ay kızlar saat 1 oldu....3 saatim kaldı minoşu görmeye....heyecan güm güm...allahım her şey yolunda gider umarım....
adamları sefere göndermek lazım, ama damla nınki öyle olacak kocası için kaptan ya sefere çıkacak[/QUOTE
annem bana hamileyken babam askermiş.beni izinde yaptılar....babam bitirip geldiğinde annem doğurmuş....annemde yol beklemiş.damla için inşllah zaman çacuk geçer.
amiiin canım benim çok sağol güzel haberini bekliyorum bugün.
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi desene
Nazımı kaprisimi ilk 3 ay 24 saat olarak çekti zaten canım kocamkendini kanuni sanmaya başladı zaten Facebookuna yazmış sefere gidiyorum dönüşte sultanımla şehzademe kavuşucam diye
canlarım ara ara girip bakıyorum size malum hazırlığımız çok bugün valiz yapıcazHepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum beliz ve pembedana bide mymelim bugün doktora gidiyorlar sanırım bol şans güzel haberler alın inşallah..
Melisimmmm öperim seni kocaman sen üzülme ihmal etmiyorum kocişio internetteyken giriyorum bende aynı anda bırakıyoruz zaten
hadi alda gel çokmu uzaktasın
b+ende pazartesi işe başlıyorum
kız bebekler sivilce yaparmış diye duymuştum ama ne derece doğrudur bilemiyorum gerçi hamilelikte cilt fazla yağlanıyormuş ondan da olabilir
ne güzel babalık o öyle,naz cekmiycek ne güsel,Sultanlara layık baba olacak Damlanın eşi desene
Nazımı kaprisimi ilk 3 ay 24 saat olarak çekti zaten canım kocamkendini kanuni sanmaya başladı zaten Facebookuna yazmış sefere gidiyorum dönüşte sultanımla şehzademe kavuşucam diye
canlarım ara ara girip bakıyorum size malum hazırlığımız çok bugün valiz yapıcazHepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum beliz ve pembedana bide mymelim bugün doktora gidiyorlar sanırım bol şans güzel haberler alın inşallah..
Melisimmmm öperim seni kocaman sen üzülme ihmal etmiyorum kocişio internetteyken giriyorum bende aynı anda bırakıyoruz zaten
geçen kociş bana ohh senden rahatı yok ne güzel dedi bende ban şehzade anasıyem dedim
Allah mı söyletti erkek mi olcak yoksa diyor safım
delü olur takarız :) yok ya ben daha ii bilmem çünkü kız çocuğu yapar derler ama benim kkzımdada olmadı sivilce bunda var sinir olıtorum bugğn buhara tutucam sonra mayayla maske yapıcam yok ellemiyim ellemiyim dedim olmadı geçmiyo
ben sivilcelendim acabaaaaaa
bu arada sevkanın bebişin markası neymiş 2li teste mi çıkmış
yemeği yedim ya ay çok fena uykum geldi....gözlerim dönmeye başladı...uyumak istiyorum:18:
yemeği yedim ya ay çok fena uykum geldi....gözlerim dönmeye başladı...uyumak istiyorum:18:
bende erkek hissediyorum.bakalım ne çıkacakamiiin canım benim çok sağol güzel haberini bekliyorum bugün.
geçen kociş bana ohh senden rahatı yok ne güzel dedi bende ban şehzade anasıyem dedim
Allah mı söyletti erkek mi olcak yoksa diyor safım
ne zaman senin ortalama cinsiyet öğrenme tarihin?
:) ne güzel dönüşte şehzadesine,sultanına kavuşacağınımı yazmış,gözleirm doluverdi be.
Allah'ım sağlıkla kavuştursun onu size inş.
cescim sesin çıkmıyor yahu...projelere mi daldın...
markasımı allah iyiliğini versin sezenmarkası erkekmiş efe geliyormuş
cacık mı...hıımmmm.ne de yenirdi....ama salatalık hormonlu ben yiyemem yazı bekleyecem...bEN de uyumak istiyorum, 2 tabak cacık içtim, mahvetti beni bu uykucuk.
Ayyy sorma bende yemekten sonra fena oluyorum.
Evde olsam uykum gelmez ne aksi kadınım ben ya...
Birde hararet yaptımki amannn
Evet canım çıktılarım vardı onlar geldi de düzenledim, şantiyeye gondermek üzere hazır ettim geri döndüm, sizsiz olamıyorum napiyim döndüm kürkçü dükkanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?