2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

çok sevindim canım.inşallah kan sonuçlarıda iii çıkar...erkek çoğuınlukta şimdilik hadi bakalımm

oğluşun hayırlı olsun inşallah, ikili için de gözün aydın, inşallah kan sonuçlarında temiz çıkar.
benim sonuçlar yarın çıkıyor, heyecanlıyım biraz

Günaydın,güzel haftalar kızlarrr

canımm hoşgeldin iyi geçtiğinede sevindim iştahın nasıl oldu bişiler yiyebildinmi

Hoşbuldum tatlım.
İştahta pek düzelme yok canım ama artık mecburen de olsa yiyeceğim.
Et,tavuk,balık,yumurta zor ama en azından sebze,meyve ve kalsiyuma yükleneceğim bu ara..

esrant,
ikili testimi cumartesi yaptırdım, 1 hafta geriden gitmeme rağmen herşey yolunda dedi doktorum, 1.7 ense kalınlığı, kan sonucunu ise bekliyorum, haftaya cumartesi tekrar gideceğim, listeye ekleyebilirsin.

Tamam kivim,düzenlemeyi yapacağım..

ces senin ikili tarama sonuçların çıktı mı?kaçırmış olabilirim.belki yazmışsındır.

Son düzenleme:

sağol canım ama benimki hamileliğimin ilk ayında başladı. önce sağ taraftaydı öldürüyodu beni bi müddet geçer gidi oldu şimdi solda var. 3 aydır çekiyorum işte. ama çocuk sağlıklı olsun da çekeceğiz artık :-(((

maşallaahh cideen herkesin oğlu oluor yaa ne mutluuuu sizlere

seve seve ne zaman istersen memnun olurum.
sen ikiliye eşinle gidiyorsun değil mi?
bakarsun cinsiyetini ilk gülşen'de öğrenirsin.
ama bir haberim var bu aralar saçı, tipi pek bir seda sayan :81:

ahahahahahaa seda sayanmııı bırrrrrr

buna annem gelecek yanımda eşim zırt pırt izin almasın dedik zaten annemle eşim görüşmüorlar biri gelince diğeri mecburen olmuor

merhaba eylül anneleri. 10+4 gebelik haftamdayım.şiddetli diş ağrısından müdahale ettirmek zorunda kaldım.tecrübeleri olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim.sağüstteki 3kök dişim 7damla lokal anestezi ile uyuşturuldu.bir dolgum söküldü.bütün çürükler temizlendi.geçici dolgu yapıldı.o şehirde misafir olarak bulunduğum için çok fazla birşey yapılamadı tabi.yarın dişçimde ramdevum var.yapacağı müdahalleri önceden bilmek istiyırum.gerekirse müdahalesini engelleyebilirim bile.yeterki bebeğime bişi olmasın (

ay canım geçmiş olsun...hamile oluğunu biliyorlardı dimi...

Esra;
Canım sanırım liste kaymış son gelişmeleri okuyamadım.
Ayrıca cinsiyetler tahminlerde kalmış sanırım netleşenleri göremedim
Mesela ben erkek demiştim onu yazmışsın.Doktorda erkek dedi onu ekleyelim
isim belli olanlar isimde bildirsin.
Kusura bakma çok şey istedim sanırım ama listeye bakınca herşeyi
görmek istiyor insan.

ben dr umun bi tel konuşmasına şahit oldum 5 aydan önce müdahele olmasın demişti druna danış hemen bence önemli çünkü

Liste bende normal görünüyor canım ama kişiden kişiye değişiyor.
Bası arkadaşlarımız evet net göremeyebiliyorlar.
Nedenini bilmiyorum:44:
Listede düzenlemeleri henüz yapmadım,yepınca eklerim kesin cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…