hemen hemen aynı sayılırım, çizelgede benimle ilgili satırlara ikili testi yapıldı diyebilirsin, ayrıca tahmini cinsiyete de kız diyebilirsin bakalım tahminim çıkacak mı?
bu arada bulantı ve iştahsizlıkta hiç azalma yok

hanımlar size bir sorum var nettekı gebelık hesaplayıcılarına göre yani son adet tarıhıme göre 11+4 guunluk hamıleyım ,bu ayın 5inde dr.a gittim dr. ıkılı test ıcın 1 ay sonra dedı yanı martın 5inde gıtmem gerekıyor bana geç gibi geldı bu atrih napcam şimdi ben :26: tam 14uncu haftada gıtmış olacagım 14 uncu hafta cok gec ama adet tarhımde hamıle olmadıgıma göre 1,5 hafta ileri atıyorum kafadan o zman denk mi gelıyor kafam karıştı heeeeeeeeeeeellppppp

ooooo canımmm Allah kavuştursunnnn

sağol canımmm çok teşekkürler

kızlar hadi anlatın kocanıza bebiş haberini nasıl verdiniz?

Biz gemiden yeni gelmiştik. yurtdışındayken erken gebelik testlerinden almıştım regl günümden 4 gün önce havaalanında yaptım negatif çıktı ama ben çok emindim hamile olduğuma. Sonra istanbula geldik ama hava değişimi ikimizi de hasta etti. Regl günümde eşim ilaç almaya gidiyodu bana. Tam o kapıdan çıkarken dur dedim bekle hemen test yaptım çift çizgi Ağlaya ağlaya yanına gittim alma ilaç dedim şaşırdı tabi nolduuuu dedi testi gösterdim sarıldık kocaman.Sonra hemen hastaneye gittik kan testine ayy çok güzeldi şimdi hatırlayınca

adet tarihine göre 11artı 4 olabilirsin ama bebişin gerçek ölçüsü farklı olabilir yani geç döllenme oldu ise bebeğin crl ölçümüne göre çıkan tarihi farklı olacağı için sağlıklı ölçüm için ikili test tarihi de geç olur

ben öğrendiğimde banada sürprız olmuştu çünkü kan testime bakılmıştı hasstanede kansızlık ve idrar yollarımda iltihap için bide idrar testi onların sonucuna bakarken netten ozaman öğrendim hiç beklemiyoduk o ay sonra beşiktaş store gittim
ben beşiktaşlı doğdum yazan hastane çıkışı takımı aldım
akşam eşim gelince zsana bı hediye aldım dedım verdım yenı formadan aldım sandı
bi açtı bu ne dedı yoksaaaaaaa dedı öyle işte sarıldık falan

uuu çok tatlı olmuşş

bebeğimiz kızda olsa erkekde olsa onu giydircez hastanede
ama evde 2 tane fanatik düşünemiyorum ben yanmışım kızlar

Son düzenleme:

ayyy çok özür dilerimmmmmm yaa bnd ehiçbişi yiyemiorum ondan kivi yazdım mide bulandırmaz diyee başka yiyecek isimlerini okuyamıorumda neyse artık olan olmuş bebişimize yarasın inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…