2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o liste nerede ki benim üye olmam mı lazım napim ben:26:

ama bu bhcg tam olarak çocuğun kaç haftalık olduğuna bakmıyomu???? bende 34 çıktı erkek demeyin ağlaırm şimdi :-(((((((((((((

inş. cnm bende çok merak ediyorum ama benim doktor söylermi bilmem:26: 1 martta 12+4 olcam

ikili testte bana normal ultrasonla baktılar. kadın muayene ederken dedi zaten istersen yapalım ikili testi diye

o liste nerede ki benim üye olmam mı lazım napim ben:26:

hani ilk sayfamızda genel listemiz var ya sezicim, orda herkesin sütunları var hani , yaş, şehir, tahmini cinsiyet falan diye...işte o listeye bi sütün daha ekleyelim diyorum. sen yokmusun o listede yoksan esraya söylüyosun o seni kaydediyo o listeye

selam kızlar size güzel haberlerim var.. bende toxoplazma vardıya son yaptırdığım 2 testtede mikrop yok çıktı yani ilk test sonucu yanlışmış :) 2li testin sonuçlarıda iyi çıkmış :) darısı diğer arkadaşlarımın başına

slm kızlar .........

sizleri arada takip ediyorum ama fazla yokum sizlerle fazla paylaşamıyorum ama okuyorum elimden geldigi kadar............

hafta sonu benimde doktorda randevum var en son 3hafta önce gitmiştim,ne olur dua edin herşey yolunda olsun :18:

benim bebegim geriden geliyor,normal 13.haftaya girmiştik ama 2hafta geriden geliyor yavrum benim.

ama 3hafta önce gittigimde ilk gitmiştim o doktora o zaman 8.haftanın icindeydik ama doktor yok 8 degilde 7haftalık dedi bende anlattım benim bebek 2hafta geriden geliyor sizin söylediginize göre o zaman dahadamı geriden geliyor diye sordum,doktorda dediki muhtemelen öyle 3hafta geriden geliyor o zaman.kafam karıştı benimde ....hayırlısı olsun ama endişe ediyorum biraz

Aaaa ben soda içiyorum yoksa zararlımı...Ama ben bilmiyordun
Üç gündür evde yatıyorum hastaydım o programları izledim uçmuş millet ya
bunların fanları var birde tövbe

geriden geliyor diye düşünme. doktorlar son sat ına göre hesaplıyorlar bebeği. geç döllenme olmuştur. sorun etme kendine

Aaaa ben soda içiyorum yoksa zararlımı...Ama ben bilmiyordun
Üç gündür evde yatıyorum hastaydım o programları izledim uçmuş millet ya
bunların fanları var birde tövbe

marketten alıp içtiğimiz soda değilki maden suyu ve maden suyu çok yararlı diye duydum. hatta bebeklerinizin mamasınada koyun diyordu doktorlar.

mesaj attım canım sağolasın

Kızlar şimdi kaç kişi öğrendi cinsiyetini?
Ben çok merak ediyorum kaç erkek kaç kız var diye

geriden geliyor diye düşünme. doktorlar son sat ına göre hesaplıyorlar bebeği. geç döllenme olmuştur. sorun etme kendine

son sat 25kasım ona göre hesap yapılmış olsa 13.hafta icindeydik ....
hani insan endişe ediyor gelişmiyorsa ya diye gerci hic öyle düşnmüyordum ....
sanırım sadece benim bebiş geriden geliyor....hepinizinki normal büyüyor!!!
saglıklı olsun yeterki .....

senin adına çok sevindim, gözün aydın canım. onca zaman sıkıntı yaşadın toksoplazma taşıyorsun diye... hiçbir şeye güven kalmadı, her yaptırdığımızı tekrar ettirmek zorunda mıyız sanki.
2'li test sonuçlarının için de tebrik ederim, darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…