2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn
kolay gelsin sanada..bende çabucak geçicek bi hafta diliyorum herkese hemen haftasonu gelse
izmirde de yalancı bi güneş var ama haftasonunun ardından işe gelmek nası zorrr :2:

günaydın kızlar eski adresim açıldı tekrar güzel bir hafta olması dileğiyle

Günaydın arkadaşlar gene pazartesi gene sendrom akşam olsada uyusak :)

günaydınnnn
kolay gelsin sanada..bende çabucak geçicek bi hafta diliyorum herkese hemen haftasonu gelse
izmirde de yalancı bi güneş var ama haftasonunun ardından işe gelmek nası zorrr :2:

Sizlere de günaydın kızlar. Ben de hiiiç dinlenemedigim bir haftasonundan sonra, cumartesiye kadar nasıl sabredecegimi bilmedigim bir haftaya baslamanın üzüntüsü icerisindeyim. İzmir'deli adamavinin bahsettigi yalancı güneş bile moral vermiyor insana. Ama yine de herkese hayırlı haftalar olur inşallah.

günaydınnnn

Bu arada Adamavi, profilinde mühendis yazıyor, ne mühendisisin? ha bir de hangi doktora gidiyorsun. daha önceden sorduysam kusura bakma unuttum.

dün çok komik bişe oldu. adana da real alış veriş merkezi var. annemlerle oraya gittik. giderken streç bir kot ve kısa kollu bir badi giydim. ben kilo almadım sadece önde bir göbüş var bu yüzden kıyafetlerimi rahat giyiyorum. alış veriş merkezinde herkes bana bakıyor. ne evli olduğum belli nede hamile olduğum ama ortada bir adam var ve birde göbüş. miller çözebilmek için durup bana bakıp durdu. acaba hamilemi yoksa göbekmi diye. tabiii benim herifin tepesi attı hemen ceketimizi giydirdi. ewe geri döndük bişey alamadan. bu hamilelik hormonları bana bişey yapmıyor ama eşim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Hepberaber şafak sayıcaz tatlım benim birde çok çok uyu hem bebişin daha çok büyür hemdee zaman geçer Tekrardan zamanın su gibi geçmesini diliorum canım inşallah hep beraberizz

' 2 kere cik daha boyatcam:78: okadarcıkkkkk napimm çok iğrenç oluorr dün eşim oh bee özüne dönmüşsün dedi beni görünce demekki adam nasıl bıkmış o tipimden

canımm hoşgeldin iyi geçtiğinede sevindim iştahın nasıl oldu bişiler yiyebildinmi

' 2 kere cik daha boyatcam:78: okadarcıkkkkk napimm çok iğrenç oluorr dün eşim oh bee özüne dönmüşsün dedi beni görünce demekki adam nasıl bıkmış o tipimden

off ya ne eşim ne de annem izin vermiyor boyatmama. ben balyaj yaptırıyorum diplerinede hiç boya değmiyor üstelik. hayır diyorlar nasıl ikna edicem bilmiyorum

esrant,
ikili testimi cumartesi yaptırdım, 1 hafta geriden gitmeme rağmen herşey yolunda dedi doktorum, 1.7 ense kalınlığı, kan sonucunu ise bekliyorum, haftaya cumartesi tekrar gideceğim, listeye ekleyebilirsin.

güle güle kullan ne diyeyim ki ben sana :)
kocacığına da söyle hemencecik tipimizden sıkılmak, bunalmak yok.

yoklamada çok eksik var bugün
biz de uyanamadık, eşim çalıştı sunumalrı vardı onları hazırladı durdu, benim de oscar aşkım tuttu
8'den beri saat çalıyordu ama 9'da güçlükle kalkabildim

yoklamada çok eksik var bugün
biz de uyanamadık, eşim çalıştı sunumalrı vardı onları hazırladı durdu, benim de oscar aşkım tuttu
8'den beri saat çalıyordu ama 9'da güçlükle kalkabildim

ben de cok zor kaltım ..n olcak bizim bu halimiz böyle.

ben de cok zor kaltım ..n olcak bizim bu halimiz böyle.
ben fazla uyuyunca sersem gibi oluyorum, resmen alıklaşıyorum.
taa öğrencilik yıllarından beri az uykuyla daha zinde olmuşumdur.
bir de telefonla konuşurken sürekli esneme halindeyim sizde de var mı bu durum

ben fazla uyuyunca sersem gibi oluyorum, resmen alıklaşıyorum.
taa öğrencilik yıllarından beri az uykuyla daha zinde olmuşumdur.
bir de telefonla konuşurken sürekli esneme halindeyim sizde de var mı bu durum

Evet telefonu yutucam bi gün.

günaydın kızlar hepinizin haftasının güzel geçmesi dileğiyle.umarım bebişler iiyidir,sizi de yormamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…