2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb hanımlar inş hepiniz haftaya güzel başlamışsınızdır

malesef ben hiç iyi değilim yine gece 4 den sonra hiç uyuyamdım açtım tv yi saat 7 ye kadar izledim erbakanın haberlerini veriyolardı nerdeyse bütün hayatını ezberledim valla:26: bide arada kusmalar var tabi neyseki saat 7 de olduda az bişiyler yiyip işe geldim bugün nasıl geçecek bilmiyorum

meliscim vala çok sevindim canım, yengene de bravo Allah razı olsun,hani seni gülşene gönderiyor diye değil ama seninle bebeğinle gerçekten ilgileniyor demek ki. çok duygulandım şimdi.
bulantılarını da fazla takma kafana, bir süre sonra hiçbir şeyin kalmayacak.
benim kontrol 15 mart, arada bir iki gün olsa kaydırırdım senin gününe ama bir hafta çok uzun olmaz.

Gecmis olsun, uykusuzluk da kötü ya en az cok uyuma istegi ve sabahları kalkamamak kadar. bulantılar da kat kat kötüleştiriyodur tabi. inşallah biran önce geçer.

magnezyumu doktorum verdi, çünkü kuyruk sokumu ağrım şiddetli kramplarla geldi. magnezyum eksikliğindendir dedi..ayakta durunca şiddetleniyor, yada yataktan kalkınca.. bende iş yerimde kullanıyorum oturma simidini, minder gibi, ortası boş ama kumaş kaplı olduğundan ortası dolu gibi duruyor. ortası boş olanlarıda var ama lazımlık gibi duruyor :) medikal satan mağazadan eşim almıştı. 40 lira.. içi hava değil süngerli olandan almanı tavsiye ederim..
resim eklemeye çalıştım ama beceremedim

15 martta günüm olmasa ben gelirdim bi kahve içerdik neyse başka zaman göztepeye gittiğinde bende gelirim randevu çıkışına bişiler içer sohbet ederiz

tamam canım teşekkür ederim bende medikalcilere bakarım bugün yarın yeterki ağrımı azaltsın aynen dediğin gibi ayakta durunca şiddetleniyor bide yataktan kalkarken çok zorlanıyorum

15 martta günüm olmasa ben gelirdim bi kahve içerdik neyse başka zaman göztepeye gittiğinde bende gelirim randevu çıkışına bişiler içer sohbet ederiz
seve seve ne zaman istersen memnun olurum.
sen ikiliye eşinle gidiyorsun değil mi?
bakarsun cinsiyetini ilk gülşen'de öğrenirsin.
ama bir haberim var bu aralar saçı, tipi pek bir seda sayan :81:

2'li test sırasında görüdkleri kadarıyla, yuzde bilmem kaçlarla ifade ediyolar cinsiyeti. ama 16. haftada net belli olur diyolar pozisyonuna göre tabi. inşallah iyi gelir sonucların.

hımm anladım canım hayırlısı bakalım ilk çocuk olduğu için önemi değil ama merak ediyo insan

bende de var o doktorum genişleyen rahim kaslara baskı yapıyo normal dedi

sanada geçmiş olsun cnm demekki yalnız ben çekmiyormuşum bu ağrıyı çevremde hep söylüyorumda pek yorum yapan olmuyor bende diyodum bendemi sorun var. gerçi doktorum olacak dedi o ağrı ama benimki biraz erken başlamış sadece

günaydın kızlar hemen başlamışsınız kaynatmaya valla yetişemiyorum okumaya bugün 2liye gidiyorum bende dr.a ense kalınlığı falan ölçülcek 2de randevum lithiumla aynı dr.muz onun benim haftamda cinsiyet tahmininde bulunmuştu bakalım bana ne dicek merak ediyorum ya önemli değil kız erkek olması ama merak ediyor insan yinede sürpriz sonuçta

günaydın kızçeler bizde cumartesi gittik doktorumuza ikilimiz için ense kalınlıgı normal kan sonuçları haftaya kaldı..hareketleri çok güzeldi cd mizide verdi muhteşem 45 saniye..ve bu arada %90 erkek oldugunu söyledi

merhaba kızlar Maşallah sabahki sohbetler çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum okumaya hepinize işlerinizde kolaylıklar diliyorum(bana da ev işlerinde inş.) bu arada elmakurdumusun sonucun için gözünaydın darısı diğer yaptıracak arkadaşlarımızın başına inş.

bel ağrısı bendede var ya biraz yorulayım temizlik falan yapıyım ağrıyor hemen ilkinde hiç belim ağrımamıştı benim sırtım ağrımıştı ama ilerleyen dönemdeydi oda bunda hep belim ağrıyor

bu arada benim karnım dümdüz oldu resmen ya inş. bişey yoktur korkuyorum iyice aktivya iyice düzene soktu bağırsaklarımı ondanmı acaba

Son düzenleme:

gözünaydın cnm çok sevindim cinsiyetide öğrenmişsin herkes erkek doğuracak ya bakalım benim ne olacak çok merak etmeye başladım

inş.hayırlı haberlerlerle gelirsin Ayşegül

inşallah iyi haberlerle gelirsin, seninki de gizlemezse kendini cinsiyeti söyler doktorun.
inşallah biizimki gibi uyuyup kapatmaz kendini, karnın tok git o zaman enerjik oluyorlar.

günaydın aryamina sonucun için göözünaydın demek bir erkek daha :) hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…