Arkadaşlar,
Spor yapan var mı? Yürüyüş dışında hangi hareketleri yapabiliriz normal doğumun kolay olması için? Hamile yogasına ne diyosunuz?
Ankara'da olanlar, biz de buluşup yoga yapalım her hafta:)))))
Chiquitita arkadaşım
evet hamilelik olanı istedim ama gelmezse bebeğim kitabını isticem artık
bu arada kitaptaki o resimler neki ben eniştemin sağlık merkezinde doğumu video olarak izlemiştim daha bekarken ve aklımı almıştı doğumdan çok korkuyorummmm :18:
Chiquitita arkadaşım
evet hamilelik olanı istedim ama gelmezse bebeğim kitabını isticem artık
bu arada kitaptaki o resimler neki ben eniştemin sağlık merkezinde doğumu video olarak izlemiştim daha bekarken ve aklımı almıştı doğumdan çok korkuyorummmm :18:
inşallaahhhh gelirsinnnnnnn
vardı bir arkadaş daha bizim Merterden ama düşük yapmışş çok üzüldüm başka benimde aklımda yok topikte yazarız gelebilen gelir güzel olur kalabalık hamile filosuuuu
ah doğuma kadar şehirdışına çıkacağımı sanmıyorum...keşke gelsemolmazmı sizde gelin canım
kızlar benim yüzüm harita gibi oldu ya deliricewm ben ergenliğimde bile sivilceli bi kız değildim çenem felaket durumda aynaya bakasım yok
inşallah öyle olacak canım sen içini ferah tut zaten kötü bişey olsa hissederdin rahatmışsında aynen devam
Arkadaşlar,
Spor yapan var mı? Yürüyüş dışında hangi hareketleri yapabiliriz normal doğumun kolay olması için? Hamile yogasına ne diyosunuz?
Ankara'da olanlar, biz de buluşup yoga yapalım her hafta:)))))
nereye sipariş verdiniz kızlar
Ya beni doğum videoları pek etkilemiyo ama bilinç altıma yerleşiyomudur bilemem. İnsan bilmediğinden korkmazmış sanki herşey çok kolay olacakmış gibi geliyo hayırlısı bakalım zamanla görücez.
Buluşmamamı var bende İstanbul danım ama Avrupa yakası
kızlar size 10 puanlık uzmanlık sorusu 5 mart ctesi en yakın arkadaşımın nişanı var normalde spor giyinirim düz ayakkabı botlar giyerim boyum kısadır ama rahat ederim neyse konumuza gelelim bir yerde hamileyken topuklu ayakkbı giymeyin dior ama ben nişanda giyicem topuklu bir geceden bişi olmaz dimi zaten hala bu halsizliğim geçmemiş olursa tahminen oturmak harici bişi yapamıcam bişi olmaz dimi
ay birde şansıma ben elbisemi kolayca buldum ilk hamileliğimi duyduğumda gittim aldım belki alacak halim olmaz diye ozmna kdr kilo alırım tam oturur dedim ama tahminimin aksine kilo verdim yeni elbisede alamıcam of yaa ne bahtsız hamileyim ben yaa
Aslında hamilelikte egzersiz çok önemli. ben yürüyüşü çok severim ama yogayı yapamam herlade daha çok platese ilgim var doğumu kolaylaştırıyomuş. Araştırıcam onu bakalım bilgi veririm. Melis bendede var bel ağrısı yeni başladı
Buluşmamamı var bende İstanbul danım ama Avrupa yakası
kızlar benim yüzüm harita gibi oldu ya deliricewm ben ergenliğimde bile sivilceli bi kız değildim çenem felaket durumda aynaya bakasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?