günaydınn arkadaşlarr. pazartesi ve iş başı. adana da 2 gündür yağmur yağıyor. yağmurlu havalarda uyumak daha bir güzel oluyorr. işe gelmesemmi acaba diye düşündüm ama bir bahane bulamadımpaşa paşa iş başındayız işte. çalışan hanımlara kolay gelsin. çabucak ve sağlıkla geçicek bir gün diliyorum herkese
günaydınn arkadaşlarr. pazartesi ve iş başı. adana da 2 gündür yağmur yağıyor. yağmurlu havalarda uyumak daha bir güzel oluyorr. işe gelmesemmi acaba diye düşündüm ama bir bahane bulamadımpaşa paşa iş başındayız işte. çalışan hanımlara kolay gelsin. çabucak ve sağlıkla geçicek bir gün diliyorum herkese
günaydın kızlar eski adresim açıldı tekrargüzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın arkadaşlar gene pazartesi gene sendrom akşam olsada uyusak :)
günaydınnnn
kolay gelsin sanada..bende çabucak geçicek bi hafta diliyorum herkese hemen haftasonu gelse
izmirde de yalancı bi güneş var ama haftasonunun ardından işe gelmek nası zorrr :2:
günaydınnnn
kolay gelsin sanada..bende çabucak geçicek bi hafta diliyorum herkese hemen haftasonu gelse
izmirde de yalancı bi güneş var ama haftasonunun ardından işe gelmek nası zorrr :2:
Bu arada Adamavi, profilinde mühendis yazıyor, ne mühendisisin? ha bir de hangi doktora gidiyorsun. daha önceden sorduysam kusura bakma unuttum.
günaydın arkadaşlar, iyi haftalar diliyorum.
Canlarım iyi pazarlar diliyorum hepinize.. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Şu an hissettiklerimi yazmam imkansız zaten ekranı zor görüyorum çünkü sürekli ağlıyorumAğlamak istemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama elimde değil tabi. Hep böyle olur gittikten sonra ilk ve son 2 hafta kabus gibi geçer. Ama şimdi hormonların da etkisiyle daha bi zor oldu ayrılmak. Zaten havaalanına bile gidemedim babam götürdü yoksa bırakamazdım kocamı.. inşallah zaman su gibi akıp geçer hem yavrularımıza hem de ben kocacığıma kavuşurum...Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız
kızlar merhaba,
nasılsınız?
ben çok güzel uyudum ama sol kasığımda batma ile uyandım, büyüdükçe rahim bağlarını geriyor herhalde.
Damlacım eşin gitti mi? dün gece yatarken aklıma geldin biliyor musun acaba yarın mı p.tesi mi gidiyor diye düşündüm.
Allah kavuştursun canım, sağlıkla su gibi aksın geçsin günleriniz inşallah.
Meliscimmmm gözümüz yollarda kaldı, biz hanım kızımız nerelerde halsizlikle mi cebelleşiyor acaba derken, siz güzelleşme yolculuğuna çıkmışsınız. bu arada yine sarı değil biraz kumral yapsaydın da diplerin çıkınca göze batmazdı. güle güle kullan canım mis gibi olmuştur şimdi ama bir daha boyama tamam mı canım?
Selam güzel anneler..
Damlacığım Allah kavuştursun canım,bizler hep burdayız
Biz kısacık tatilciğimizi yaptık geldik
Bol oksijen aldık,doğal doğal beslendik.
Gene doğal bir sürü şeyle geri döndük
Sizler nasılsınız?
' 2 kere cik daha boyatcam:78: okadarcıkkkkk napimm çok iğrenç oluorr dün eşim oh bee özüne dönmüşsün dedi beni görünce demekki adam nasıl bıkmış o tipimden
arkadaşlar günaydınnnn,
hepimize güzelliklerle dolu bir hafta olsun.
' 2 kere cik daha boyatcam:78: okadarcıkkkkk napimm çok iğrenç oluorr dün eşim oh bee özüne dönmüşsün dedi beni görünce demekki adam nasıl bıkmış o tipimden
yoklamada çok eksik var bugün
biz de uyanamadık, eşim çalıştı sunumalrı vardı onları hazırladı durdu, benim de oscar aşkım tuttu
8'den beri saat çalıyordu ama 9'da güçlükle kalkabildim
ben fazla uyuyunca sersem gibi oluyorum, resmen alıklaşıyorum.ben de cok zor kaltım ..n olcak bizim bu halimiz böyle.
ben fazla uyuyunca sersem gibi oluyorum, resmen alıklaşıyorum.
taa öğrencilik yıllarından beri az uykuyla daha zinde olmuşumdur.
bir de telefonla konuşurken sürekli esneme halindeyim sizde de var mı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?