slm kızlar cuma allahtan manı gelmezse kalp atıslarını ılk defa duyacaz inşaallah ama sizde var mı bende bır anda ateşlenme ve baş dönmesı aksam 8 de yatıyorum sabah 6 da kalkıyorum cok uykusuzluk cekıyorum kan değerlerim normal ama yardımcı olursanız sevınırım
denizcim feyruka ve ayşegülcüm tekrardan tşkler inşallah sağlıkla atlatırız şu hamileliği
feyrukacım inşallah son olur geçirdiğin hastalıkta
progesteron diye bir hormon varmış bende 2 hafta önceki dr muayenemde bir başladım ağlamaya kimse beni sevmior çok yalnızım kimse bana yardım etmior diye kadın şoka girdi yanında yardımcısı vardı o ztn toparlayamadı kendini ozmn söledi dr bu hormon yüzünden böle dha sonraları çok güleceksin bu haline dedi
eş yönünden ayşegülle benim derdim aynı :-((( ben de düzelecek diye umutla bekliyorum ama görelim mevlam neyler....................( bugün çok şikayet ettim eşimi nedense)
herkeze günaydın kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama ben bikaç gündür çok sinirliyim ne olucak böyle bilmem bide işten çıkıyorum evime gidip dinlenicem diye eve gidince durunamıyorum birtürlü bişeyler basıyo sanki bana akşam hele abarttım galiba evde duramadım çıktım dışarı saat 8 fala sağa baktım sola baktım gidicek biyer yok otobüs durağında oturdum yarım saat falan allahtan kimseler yoktu hıçkıra hıçkıra ağladım sinirlerim boşaldı sanırım
ne zaman düzelir acaba eski beni özledim herşeye ağlıyorum
progesteron diye bir hormon varmış bende 2 hafta önceki dr muayenemde bir başladım ağlamaya kimse beni sevmior çok yalnızım kimse bana yardım etmior diye kadın şoka girdi yanında yardımcısı vardı o ztn toparlayamadı kendini ozmn söledi dr bu hormon yüzünden böle dha sonraları çok güleceksin bu haline dedi
herkeze günaydın kızlar sizdede varmı bilmiyorum ama ben bikaç gündür çok sinirliyim ne olucak böyle bilmem bide işten çıkıyorum evime gidip dinlenicem diye eve gidince durunamıyorum birtürlü bişeyler basıyo sanki bana akşam hele abarttım galiba evde duramadım çıktım dışarı saat 8 fala sağa baktım sola baktım gidicek biyer yok otobüs durağında oturdum yarım saat falan allahtan kimseler yoktu hıçkıra hıçkıra ağladım sinirlerim boşaldı sanırım
ne zaman düzelir acaba eski beni özledim herşeye ağlıyorum
inşallah dedikleri gibi olur en mutlu olmamız gereken zamanlarda ağlayıp duruyorum yazık eşimde ne yapıcanı bilemiyo bunlar hep hamilelikten herhalde diyo sadece onada kıyamıyorum valla
mymel çok şanslısın. ne kadar güzelllllllll. eşime kızıp duruyorum sen mi hamilesin ben mi diye. nedense adamda bi naz bi naz anlamadım gitti. hiç ben naz edemiyorum bile :-((( geçenlerde sigara böreği çekti canım bizim alt katta da fırın var in de yufka al börek yapcam dedim. saat de 8 gibi bişi. ya üstümü değiştirdim şimdi kim gidecek yarın alırız dedi :-((((
canım bendede var aynı durum dün çok kötü bişey atlattım oğlum camda oturmak istedi oturttum başındayım tabi sonra telefon çaldı bizim nizamiye tüpcünüz geldi dedi tüp bitmişti sipariş vermiştim neyse hemen ona koştur derken oğlum babasını işten geldiğini görünce aç camı sen bağır anne babam geldi falan ben koştum tabi aklımada geldi sevinçten açarsa camı diye bi koştum manzarayı görseniz ödüm patladı açmış camı dikilmiş falan bi kaptım onu camdan bi iki tokat patlattım yüz kere söylüyorum tembihliyorum nasıl sinirim boşaltı oda korktu nerden geldiğini şaşırdı çocuk ama o an aklımdan geçenleri bi düşünseniz aşaığıda kadınlar doluşmuş ağızları açık oğlum düşcekl diye korkmuşlar gördüğüm manzara bi yandan kapı çalıyor eşim gelmiş nasıl sinirliydim anlatamam eşim zor sakinleştirdi beni oğlum yazık annecim bida açmıcam söz falan diyor ağladım sarıldım oğluma annecim ya düşseydin ölürdüm ben dedim ağlama anne bida yapmıcam dedi yavrum ayyy bunu yazarken bile ağlıyorum aklıma geldikçe
kızartmasını mı yiyorsun? buğulama falan mı?Masa başı olması iyiymiş en azından.
Balık haftada 2-3 dedi doktor. benim de canım istemiyor da sadece hamsi istiyor Allah'tan. onu yiyorum.
neydi o genç parti liderinin adı..Hamilelik 5 aya insin :92::92: :92:
kızartmasını mı yiyorsun? Buğulama falan mı?
Kızartma yağlı ya cescim zararı olabilir diye düşünüyorum
canım bendede var aynı durum dün çok kötü bişey atlattım oğlum camda oturmak istedi oturttum başındayım tabi sonra telefon çaldı bizim nizamiye tüpcünüz geldi dedi tüp bitmişti sipariş vermiştim neyse hemen ona koştur derken oğlum babasını işten geldiğini görünce aç camı sen bağır anne babam geldi falan ben koştum tabi aklımada geldi sevinçten açarsa camı diye bi koştum manzarayı görseniz ödüm patladı açmış camı dikilmiş falan bi kaptım onu camdan bi iki tokat patlattım yüz kere söylüyorum tembihliyorum nasıl sinirim boşaltı oda korktu nerden geldiğini şaşırdı çocuk ama o an aklımdan geçenleri bi düşünseniz aşaığıda kadınlar doluşmuş ağızları açık oğlum düşcekl diye korkmuşlar gördüğüm manzara bi yandan kapı çalıyor eşim gelmiş nasıl sinirliydim anlatamam eşim zor sakinleştirdi beni oğlum yazık annecim bida açmıcam söz falan diyor ağladım sarıldım oğluma annecim ya düşseydin ölürdüm ben dedim ağlama anne bida yapmıcam dedi yavrum ayyy bunu yazarken bile ağlıyorum aklıma geldikçe
neydi o genç parti liderinin adı..
Onun vaadlerine benzedi :))
sesli güldüm ya, ilahi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?