bulantılarım yine başladı ama çok şükür iyiyim mymell
puikooooo gülşen hanımdan 7 marta randevu aldım 2 li test içineşimin yengesi sabah aldı beni karşısına konuştu ağlayacaktım senin hamileliğin ve dr un bende eksik sayfalı bir kitap okuyor izlenimi verior hepimiz gülşene gitmişken senin oraya gitmeni içime sindiremiorum çok üzülüorum en azından önemli testlerini gülşende yaptır fikir al eksik bişi varmı diye kontrol et dedi yengemizin kuzeninin down sendrmlu bir oğlu aa dünya tatlısı onu düşün dedi tamamen dr un sorumsuzluğundan olmuştu tüm hayatına malolur dedi bende hemen eve çıkıp aldım randevumu hayorlısı olsun inşallah
handecim seninde oğluşunnn hayırlı olsunnn
mrb hanımlar inş hepiniz haftaya güzel başlamışsınızdır
malesef ben hiç iyi değilim yine gece 4 den sonra hiç uyuyamdımaçtım tv yi saat 7 ye kadar izledim erbakanın haberlerini veriyolardı nerdeyse bütün hayatını ezberledim valla :26: bide arada kusmalar var tabi neyseki saat 7 de olduda az bişiyler yiyip işe geldim bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Gecmis olsun, uykusuzluk da kötü ya en az cok uyuma istegi ve sabahları kalkamamak kadar. bulantılar da kat kat kötüleştiriyodur tabi. inşallah biran önce geçer.
feyruka hoşgeldin, biz iiyiyiz sen nasılsın?
tavsiyen için teşekkür ederim cnm nerde bulabilirim bu simidi? bende alayım ama işyerinde nasıl kullancamki hem benim ağrım zaten ayakta fazla durunca şiddetleniy orotururken o kadar yok. magnezyumu doktorunmu verdi? faydası oldumu?
meliscim vala çok sevindim canım, yengene de bravo Allah razı olsun,hani seni gülşene gönderiyor diye değil ama seninle bebeğinle gerçekten ilgileniyor demek ki. çok duygulandım şimdi.
bulantılarını da fazla takma kafana, bir süre sonra hiçbir şeyin kalmayacak.
benim kontrol 15 mart, arada bir iki gün olsa kaydırırdım senin gününe ama bir hafta çok uzun olmaz.
kuruk sokumu değil...yan taraflar kemiklerim sanki....eşim yatmak diyor ama...yürürkende ağrıyor....
benim önceki hamilelikte de ağırmıştı...hayırlısı bakalım
magnezyumu doktorum verdi, çünkü kuyruk sokumu ağrım şiddetli kramplarla geldi. magnezyum eksikliğindendir dedi..ayakta durunca şiddetleniyor, yada yataktan kalkınca.. bende iş yerimde kullanıyorum oturma simidini, minder gibi, ortası boş ama kumaş kaplı olduğundan ortası dolu gibi duruyor. ortası boş olanlarıda var ama lazımlık gibi duruyor :) medikal satan mağazadan eşim almıştı. 40 lira.. içi hava değil süngerli olandan almanı tavsiye ederim..
resim eklemeye çalıştım ama beceremedim
seve seve ne zaman istersen memnun olurum.15 martta günüm olmasa ben gelirdim bi kahve içerdik neyse başka zaman göztepeye gittiğinde bende gelirim randevu çıkışına bişiler içer sohbet ederiz
2'li test sırasında görüdkleri kadarıyla, yuzde bilmem kaçlarla ifade ediyolar cinsiyeti. ama 16. haftada net belli olur diyolar pozisyonuna göre tabi. inşallah iyi gelir sonucların.
bende de var o doktorum genişleyen rahim kaslara baskı yapıyo normal dedi
günaydın kızçeler bizde cumartesi gittik doktorumuza ikilimiz için ense kalınlıgı normal kan sonuçları haftaya kaldı..hareketleri çok güzeldi cd mizide verdi muhteşem 45 saniye..ve bu arada %90 erkek oldugunu söyledi
günaydın kızlar hemen başlamışsınız kaynatmaya valla yetişemiyorum okumaya bugün 2liye gidiyorum bende dr.a ense kalınlığı falan ölçülcek 2de randevum lithiumla aynı dr.muz onun benim haftamda cinsiyet tahmininde bulunmuştu bakalım bana ne dicek merak ediyorum ya önemli değil kız erkek olması ama merak ediyor insan yinede sürpriz sonuçta
inşallah iyi haberlerle gelirsin, seninki de gizlemezse kendini cinsiyeti söyler doktorun.günaydın kızlar hemen başlamışsınız kaynatmaya valla yetişemiyorum okumaya bugün 2liye gidiyorum bende dr.a ense kalınlığı falan ölçülcek 2de randevum lithiumla aynı dr.muz onun benim haftamda cinsiyet tahmininde bulunmuştu bakalım bana ne dicek merak ediyorum ya önemli değil kız erkek olması ama merak ediyor insan yinede sürpriz sonuçta
günaydın kızçeler bizde cumartesi gittik doktorumuza ikilimiz için ense kalınlıgı normal kan sonuçları haftaya kaldı..hareketleri çok güzeldi cd mizide verdi muhteşem 45 saniye..ve bu arada %90 erkek oldugunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?