2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ıkılı testının sonucunu alan arkadaşlara hayırlı olsun saglıkla kucagınıza aldıgınız gunlerıde goruruz inşallah bışey merak etıım cogunuz 12.haftada gıtmışsınız benı doktorum 13.haftada cagırdı 13+3 u gecırmeycek şekılde gel dedı ben teredütte kaldım şimdi geçmı kalırım dıye 12+5 gıbı falan gıtmeyı düşünüyorum sorun olmaz heralde dımı

Son düzenleme:

zannetmiyorum 11-14 haftalar arası yapılıyor test. ama doktorun da 13+3 demisse bir bildigi mi var acaba. sen yine de gecirmeden git bari ya.

Son düzenleme:

ay inşallah canım bir daha yaşamam allah bebeklerimize sağlık versin...

sana da günaydın ceygül,
12+5'te gidersen hiçbir sorun yaşamazsın, bu ikili test 11-14. haftalar arasında yapılıyor.
zaten 13+3 olunca sen 14. haftayı yarılamış oluyorsun, o yüzden geçirme demiştir doktorun

zannetmiyorum 11-14 haftalar arası yapılıyor test. ama doktorun da 13+3 demisse bir bildigi mi var acaba. sen yine de gecirmeden git bari ya.

13+3ten sonra ölçemiyoruz dedi ozaman ıkılı degıl 3lu yapmak zorunda kalıyoruz dedı 14.haftaya kadar yapılabılıyormuşya herhalde bebek onden falan gıderse dıye onu hesapladı

günaydın kızlar ve minoşlar

herkes nasıl..

elmakurdumusun çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna....erkek geliyor hadi hayırlısı....

kızlar ben,m popomun üstü ve belim çok ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum bugünde işe gitmedim zaten doktora gitsem mi acaba

cnm o ağrı bende de var c.tesi temizlik yaptım felaket ağrım oldu ağladım resmen oturduğum yerden kalkamadım yürüyemedim ne olacak bu böyle bilmem yarın doktor kontrolüm var söylicem ama daha önceki kontrolümdede söylemiştim ilaç vermedi yapacak bişey yok demek istedi

iyiyim canım....

kesildi sayılır.allahın izniyle bir şey olmaz diye tahmin ediyorum...7 martı bekleyeceğiz artık....

Aman canım cok yorma kendini. Ben de iyiyim iste. İse gelmis olmaktan cok memnun degilim ama olsun.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, iyi haftalar. nasılsınız????
haftasonunda 1062 yapmışsınız. görünce çok şaşırdım. heralde doğuma kadar 5000 olur ))

cnm gözünaydın çok sevindim bende yarın gidicem kısmetse ikiliye inş. hepimiz hayırlı haberlerle geliriz

saol tatlım kendimi iyi hissediyorum sen nasılsın?

bugün işe geldik biz....ay sonu olduğu için ödemelerim var.bir de ihalemiz var onları
hallediyorum.tekrar eve döneceğim....

iyiyim hayatım sağol, ama lütfen iyiyim lekelerim bitti diye yorma kendini, işini bitir hemen evine dön

kızlar ben de popmun üstüne oturamıyorum...çok ağrıyor...şimdiden böyleyse ilerleyen zamanları düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…