beslenme konusunda ben de aynıyım esra gidişatım hiç iyi değil evde olduğum halde iyi bakamıyorum kendime yaptıklarımdan da yiyemiyorum
ayşegül çok doğru söylüyorsun ama hayvansal proteinin yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef.evet canım var yeşil mercimek kuru fsulye nohur bakliyatlar yani balık yerinede ceviz iyi gelir
beslenme konusunda ben de aynıyım esra gidişatım hiç iyi değil evde olduğum halde iyi bakamıyorum kendime yaptıklarımdan da yiyemiyorum
yumurtayı bir şeyin içinde kullansan mesela biz burda kaygana diyoruz ama(sizde sanırım krep)çok güzel olur yiyebilirsin bence...
et yerine kuru fasülye nohut felan yesen olur......
balığın yerini ne tutar bilmiyorum ama...soslu felan yapsan belki kokusu batmaz sana daha iştahla yersin...
Hımm evet özellikle yeşil mercimek ve cevizi atlamamak lazım..
Hiç hassasiyetim yoktu ama geçen gün poaça bile yiyemedim yumurta koktu resmen
Umarım 4.aydan sonra geçer,umudum bu yönde
Yok canım balık imkansız
Geçen babamlarda yedim ama nasıl yedim bir ben bilirim
kızlar 4. aydan sonra öyle bir yiyeceksinizki durduramıcaksınız kendinizi göreceksiniz nasıl gelecek kilocuklar löp löpben zor zapdediyorum kendimi durdurmaya çalışıyorum bende bulantı falan olmadığı için hemen iştah yerinde malesef az kaldı geçicek bulantı tiksinme oğlumda tiksinmem olmuştu 4.ayda son bulmuştu
umarım dediğin gibi olur Ayşegül. yıllardır zayıf olduğum için hamileliğimi merak eden çok kişi var.
kızlar 4. aydan sonra öyle bir yiyeceksinizki durduramıcaksınız kendinizi göreceksiniz nasıl gelecek kilocuklar löp löpben zor zapdediyorum kendimi durdurmaya çalışıyorum bende bulantı falan olmadığı için hemen iştah yerinde malesef az kaldı geçicek bulantı tiksinme oğlumda tiksinmem olmuştu 4.ayda son bulmuştu
kızlar ne gariptir ki benim mide bulantılarım sadece ilaçlara ve sigaraya karşı
yemeklere karşı tiksinmem yok.ama nezaman ilaç kutusu ya da sigara kutusu görsem midem bulanıyor ve öğürüyorum...ilaç içerken birinin yanımda olması lazım yoksa ölecek gibi oluyorum...
maşallah de canım amaninşallah hep böyle devam eder
ayşegül çok doğru söylüyorsun ama hayvansal proteinin yerini hiçbir şey tutmuyor maalesef.
ben de çokça mercimek yemeğe çalışıyorum nohut ve fasulyeden daha fazla proteini var ama demir ihtiyacımızı bakliyatla karşılayamıyoruz.
yani esracım zorla da olsa yemen şart
Benimde aklıma yayla çorbaı geldi yumurtalı oda. İçerken sıcak sıcak anlamazsın. Bende hamilelikten önce bayılmama rağmen şimdi yumurta, et, tavuk, balık yiyemiyorum. Ceviz dahil hiçbir kuruyemişide yiyemiyorum halbuki hergün üç ceviz yerdim daha önceBunları öğrendiğim benim içinde iyi oldu
balığın yerini bir şey tutmaz bence zorladaa olsa yemelisin....
inşallah geçer esrantcım....
eğer tiksinmeniz çoksa ve yemek yiyemiyorsanız kızlar muhakka misafirliklere gidin oralarda tiksinmeden yersiniz ben öyleydim dışardan söylerdim yemeğimi sıkışınca yada babannemlere giderdim hiç unutmam e çok etten tiksinmiştim bide kurban bayramıydı allaaah daha zor dönemdi ama babanneme gitmiştim kavurmuşlardı hiç tiksinmemiştim löp löp yemiştim kendim pişirince tiksiiyordum yemeklerden deneyin bi annenize gidin sevdiğiniz yakınlarınıza göreceksiniz değişikliği
kızlar konuyla alakasız da az önce bi haber aldım çok güldüm kendi kendime biz 3 eltiyiz 2 elti hamileydik bi de duydum ki büyük eltimde hamileymiş hemde 5 aylıkhalimizi düşünün artık ne garip ya ard arda :) ama aramazdaki fark benim ilk bebeğim olacak ksımetse.
benim annemde aynısını demişti. Başkasınıki tatlı gelir kendi yaptığını yiyemezsin demişti. Kayınvaldemde azda olsa yiyebiliyorum ama nerde olursa olsun yağda kızarmış eti hala yiyemiyorum. Köfte falan. Hergünde size yemeğe geliyorum denmezki zaten. Yağsız olacak ve başkası yapıp önüme getirecek ancak öle yiyorum nası kaprisliyim ya
Mesela dün ızgarada yapılmış az yağlı tavuk çöp şiş yedim. Tabi dışarda yaptırdık evde mümkün değil. Yedikten sonra midem biraz kaynadı ama en azından yiyebildim aylardan sonra ilk defa çok sevindim :) Yöntem şu; kendi yağı az olacak, kızartma kesinlikle olmayacak, ilave hiçbir yağ olmayacak ve tuzuda az olacak çok yanmışda iyi değil. Bide böyle dene esracım. İnşallah yersin hafta birde olsa dene böyle.
kızlar konuyla alakasız da az önce bi haber aldım çok güldüm kendi kendime biz 3 eltiyiz 2 elti hamileydik bi de duydum ki büyük eltimde hamileymiş hemde 5 aylıkhalimizi düşünün artık ne garip ya ard arda :) ama aramazdaki fark benim ilk bebeğim olacak ksımetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?