2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yolunda her şey canım....

saat 13,30 dan beri uyuyorum yeni uyandım neler yazılmış neler....

Allah iyilik versin canım ben de iyiyim çok şükür ama iştahsızlık hala aynı görenler zayıflamışsın diyor bana

Sağlık olsun da geçecek inşallah canım..
Bizim de sıkıntımız bu işte

mevsimler şaştı iyice ya burda bizim evin karşısında bi badem ağacı 2aydır çiçekli görseniz şaşarsınız diğerleride açmak üzere bu mevsim bu havada nasıl oluyor ya ankarada hiç görmemiştim balıkesirde çabuk oluyor geçişler bizim lojman çok cıvıl cıvıl oluyor çocuklar uçurtma alıyolar uçuruyolar renk renk çok güzel oluyor neyse az kaldı artık

damlacım bende oğlumu eşimden uzak hamilelikle dünyaya getirmiştim şırnaktaydı eşim orda dağda olduğu için tel bile çekmiyordu çok zordu ama sen şanslısın iletişim olarak çok gelişti teknoloji hepsinden faydalanırsınız benim eşim oğlumu doğurdum tam odaya alıyolardı uçaktan inip yeni gelmişti hastaneye ilk kucağımda görmüştü hamileliğimin 6 . ayında izine gelmişti karnım şiş bi o zaman görmüştü 9 aylık görseydi şaşırırdı kesin ee kolay değil 30 kilo alınca tanıyamazdı adam

Esracım Antalyada olmanın nimetlerinden daha çok faydalanırsın inşallah. Mis gibi havası vardır oraların :) İnşallah tatilcikleriniz artar çünkü bizlerin arada değişik havaya ihtiyacı var. Ben kilomu ve boyumu vereyim sen online iken onlar eksik bende 54 kiloyum boyum 1.63. 56 kilodum hamileliğimin başında ama yiyemediğimden kilo verdim bende

allah kimsenin başına vermesin kızlar gebelik kesesi etrafında kanaması olan var mı

bende 6-7haftlıkken kesenin etrafinda kanama şeklinde bir durum vardı doktorum korkma dedi endişelenme dedi bende fazla üstünde durmadım zaten korkmamaya baktım ve şuan 11+2 oldu gebeligim doktora dün sordum buda başka bir doktor bundan sonra buna gidecegim hep,merak edip bu doktora da sordum böyle bir durum vardı varmı halen diye oda dedi evet ama cok kücük şekilde oda korkman gerekmiyor dedi.....allah kalmış birşey işte

geçti canım

ay ev batmaya başladı artık.....kafayı yemek üzereyim...akşama kadar ne yapacağımı şaşırıyorum....

allahım yardım etsin

canım ben yaptım bugünde iyimi oldu belim nasıl ağrıyor boşver canından kıymetlimi geçsin günler azcık daha yaparsın

Kızlar bir şey soracağım.
Ben uzun zamandır yumurta,et,tavuk ve balık yiyemiyorum
Hepsinin de çok faydalı olduğunu biliyorum fakat olmuyor işte
Çok rahatsızım bu konuda.
Bunları en azından idareten nasıl başka yiyeceklerle telafi edebilirim:26:
Örneğin yumurta ya da şu,et ya da bu diyebileceğiniz
yiyecekler var mı ?

evet canım var yeşil mercimek kuru fsulye nohur bakliyatlar yani balık yerinede ceviz iyi gelir

yolunda her şey canım....

saat 13,30 dan beri uyuyorum yeni uyandım neler yazılmış neler....

Ben hiç geç kalmazdım hiç sevmemde ama bende 12 lerde kalkıyorum artık ama nasıl uykumu almış dinlenlk kalkıyorum canımız sağolsun oh :) Birde sabah soğuk ne yapcam o saatte. İstediğim saatte kalkıyorum aç karnına bir elma yiyroum dünyalar benim oluyor

Son düzenleme:

Haklısın canım,değerlendirmek lazım ama her zaman fırsat bulamıyoruz işte
Neyse..
Ben güncelliyorum şimdi bilgilerini

yumurtayı bir şeyin içinde kullansan mesela biz burda kaygana diyoruz ama(sizde sanırım krep)çok güzel olur yiyebilirsin bence...

et yerine kuru fasülye nohut felan yesen olur......

balığın yerini ne tutar bilmiyorum ama...soslu felan yapsan belki kokusu batmaz sana daha iştahla yersin...

ayy canım benim seninde zor olmuş desene hamileliğin.Bende doğuma yetişemez diye çok korkuyorum aslında benden çok eşim endişeleniyor. Dün şirkete gittik ısrarla söyledik ağustos başında burda olması gerektiğini valla yollamazsanız gelir burda doğururum dedim Bizimkide ilk 3 ayımızı gördü birde kısmetse son 1 ayımızı görecek.Dün giderken iyi bak dedim döndüğünde çok farklı olacağım bu kadar rahat sarılamayacağız göbekler çarpışıcak

beslenme konusunda ben de aynıyım esra gidişatım hiç iyi değil evde olduğum halde iyi bakamıyorum kendime yaptıklarımdan da yiyemiyorum

evet canım var yeşil mercimek kuru fsulye nohur bakliyatlar yani balık yerinede ceviz iyi gelir

Hımm evet özellikle yeşil mercimek ve cevizi atlamamak lazım..

Hiç hassasiyetim yoktu ama geçen gün poaça bile yiyemedim yumurta koktu resmen
Umarım 4.aydan sonra geçer,umudum bu yönde
Yok canım balık imkansız
Geçen babamlarda yedim ama nasıl yedim bir ben bilirim

inş.tekrarlamaz. amin ben hep evdeyim çok iyi anlıyorum seni
inşallah canım..tek isteğim o

ay ben evde olduğum için çok uyuyorum...kendimden geçiyorum ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…