2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hımm evet canım tavsiyelerine uyacağım.
Öyle çok yağlı falan zaten yemem hiç ama artık daha da dikkat ederim.
Teşekkür ederim

ne dmek canım aklıma geldikçe paylaşırım birbirimizden başka bizi anlayan mı var. Eşleirmiz doktorlarımız ilgilensede yaşayan başka türlü bilir

Kızlar ınsallah hepimiz bebeklerımızı bır solukta dogurur sag salım kucagımıza alırız...

Damlaaaa Allah kavuştursun canım. Biran önce gider gelir sen yeterki içini rahat tut.

Mymelcim sevindim artık iice iyileştiğine. Canım iiçini rahat tut. Bidaha olmaz canım merak etme. Ben bak kötü günler atlattım 2li testi bile yaptırdım.

Meliscim erkek gibi dedi ama tahmininiz ne diye sordum doktora o zaman söyledi.Belli değildi yoksa.Bekliyoruz bakalım daha.

Kameraya nasıl çektiğimize gelince:) Doktorun bir ultrason ekranı birde tvsi var.Eşim tvden herşeyi kaydetti kamerayla. Sabah gözümü açtığımda bile bebişime bakmak istedim.Nasıl kıpır kıpır nasıl güzel kızlaaar.Darısı herkesin başına.

Yeni gelen anneciklerimizede hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah..

günaydınn arkadaşlarr. pazartesi ve iş başı. adana da 2 gündür yağmur yağıyor. yağmurlu havalarda uyumak daha bir güzel oluyorr. işe gelmesemmi acaba diye düşündüm ama bir bahane bulamadım paşa paşa iş başındayız işte. çalışan hanımlara kolay gelsin. çabucak ve sağlıkla geçicek bir gün diliyorum herkese

günaydın kızlar eski adresim açıldı tekrar güzel bir hafta olması dileğiyle

burda hava buz gibi yağmur olsa keşke soğuğu hiç sevmiyorum kış bitsin artık yaa bide işe gelmek bu havada ama yapacak bişey yok sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…