arkadaşlar, öbür topiklerden duymuşsunuzdur belki ikili testte serbest bchg ölçümü 50 nin üstü ise kız bebek, 50 nin altı ise erkek bebek olma ihtimali çok fazlaymış. 20 ve altı ise kesin erkekmiş filan. bizim de ikili testler artık belli olmaya başladı. esradan rica etsek herkes ikili test serbest bhcg sinin kaç olduğunu söylese de listemize tahmini cinsiyetin yanına bi sütun ekleyip oraya rakamları yazsak, ilerisi için bu tezin doğru olup olmadığını anlamak için iyi bir çalışma olmaz mı sizlerce de ne dersiniz?
arkadaşlar, öbür topiklerden duymuşsunuzdur belki ikili testte serbest bchg ölçümü 50 nin üstü ise kız bebek, 50 nin altı ise erkek bebek olma ihtimali çok fazlaymış. 20 ve altı ise kesin erkekmiş filan. bizim de ikili testler artık belli olmaya başladı. esradan rica etsek herkes ikili test serbest bhcg sinin kaç olduğunu söylese de listemize tahmini cinsiyetin yanına bi sütun ekleyip oraya rakamları yazsak, ilerisi için bu tezin doğru olup olmadığını anlamak için iyi bir çalışma olmaz mı sizlerce de ne dersiniz?
İnşallah 1 martta 2li teste gidicez ayrıntılı ultrason olduğu için görülür diyorlar tabi bizimki kıçını dönüp yatmazsaa
liberty arkadaşım cinsiyet görmede çok iyi diyor dr.um için bakalım 1martta yazarım bebişin Markasını buradan
İnşallah 1 martta 2li teste gidicez ayrıntılı ultrason olduğu için görülür diyorlar tabi bizimki kıçını dönüp yatmazsaa
liberty arkadaşım cinsiyet görmede çok iyi diyor dr.um için bakalım 1martta yazarım bebişin Markasını buradan
o liste nerede ki benim üye olmam mı lazım napim ben:26:
ikili testte bana normal ultrasonla baktılar. kadın muayene ederken dedi zaten istersen yapalım ikili testi diye
valla bizden 200lira alacaklar 2li test için normal ultrasonla bakacaklarsa bu 200ün anlamı ne ki
selam kızlar size güzel haberlerim var.. bende toxoplazma vardıya son yaptırdığım 2 testtede mikrop yok çıktı yani ilk test sonucu yanlışmış :) 2li testin sonuçlarıda iyi çıkmış :) darısı diğer arkadaşlarımın başına [/QUOT
gözün aydın çok sevindim nazar değmesin
cacık mı...hıımmmm.ne de yenirdi....ama salatalık hormonlu ben yiyemem yazı bekleyecem...
ay hiç sorma hararet bende de var su da kesmiyor.çay,kola,soda içemiyorum....
doktordan sonra eve gidecem..ozamanda uykum kaçar evlenme proıgramlarını syrediyorum...tarzım değil ama komik oluyorlar gülğyorum
slm kızlar .........
sizleri arada takip ediyorum ama fazla yokum sizlerle fazla paylaşamıyorum ama okuyorum elimden geldigi kadar............
hafta sonu benimde doktorda randevum var en son 3hafta önce gitmiştim,ne olur dua edin herşey yolunda olsun :18:
benim bebegim geriden geliyor,normal 13.haftaya girmiştik ama 2hafta geriden geliyor yavrum benim.
ama 3hafta önce gittigimde ilk gitmiştim o doktora o zaman 8.haftanın icindeydik ama doktor yok 8 degilde 7haftalık dedi bende anlattım benim bebek 2hafta geriden geliyor sizin söylediginize göre o zaman dahadamı geriden geliyor diye sordum,doktorda dediki muhtemelen öyle 3hafta geriden geliyor o zaman.kafam karıştı benimde ....hayırlısı olsun ama endişe ediyorum biraz
Aaaa ben soda içiyorum yoksa zararlımı...Ama ben bilmiyordun
Üç gündür evde yatıyorum hastaydım o programları izledim uçmuş millet ya
bunların fanları var birde tövbe
hani ilk sayfamızda genel listemiz var ya sezicim, orda herkesin sütunları var hani , yaş, şehir, tahmini cinsiyet falan diye...işte o listeye bi sütün daha ekleyelim diyorum. sen yokmusun o listede yoksan esraya söylüyosun o seni kaydediyo o listeye
geriden geliyor diye düşünme. doktorlar son sat ına göre hesaplıyorlar bebeği. geç döllenme olmuştur. sorun etme kendine
marketten alıp içtiğimiz soda değilki maden suyu ve maden suyu çok yararlı diye duydum. hatta bebeklerinizin mamasınada koyun diyordu doktorlar.
Ben çok içiyorumda zararlımı yoksa diye birden kafam karıştı
selam kızlar size güzel haberlerim var.. bende toxoplazma vardıya son yaptırdığım 2 testtede mikrop yok çıktı yani ilk test sonucu yanlışmış :) 2li testin sonuçlarıda iyi çıkmış :) darısı diğer arkadaşlarımın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?