2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dedikleri gibi olur en mutlu olmamız gereken zamanlarda ağlayıp duruyorum yazık eşimde ne yapıcanı bilemiyo bunlar hep hamilelikten herhalde diyo sadece onada kıyamıyorum valla

ben ilk 2 ay çektirdim eşime şimdi duruldum.memleket değiştirmek,aileden uzaklaşmak beni tamamen mahvetmişti.2 ay boyunca hergün ağladım adam çekti.tabi hamilelik te varmış tamamen duygusallaşmışım şimdi bişe dediğinde aniden sinirleniyorum valla sonra durgunlaşıyorum.dengesiz bir hal aldım valla

günaydın kızlar...
bugün beklenen gün!!!
saat 6da doktorum var, kociş yetişsin diye geç saate aldım randevumu.
gece h,iç uyuyamadım, çok heyecanlıyım sanırım... 1 ay oldu bebeişi görmeyeli

geçen seda sayana bir kız çıktı kokoş modacı hamile olduğu açıklandı ben başladım ağlamaya kolumda serum eşimle hemşire bana bakıor 2 sn geçti kız çok midem bulanıor dedi ben hıçkırarak ağlamaya başladım aradan 2 dk geçti seda sayan aa senin kesin oğlun olcak dedi bnde bir sinir bir küfür bırakın beni ben bu kadını parçalıcammm diorum kızın belirtileri bnmle aynı bildiğin kız belirtisi erkek dior yaa bak yine sinirlendim yeminle 6 7 dkda her hissi yaşadım oan stüdyoda olsamm smackdown cılar gibi uçarak atlardım sedanın üstüne

ben de... sen tavuk dedin midem kalktı bak.aman benden de uzak kalsın.öğlen yemeğinde cıkıyor bazen burda onda bile zor tutuyorum kendimi başkası yerken

Son düzenleme:

hamileiğin ilk ayında bendede vardı canım ya adamı görmek istemiyordum olay çıkarıyordum ağlıyordum zavallı adam hiçde ne oluyor demedi valla hamile olduğumuda bilmiyorduk sadece bu aralar bana çok kötü davranıyorsun dedi tabi ben gene ağladım

Hamilelik 5 aya insin :92::92::92:

Beliz de bunu beğendi:)

günaydın kızlar...
bugün beklenen gün!!!
saat 6da doktorum var, kociş yetişsin diye geç saate aldım randevumu.
gece h,iç uyuyamadım, çok heyecanlıyım sanırım... 1 ay oldu bebeişi görmeyeli

Aaaa:) Benimki de 6'da. Ben de 5 haftadır görmüyorum. Seninle SATlarımız aynıydı di mi Pembedana? Bugün çooook şaşırıcaz ve çooook mutlu olucaz. Bizim 2li testimiz de var bugün, senin de var mı?

pişman olmazmıyım elim kırılsa keşke diyorum ama sinirim nasıl boşaldı o anlattığın örneğide çok iyi anlıyorum ben anne olmadan önce hiç böyle değildim ne zaman anne sorumluluğu yapıştı doğum yaptım herşey değişti olgunlaştım en başta görüşlerim çok değişti daha önceden kendim için yaptığım şeyleri bıraktım hem çocuğuma odaklı yaşadım heveslerimin çoğunu söndürdüm kendime alışverişe çıkıyorum sözde yine oğluma bişeyler alıp dönüyodum onu mutlu etmek anneyi daha çok mutlu ediyor yani anne olunca annemide çok iyi anladım özür diledim annemde onu üzdüğüm anlar için geçte olsa anlıyor insan malesef

5 ocaktı benim sat ım... sen önde misin benden yoksa?
hiç uyuyamadım, korkuda var içimde, bebeişim nasıl diye? çünkü çok büyüdü 1 aydır, ben görmeyeli...
2li yaptırmıycam salı günü cvs im var benim, genetik inceleme yaptırıcam ben.
akşam yaz mutlaka ben girerim hemen haberleşelim....

adamları sefere göndermek lazım, ama damla nınki öyle olacak kocası için kaptan ya sefere çıkacak
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi desene

ismini biliyomda yazmayayım dedim
ben hala hatırlamıyorum bak,düşün düşün..yok.hamileliktendir amaann.:)) yormayım kendimi daha fazla di mi

ndne o kdar sinrilendin ki arkadaşım
bilmeidğim bişey mi var benim yoksa? bebgin seninle dğil mi yoksa

ces yazdı cem uzan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…