muhteşem yüzyılda hürrem 2-3 bölüme doğurduya...keşke öyle olsak hemen doğursak....
inşallah dedikleri gibi olur en mutlu olmamız gereken zamanlarda ağlayıp duruyorum yazık eşimde ne yapıcanı bilemiyo bunlar hep hamilelikten herhalde diyo sadece onada kıyamıyorum valla
ben tavuk görmek istemiyorum.
Dün kociş erken gelmiş yavrum bana yemek hazırlamış salataya kadar yapmış ama ben bi rtabak bile yiyemedim oda çok üzüldü beğenmedin diye aslında canım hiç istemedi şimdi olsa hepsini yerim
kızartmasını mı yiyorsun? buğulama falan mı?
kızartma yağlı ya Cescim zararı olabilir diye düşünüyorum
ismini biliyomda yazmayayım dedim
ben ilk 2 ay çektirdim eşime şimdi duruldum.memleket değiştirmek,aileden uzaklaşmak beni tamamen mahvetmişti.2 ay boyunca hergün ağladım adam çekti.tabi hamilelik te varmış tamamen duygusallaşmışımşimdi bişe dediğinde aniden sinirleniyorum valla sonra durgunlaşıyorum.dengesiz bir hal aldım valla
adamları sefere göndermek lazım, ama damla nınki öyle olacak kocası için kaptan ya sefere çıkacak[/QUOTE
annem bana hamileyken babam askermiş.beni izinde yaptılar....babam bitirip geldiğinde annem doğurmuş....annemde yol beklemiş.damla için inşllah zaman çacuk geçer.
Hamilelik 5 aya insin :92::92: :92:
günaydın kızlar...
bugün beklenen gün!!!
saat 6da doktorum var, kociş yetişsin diye geç saate aldım randevumu.
gece h,iç uyuyamadım, çok heyecanlıyım sanırım... 1 ay oldu bebeişi görmeyeli
günaydın kızlar...
bugün beklenen gün!!!
saat 6da doktorum var, kociş yetişsin diye geç saate aldım randevumu.
gece h,iç uyuyamadım, çok heyecanlıyım sanırım... 1 ay oldu bebeişi görmeyeli
feyruka sen gene iyisin benimki on gündür kandil simidi alıcak bana hakkınıda yiyemem gerçi onun dışında ne istesem yaptı
benide aglattın eminim sonrasında vicdan azabı çekmişsindir vurdugun için ama daha kötü bişey olmamasına sevindim yanık pansumanına gelen bir bayan vardı çocugu çaydanlıgı devirip yanmış koymam agzıma daha çay der çocuk agladıkça oda aglardı
Beliz de bunu beğendi:)
Aaaa:) Benimki de 6'da. Ben de 5 haftadır görmüyorum. Seninle SATlarımız aynıydı di mi Pembedana? Bugün çooook şaşırıcaz ve çooook mutlu olucaz. Bizim 2li testimiz de var bugün, senin de var mı?
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi deseneadamları sefere göndermek lazım, ama damla nınki öyle olacak kocası için kaptan ya sefere çıkacak
ben hala hatırlamıyorum bak,düşün düşün..yok.hamileliktendir amaann.:)) yormayım kendimi daha fazla di miismini biliyomda yazmayayım dedim
ndne o kdar sinrilendin ki arkadaşımgeçen seda sayana bir kız çıktı kokoş modacı hamile olduğu açıklandı ben başladım ağlamaya kolumda serum eşimle hemşire bana bakıor 2 sn geçti kız çok midem bulanıor dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım aradan 2 dk geçti seda sayan aa senin kesin oğlun olcak dedi bnde bir sinir bir küfür bırakın beni ben bu kadını parçalıcammm diorum kızın belirtileri bnmle aynı bildiğin kız belirtisi erkek dior yaa bak yine sinirlendim yeminle 6 7 dkda her hissi yaşadım oan stüdyoda olsamm smackdown cılar gibi uçarak atlardım sedanın üstüne
düzelir her şey canım.sabır işte her şeyin ilacııı.sıkma tatlı canını..
Hamilelik 5 aya insin :92::92: :92:
hayırlı haberlerle gel iyşallah pembiş
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi desene
ben hala hatırlamıyorum bak,düşün düşün..yok.hamileliktendir amaann.:)) yormayım kendimi daha fazla di mi
ndne o kdar sinrilendin ki arkadaşım
bilmeidğim bişey mi var benim yoksa? bebgin seninle dğil mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?