2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yüzümü görseydin inanamazdın. her gören nolmuş yüzüne neyin var deyip duruyodu. ben de her akşam yıkayp kayısı çekirdeği yağı sürdüm. çok iyi geliyo tavsiye ederim. kayısı yağı değil, kayısı çekirdeği yağı

yemeği yedim ya ay çok fena uykum geldi....gözlerim dönmeye başladı...uyumak istiyorum:18:

cescim sesin çıkmıyor yahu...projelere mi daldın...

Evet canım çıktılarım vardı onlar geldi de düzenledim, şantiyeye gondermek üzere hazır ettim geri döndüm, sizsiz olamıyorum napiyim döndüm kürkçü dükkanına.

bEN de uyumak istiyorum, 2 tabak cacık içtim, mahvetti beni bu uykucuk.
cacık mı...hıımmmm.ne de yenirdi....ama salatalık hormonlu ben yiyemem yazı bekleyecem...
Ayyy sorma bende yemekten sonra fena oluyorum.
Evde olsam uykum gelmez ne aksi kadınım ben ya...
Birde hararet yaptımki amannn

ay hiç sorma hararet bende de var su da kesmiyor.çay,kola,soda içemiyorum....
doktordan sonra eve gidecem..ozamanda uykum kaçar evlenme proıgramlarını syrediyorum...tarzım değil ama komik oluyorlar gülğyorum

Evet canım çıktılarım vardı onlar geldi de düzenledim, şantiyeye gondermek üzere hazır ettim geri döndüm, sizsiz olamıyorum napiyim döndüm kürkçü dükkanına.

ben de bu aralar biten işlerin hesaplarını veriyorum....yanlışlar çıkarıyorum hamilelikten kendimi veremiyorum

arkadaşlar, öbür topiklerden duymuşsunuzdur belki ikili testte serbest bchg ölçümü 50 nin üstü ise kız bebek, 50 nin altı ise erkek bebek olma ihtimali çok fazlaymış. 20 ve altı ise kesin erkekmiş filan. bizim de ikili testler artık belli olmaya başladı. esradan rica etsek herkes ikili test serbest bhcg sinin kaç olduğunu söylese de listemize tahmini cinsiyetin yanına bi sütun ekleyip oraya rakamları yazsak, ilerisi için bu tezin doğru olup olmadığını anlamak için iyi bir çalışma olmaz mı sizlerce de ne dersiniz?

İnşallah 1 martta 2li teste gidicez ayrıntılı ultrason olduğu için görülür diyorlar tabi bizimki kıçını dönüp yatmazsaa
liberty arkadaşım cinsiyet görmede çok iyi diyor dr.um için bakalım 1martta yazarım bebişin Markasını buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…