Evet erkek biraz daha erken belli oluyormuş,ama bak senin kız olduğu halde erkenden belli olmuş
Ama bazı doktorlarda risk almayı sevmiyor,ondan kaçınıyorlar
MLSFB deme öyle,deme,deme alınır bebek
benimde 7 mart kontrolüm inş ikimizde güzel haberler veririz
Aaaa öyle mi dersin sevgim
Benim doktor bir şey demedi,göremedi mi ki pipiş falan
ozaman seninkide büyük ihtimal kızbenim 2 li testi yapan dr kız bu dedi gayet emin bir şekilde aradan 3 hafta geçti kendi dr um baktı diyoki daha var zamanı 2 hafta en az şok oldum
onuda sebebini öğrendim erkek çocukları 12 ci haftada belli olmasına ragmen bazı penisler geç çıktıgından söylemiyor yani aslında kız görüyo ama olurda ordan penis çıkarsa yanilmim dye söylemiyor
ozaman seninkide büyük ihtimal kızbenim 2 li testi yapan dr kız bu dedi gayet emin bir şekilde aradan 3 hafta geçti kendi dr um baktı diyoki daha var zamanı 2 hafta en az şok oldum
onuda sebebini öğrendim erkek çocukları 12 ci haftada belli olmasına ragmen bazı penisler geç çıktıgından söylemiyor yani aslında kız görüyo ama olurda ordan penis çıkarsa yanilmim dye söylemiyor
valla benim içimden de kız geçiyor ama pek dile getirmiyorum çevremde sonra dalga geçmesinler diyeeh ilk çocuk ne olursa sağlıklı olsun da diyorum benimde kontrol 5 martta bakalım bi tahmin alacak mıyız :26: bende hiç şimdiye kadar bulantı kusma olmadı.
kızlar hepimizin randevular 5 6 7 mart hadi bakalımmm haberler çok olacak gibi haftaya
Annelik akademisi kitabı geldiiiii, rahat 14-15 gün olmuştur siparişi vereli. gelmeyenlere de heralde yakında gelir bence.
Merhaba Kızlarrrr
Keyifler iyi maşallah ne güzel
bende çok heyecanlıyım yaaa yarın 2li teste gidicem
sağlığından şüphem yok çünkü bebişim denemediğimiz halde o kadar hastanelere radyoterapi alanlarına rağmen inatla gelicemmmmmmdedi ve geldi büyük bir süpriz yaptı inatla sağlıklı sıhhatli doğacağına inanıyorum...
ama cinsiyetini çok merak ediyorum hep erkek diyoruz ama SÜPRİZ YUMURTAM benim yeni bir süpriz yapıp kız çıkabilir
ozaman sen biraz daha sabredeceksin canım
kızlar benim kahverengi akıntım devam ediyor az ama yinede tedirgin oldum randevumu bugüne aldım 16 .45te kısmetse inş. Kötü bişey çıkmaz:18:
hayırlısıı olsun inşallaahhhhhh sağlıklı sıhhatli olsunnn
bnmde 2 gündrü kafamda şöle bir soru işareti var ben ilk 3 ay folic asid içemedim mide bulantısından zaten artıkiçmenin bir faydası kalmadı bebeğime karşı suçluluk hissediorum
canım benim üzme sıkma kendini iyi haberlerini bekliyorum tatlım
banada az önce geldi aman Allahım doğum anını göstermişler çok kötü oldum böyle kareleri görmeye hazır değilim henüz ühühhhü
kızlar hepimizin randevular 5 6 7 mart hadi bakalımmm haberler çok olacak gibi haftaya
belkide öledirrrr ben sende ikisinede çookkk sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?