ahahahah destekleiorum oylar mehtabaaaaa
günaydın kızlar...
bugün beklenen gün!!!
saat 6da doktorum var, kociş yetişsin diye geç saate aldım randevumu.
gece h,iç uyuyamadım, çok heyecanlıyım sanırım... 1 ay oldu bebeişi görmeyeli
geçen seda sayana bir kız çıktı kokoş modacı hamile olduğu açıklandı ben başladım ağlamaya kolumda serum eşimle hemşire bana bakıor 2 sn geçti kız çok midem bulanıor dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım aradan 2 dk geçti seda sayan aa senin kesin oğlun olcak dedi bnde bir sinir bir küfür bırakın beni ben bu kadını parçalıcammm diorum kızın belirtileri bnmle aynı bildiğin kız belirtisi erkek dior yaa bak yine sinirlendim yeminle 6 7 dkda her hissi yaşadım oan stüdyoda olsamm smackdown cılar gibi uçarak atlardım sedanın üstüne
5 ocaktı benim sat ım... sen önde misin benden yoksa?
hiç uyuyamadım, korkuda var içimde, bebeişim nasıl diye? çünkü çok büyüdü 1 aydır, ben görmeyeli...
2li yaptırmıycam salı günü cvs im var benim, genetik inceleme yaptırıcam ben.
akşam yaz mutlaka ben girerim hemen haberleşelim....
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi desene
ben hala hatırlamıyorum bak,düşün düşün..yok.hamileliktendir amaann.:)) yormayım kendimi daha fazla di mi
ndne o kdar sinrilendin ki arkadaşım
bilmeidğim bişey mi var benim yoksa? bebgin seninle dğil mi yoksa
canım bendede var aynı durum dün çok kötü bişey atlattım oğlum camda oturmak istedi oturttum başındayım tabi sonra telefon çaldı bizim nizamiye tüpcünüz geldi dedi tüp bitmişti sipariş vermiştim neyse hemen ona koştur derken oğlum babasını işten geldiğini görünce aç camı sen bağır anne babam geldi falan ben koştum tabi aklımada geldi sevinçten açarsa camı diye bi koştum manzarayı görseniz ödüm patladı açmış camı dikilmiş falan bi kaptım onu camdan bi iki tokat patlattım yüz kere söylüyorum tembihliyorum nasıl sinirim boşaltı oda korktu nerden geldiğini şaşırdı çocuk ama o an aklımdan geçenleri bi düşünseniz aşaığıda kadınlar doluşmuş ağızları açık oğlum düşcekl diye korkmuşlar gördüğüm manzara bi yandan kapı çalıyor eşim gelmiş nasıl sinirliydim anlatamam eşim zor sakinleştirdi beni oğlum yazık annecim bida açmıcam söz falan diyor ağladım sarıldım oğluma annecim ya düşseydin ölürdüm ben dedim ağlama anne bida yapmıcam dedi yavrum ayyy bunu yazarken bile ağlıyorum aklıma geldikçe
ay melis beni çok güldürdün allahta seni güldürsün canım demek smackdown heeeya bu belirtileri çevrem bakıyorum kızdada erkektede oluyor yengemin hem oğlu hem kızı var ikisindede 9.aya kadar kustu kadın serumlar yedi değişmedi yani cinsiyet farkı olmadı bence yapısal bu tür şeyler mesela kızı yada erkek olucak anneler gördüm hepside turşu ekşi seviyodu yiyodu yani ne bileyim belki göbek şekli diyorum ama benim oğlumda ilk aylar yayvandı karnım kız gibi diyolardır şiştikçe sivrildi ama o zamana kadar erkek olduğunu öğrenmiştik zaten son aylarda sivrildi yan bilinmiyor bence o bu şu olmuyor kısmet hepsi
4 Aralık da benimki. 1 gün varmış. Ben hiç kötü düşünmüyorum. İyi düşünelim iyi olsun. Diyelim ki kendini üzdün durdun randevu saatine kadar ve hiçbişey çıkmadı, o zaman üzüldüğün yanına kar kalıyor, boşuna üzülmüş oluyorsun. Üzme kendiniiiii.
Akşam yazarım ama belki birilerine gideriz sevincimizi paylaşmaya, o zaman sabaha kalabilir, meraklanma:)
Geçen sefer yapmıştık, bu kez de yaptırcam eşime, cep telefonuna kaydetcez görüntüyü. Tekrar tekrar izlemek için:)
bak bunada ağladım şimdi ama seni anlıyorum bende yiğenimi aynı o şekilde yakaladım bizimki 3.katın camını açmış oturmuş cama ödümüz koptu valla erkek çocuğu işte haşarı oluyor
Hanımlar Lİbyadaki arkadaşım Türkiye'ye döndüüüüüü, çok sevinçliyim inşallah Libya'daki bütün vatandaşlarımız döner yurtlarına.
ay çok şükür gözünüz aydınnn darısı bizim tanıdığın başına ve orda mahsur kaln tüm vatandaşlarımızın
aminnnn
4 Aralık da benimki. 1 gün varmış. Ben hiç kötü düşünmüyorum. İyi düşünelim iyi olsun. Diyelim ki kendini üzdün durdun randevu saatine kadar ve hiçbişey çıkmadı, o zaman üzüldüğün yanına kar kalıyor, boşuna üzülmüş oluyorsun. Üzme kendiniiiii.
Akşam yazarım ama belki birilerine gideriz sevincimizi paylaşmaya, o zaman sabaha kalabilir, meraklanma:)
Geçen sefer yapmıştık, bu kez de yaptırcam eşime, cep telefonuna kaydetcez görüntüyü. Tekrar tekrar izlemek için:)
doğurunca bizde de böyle sıkıntılar başlayacak....balkondu pencereydi..allahım yazmasın çok zor bir durum olur şayet bir şey olursa....benim bi akrabam bebeğini böyle kaybetti.hemde annane bakıyordu...vicdan azabı çok zor...allahım verme yarabbim.....
Hanımlar Lİbyadaki arkadaşım Türkiye'ye döndüüüüüü, çok sevinçliyim inşallah Libya'daki bütün vatandaşlarımız döner yurtlarına.
gözün aydın, darısı diğer türk vatandaşlarına ,inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?