allah kimsenin başına vermesin kızlar gebelik kesesi etrafında kanaması olan var mı
gazdır canım şimdi bebek yerleştikte bağırsaklarımız ön plana çıkıyormuş. Hamileyim kitabım geldi Annelik akademisinden orda okudum.Yalnız ben daha ansiklopedik birşey bekliyorum kalın falan incecik bişey geldi Herşey yolunda dimi mymelcim arada çok yoğun olsada kızlar biz iyiyiz diye kısa bi yaz ıyazıp hemen çık senden hep haberimiz olsun
Allah iyilik versin canım ben de iyiyim çok şükür ama iştahsızlık hala aynı görenler zayıflamışsın diyor bana
benimde öyleydi canım
doktora danış istersen
çok zor mymel çok zor canım ama geçicek iyiki bebeğim var o büyürken zaman daha çabuk geçicek Allahın izniyle.. desteğin için teşekkür ederim canımm..
ondan bir parça hasretini dindirir.allahım yardımcın olsun....
slm esrant....
tatil küçük minoşa çok yaramış olmalı.....
Selam canım,umarım yaramıştır
mymel sen nasıl oldun lekenmeler geçmiştir umarım
allah kimsenin başına vermesin kızlar gebelik kesesi etrafında kanaması olan var mı
geçti canım
ay ev batmaya başladı artık.....kafayı yemek üzereyim...akşama kadar ne yapacağımı şaşırıyorum....
allahım yardım etsin
canım ben yaptım bugünde iyimi oldu belim nasıl ağrıyor boşver canından kıymetlimi geçsin günler azcık daha yaparsın
geçti canım
ay ev batmaya başladı artık.....kafayı yemek üzereyim...akşama kadar ne yapacağımı şaşırıyorum....
allahım yardım etsin
Kızlar bir şey soracağım.
Ben uzun zamandır yumurta,et,tavuk ve balık yiyemiyorum
Hepsinin de çok faydalı olduğunu biliyorum fakat olmuyor işte
Çok rahatsızım bu konuda.
Bunları en azından idareten nasıl başka yiyeceklerle telafi edebilirim:26:
Örneğin yumurta ya da şu,et ya da bu diyebileceğiniz
yiyecekler var mı ?
yolunda her şey canım....
saat 13,30 dan beri uyuyorum yeni uyandım neler yazılmış neler....
Esracım Antalyada olmanın nimetlerinden daha çok faydalanırsın inşallah. Mis gibi havası vardır oraların :) İnşallah tatilcikleriniz artar çünkü bizlerin arada değişik havaya ihtiyacı var. Ben kilomu ve boyumu vereyim sen online iken onlar eksik bende 54 kiloyum boyum 1.63. 56 kilodum hamileliğimin başında ama yiyemediğimden kilo verdim bende
yiyecekler var mı ?
mevsimler şaştı iyice ya burda bizim evin karşısında bi badem ağacı 2aydır çiçekli görseniz şaşarsınız diğerleride açmak üzere bu mevsim bu havada nasıl oluyor ya ankarada hiç görmemiştim balıkesirde çabuk oluyor geçişler bizim lojman çok cıvıl cıvıl oluyor çocuklar uçurtma alıyolar uçuruyolar renk renk çok güzel oluyor neyse az kaldı artık
damlacım bende oğlumu eşimden uzak hamilelikle dünyaya getirmiştim şırnaktaydı eşim orda dağda olduğu için tel bile çekmiyordu çok zordu ama sen şanslısın iletişim olarak çok gelişti teknoloji hepsinden faydalanırsınız benim eşim oğlumu doğurdum tam odaya alıyolardı uçaktan inip yeni gelmişti hastaneye ilk kucağımda görmüştü hamileliğimin 6 . ayında izine gelmişti karnım şiş bi o zaman görmüştü 9 aylık görseydi şaşırırdı kesin ee kolay değil 30 kilo alınca tanıyamazdı adam
yiyecekler var mı ?
evet canım var yeşil mercimek kuru fsulye nohur bakliyatlar yani balık yerinede ceviz iyi gelir
yumurtayı bir şeyin içinde kullansan mesela biz burda kaygana diyoruz ama(sizde sanırım krep)çok güzel olur yiyebilirsin bence...
et yerine kuru fasülye nohut felan yesen olur......
balığın yerini ne tutar bilmiyorum ama...soslu felan yapsan belki kokusu batmaz sana daha iştahla yersin...
inşallah canım..tek isteğim oinş.tekrarlamaz. amin ben hep evdeyim çok iyi anlıyorum seni
Ben hiç geç kalmazdım hiç sevmemde ama bende 12 lerde kalkıyorum artık ama nasıl uykumu almış dinlenlk kalkıyorum canımız sağolsun oh :) Birde sabah soğuk ne yapcam o saatte. İstediğim saatte kalkıyorum aç karnına bir elma yiyroum dünyalar benim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?