2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar iyi haftalar herkese.biraz önce drdan geldik rutin tahlillerim vardı herşey normal dedi.2li test içinde martın 20 sine gün verdi 12. haftamda yapmak istedi dr.:44:

kızlar ben de popmun üstüne oturamıyorum...çok ağrıyor...şimdiden böyleyse ilerleyen zamanları düşünemiyorum

sende demi var canım kuyruk sokumun ağrıyor dimi benim hamileliğimin birinci ayından itibaren başladı bu ağrı ve hala devam ediyor azcık iş yapınca ayakta kalınca artıyor bazı arkadaşlar magnezyum kullanıyormuş ama benim doktorum vermedi yarın gittiğimde ilaç isticem çünkü bazen dayanamıyorum ağrıya

kuruk sokumu değil...yan taraflar kemiklerim sanki....eşim yatmak diyor ama...yürürkende ağrıyor....
benim önceki hamilelikte de ağırmıştı...hayırlısı bakalım

meliscim doktorun izin verdi mi saç boyasına benim de acil ihtiyacım var 3 renkli olcam eğer bian önce boyatmazsam.bugün doktora gidicem onu da sorayım.

bnmki 10. haftan bitsin boyar demişti ben 12. haftayı bekledim boyattım yani kanıtlanmış bişi yok illa istiorsan boyat dedi sorumluluğu çaktırmadan bana verdi aslında

oh ohh gelsin erkeklerr ben forumdaki tek kız annesi olcam inşallah

kuruk sokumu değil...yan taraflar kemiklerim sanki....eşim yatmak diyor ama...yürürkende ağrıyor....
benim önceki hamilelikte de ağırmıştı...hayırlısı bakalım

geçmiş olsun cnm benim belimin alt kısmı kalçam çok ağrıyor bebişler için katlanıcaz galiba her ağrıya yapacak bişey yok sanırım senin ikinci bebeğinmi olcak benim ilk hamileliğim. bu arada lekelenmelerin oluyormuş sanırım şuan nasıl geçtimi? bendede oldu haftasonu açık kahverengi leke 1,5 aylıkkende olmuştu az bişey doktor istirahat etçen dedi fitil verdi ama fitili kullanmadım çok şükür kendiliğinden geçti inş. bu seferde geçer kanama olacak diye tedirginim :18:

saol tatlım kendimi iyi hissediyorum sen nasılsın?

bugün işe geldik biz....ay sonu olduğu için ödemelerim var.bir de ihalemiz var onları hallediyorum.tekrar eve döneceğim....

çok kızdım sana ama eminimki sen kendini daha çok dşünüorsundur çooookk mecbur kalmışsınndır ve işin bittiği andaa en acelesinden yatacaksındır

günaydın kızlar ve minoşlar

herkes nasıl..

elmakurdumusun çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna....erkek geliyor hadi hayırlısı....

cnm gözünaydın çok sevindim bende yarın gidicem kısmetse ikiliye inş. hepimiz hayırlı haberlerle geliriz

oh ohh gelsin erkeklerr ben forumdaki tek kız annesi olcam inşallah

Çok sağolun kızlar,hepimiz sağlıklı bebişler dünyaya getiririz inşallah.MLSFB çok güldürdün beni
Tek kız annesi bu kadar erkek arasında kaldın bak kızına çok talip çıkar

inşalalh geçer canım.şimdi daha iyiyim...
çok kızdım sana ama eminimki sen kendini daha çok dşünüorsundur çooookk mecbur kalmışsınndır ve işin bittiği andaa en acelesinden yatacaksındır

canım kızma ne olur...inan bebeğimi düşünüyorum şu an diken üstünde gibiyim....döneceğim eve...

günaydın
kuyruk sokumu ağrısı bendede var, bu şikayeti olan her arkadaşıma yazıyorum buradan..magnezyum kullandım, ara ara şiddetleniyor, oturup kalkarken, sabah yataktan kalkmak ölüm oluyor. ben kendime oturma simidi aldım. daha rahat oturuyorum gün içinde, tamamıyle geçeceği günleri iple çekiyorum :97: sanada geçmiş olsun..

bulantılarım yine başladı ama çok şükür iyiyim mymell

puikooooo gülşen hanımdan 7 marta randevu aldım 2 li test için eşimin yengesi sabah aldı beni karşısına konuştu ağlayacaktım senin hamileliğin ve dr un bende eksik sayfalı bir kitap okuyor izlenimi verior hepimiz gülşene gitmişken senin oraya gitmeni içime sindiremiorum çok üzülüorum en azından önemli testlerini gülşende yaptır fikir al eksik bişi varmı diye kontrol et dedi yengemizin kuzeninin down sendrmlu bir oğlu aa dünya tatlısı onu düşün dedi tamamen dr un sorumsuzluğundan olmuştu tüm hayatına malolur dedi bende hemen eve çıkıp aldım randevumu hayorlısı olsun inşallah

handecim seninde oğluşunnn hayırlı olsunnn

tavsiyen için teşekkür ederim cnm nerde bulabilirim bu simidi? bende alayım ama işyerinde nasıl kullancamki hem benim ağrım zaten ayakta fazla durunca şiddetleniy orotururken o kadar yok. magnezyumu doktorunmu verdi? faydası oldumu?

kızlar ikili tes sırasında cinsiyet belli oluyormu?bende mart 15 te gitcem işlah bi sorun olmaz insan korkuyo biraz.yaa çok hızlısınz bi bakıyorum 2sayfa geçmiş

kızlar ikili tes sırasında cinsiyet belli oluyormu?bende mart 15 te gitcem işlah bi sorun olmaz insan korkuyo biraz.yaa çok hızlısınz bi bakıyorum 2sayfa geçmiş

2'li test sırasında görüdkleri kadarıyla, yuzde bilmem kaçlarla ifade ediyolar cinsiyeti. ama 16. haftada net belli olur diyolar pozisyonuna göre tabi. inşallah iyi gelir sonucların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…