2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay melis beni çok güldürdün allahta seni güldürsün canım demek smackdown heee ya bu belirtileri çevrem bakıyorum kızdada erkektede oluyor yengemin hem oğlu hem kızı var ikisindede 9.aya kadar kustu kadın serumlar yedi değişmedi yani cinsiyet farkı olmadı bence yapısal bu tür şeyler mesela kızı yada erkek olucak anneler gördüm hepside turşu ekşi seviyodu yiyodu yani ne bileyim belki göbek şekli diyorum ama benim oğlumda ilk aylar yayvandı karnım kız gibi diyolardır şiştikçe sivrildi ama o zamana kadar erkek olduğunu öğrenmiştik zaten son aylarda sivrildi yan bilinmiyor bence o bu şu olmuyor kısmet hepsi

4 Aralık da benimki. 1 gün varmış. Ben hiç kötü düşünmüyorum. İyi düşünelim iyi olsun. Diyelim ki kendini üzdün durdun randevu saatine kadar ve hiçbişey çıkmadı, o zaman üzüldüğün yanına kar kalıyor, boşuna üzülmüş oluyorsun. Üzme kendiniiiii.

Akşam yazarım ama belki birilerine gideriz sevincimizi paylaşmaya, o zaman sabaha kalabilir, meraklanma:)

Geçen sefer yapmıştık, bu kez de yaptırcam eşime, cep telefonuna kaydetcez görüntüyü. Tekrar tekrar izlemek için:)

ay allah korusunnnn bnmki tamamen manyaklıktan biri hamileyim diyince duygulanıorum bm gibi zor hamileik geçiiriorsa daha çok üzülüorum ama ben taktım kız doğurcam diye bnm belirtilerime erkek dedi diye boğasım geldi seda sayanı

bak bunada ağladım şimdi ama seni anlıyorum bende yiğenimi aynı o şekilde yakaladım bizimki 3.katın camını açmış oturmuş cama ödümüz koptu valla erkek çocuğu işte haşarı oluyor

Hanımlar Lİbyadaki arkadaşım Türkiye'ye döndüüüüüü, çok sevinçliyim inşallah Libya'daki bütün vatandaşlarımız döner yurtlarına.

ayşegüüülll deme ölee öle deme ayşegül (fatmagülün abisi modu)

süper fikir biz alilelere ultrason resmini gösteriyoduk. şimdi videosunu çekip gösterelim

bak bunada ağladım şimdi ama seni anlıyorum bende yiğenimi aynı o şekilde yakaladım bizimki 3.katın camını açmış oturmuş cama ödümüz koptu valla erkek çocuğu işte haşarı oluyor

doğurunca bizde de böyle sıkıntılar başlayacak....balkondu pencereydi..allahım yazmasın çok zor bir durum olur şayet bir şey olursa....benim bi akrabam bebeğini böyle kaybetti.hemde annane bakıyordu...vicdan azabı çok zor...allahım verme yarabbim.....

Hanımlar Lİbyadaki arkadaşım Türkiye'ye döndüüüüüü, çok sevinçliyim inşallah Libya'daki bütün vatandaşlarımız döner yurtlarına.

ay çok şükür gözünüz aydınnn darısı bizim tanıdığın başına ve orda mahsur kaln tüm vatandaşlarımızın

aminnnn

hadi hayırlısı olsun artıkkk bakalım neler görücezz... geçen hamileliğimde bu haftada oğlun olacak demişti dr. bana...

amin allahım kimselere yaşatmasın gerçekten çok zor

hemde nasıl mymel annelik hem çok güzel hemde çok zor bişey sürekli algıların açık geziyorsun kazalara karşı bide gittiğin yerlerde çocuğun yaramazlıklarının bedelini ödüyorsun allahtan çok pahalı bişey kırmadı oğlum bi katnanan perde boncuğu kopardı yerlere saçtı bide şekerliği kırdı düşürerek koştuğu için bide bi kaplumbağa biblosunun ayağını kırdı peşindesin sürekli ama o kadar hareketli oluyolarki bi boşlukta yapıyolar herşeyi erkek çocuğu baya haylaz oluyor ama bazı kızlarda gördüm erkekten beter

pembiş gibi sende güzel haberlerle gel iyşallah ben en son dr kontrolünde beklerken diger anne adaylarının elinde hep bir cd vardı içeriye girince unutmuşum sormayı

beliz berkin ve pembedana kızlar mutlu haberlerle gelin inş. iyi geçer inş. kontrolleriniz bende pazartesiye randevu aldım 2li test olcek bizimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…