2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım gayet normal bende sen gibiydim hala dahada öyleyim 12.haftaya girmiş olmama rağmen ama dr.bana bunun iyi bişey olduğunun söyledi

eş yönünden ayşegülle benim derdim aynı :-((( ben de düzelecek diye umutla bekliyorum ama görelim mevlam neyler....................( bugün çok şikayet ettim eşimi nedense)

inşallah dedikleri gibi olur en mutlu olmamız gereken zamanlarda ağlayıp duruyorum yazık eşimde ne yapıcanı bilemiyo bunlar hep hamilelikten herhalde diyo sadece onada kıyamıyorum valla

eş yönünden ayşegülle benim derdim aynı :-((( ben de düzelecek diye umutla bekliyorum ama görelim mevlam neyler....................( bugün çok şikayet ettim eşimi nedense)

düzelir her şey canım.sabır işte her şeyin ilacııı.sıkma tatlı canını..

ben artık filmleri haberleri geçtim reklamlara bile aglar oldum birde farkettim bir haftadır sinirden dudagımı ısırıyorum ki böyle bir huyum hiç yoktu

ben 2-3 gün önce battaniyeyi yıkayacağım. makinaya yerleştiremedim bir türlü sonra sinirlenip çıkardım battaniyeyi çıktım üstüne anıra anıra ağladım. sonra ağlamam bitince güldüm kendime. birde diyorumki kendi kendime ağlama deniz bak bu geçici hamilelik yüzündne ağlıyosun

canım bendede var aynı durum dün çok kötü bişey atlattım oğlum camda oturmak istedi oturttum başındayım tabi sonra telefon çaldı bizim nizamiye tüpcünüz geldi dedi tüp bitmişti sipariş vermiştim neyse hemen ona koştur derken oğlum babasını işten geldiğini görünce aç camı sen bağır anne babam geldi falan ben koştum tabi aklımada geldi sevinçten açarsa camı diye bi koştum manzarayı görseniz ödüm patladı açmış camı dikilmiş falan bi kaptım onu camdan bi iki tokat patlattım yüz kere söylüyorum tembihliyorum nasıl sinirim boşaltı oda korktu nerden geldiğini şaşırdı çocuk ama o an aklımdan geçenleri bi düşünseniz aşaığıda kadınlar doluşmuş ağızları açık oğlum düşcekl diye korkmuşlar gördüğüm manzara bi yandan kapı çalıyor eşim gelmiş nasıl sinirliydim anlatamam eşim zor sakinleştirdi beni oğlum yazık annecim bida açmıcam söz falan diyor ağladım sarıldım oğluma annecim ya düşseydin ölürdüm ben dedim ağlama anne bida yapmıcam dedi yavrum ayyy bunu yazarken bile ağlıyorum aklıma geldikçe

inşallah dedikleri gibi olur en mutlu olmamız gereken zamanlarda ağlayıp duruyorum yazık eşimde ne yapıcanı bilemiyo bunlar hep hamilelikten herhalde diyo sadece onada kıyamıyorum valla

bende geçen çarşamba muhteşem yüzyılı izlerken içimi çeke çeke ağladım neden bilmiyorum ama ama çok ağladım gözlerim bile şişti, benim birde başım çok dönüyor doktorda bu hormon yüzünden dedi nasıl bir hormonsa artık

feyruka sen gene iyisin benimki on gündür kandil simidi alıcak bana hakkınıda yiyemem gerçi onun dışında ne istesem yaptı

Ay geçmş olsun Allah korumuş. Ama bir daha yapmaz heralde anlattığına göre o da iyi korkmuş çünkü.

kızartmasını mı yiyorsun? Buğulama falan mı?
Kızartma yağlı ya cescim zararı olabilir diye düşünüyorum

ben tavuk görmek istemiyorum.

Dün kociş erken gelmiş yavrum bana yemek hazırlamış salataya kadar yapmış ama ben bi rtabak bile yiyemedim oda çok üzüldü beğenmedin diye aslında canım hiç istemedi şimdi olsa hepsini yerim

benide aglattın eminim sonrasında vicdan azabı çekmişsindir vurdugun için ama daha kötü bişey olmamasına sevindim yanık pansumanına gelen bir bayan vardı çocugu çaydanlıgı devirip yanmış koymam agzıma daha çay der çocuk agladıkça oda aglardı

muhteşem yüzyılda hürrem 2-3 bölüme doğurduya...keşke öyle olsak hemen doğursak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…