kızlar benim kahverengi akıntım devam ediyor az ama yinede tedirgin oldum randevumu bugüne aldım 16 .45te kısmetse inş. kötü bişey çıkmaz:18:
hayırlı haberler al inşallah umarım normal bişi çıkar
Belki haftaya başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ben
teşekkür ederim canım hayırlısı bakalım inşlh senin de benim de dünyalar güzeli kızlarımız olur))
Damlaaaa Allah kavuştursun canım. Biran önce gider gelir sen yeterki içini rahat tut.
Aminn canımm çok teşekkürler..
Mymelcim sevindim artık iice iyileştiğine. Canım iiçini rahat tut. Bidaha olmaz canım merak etme. Ben bak kötü günler atlattım 2li testi bile yaptırdım.
Meliscim erkek gibi dedi ama tahmininiz ne diye sordum doktora o zaman söyledi.Belli değildi yoksa.Bekliyoruz bakalım daha.
Kameraya nasıl çektiğimize gelince:) Doktorun bir ultrason ekranı birde tvsi var.Eşim tvden herşeyi kaydetti kamerayla. Sabah gözümü açtığımda bile bebişime bakmak istedim.Nasıl kıpır kıpır nasıl güzel kızlaaar.Darısı herkesin başına.
Yeni gelen anneciklerimizede hoşgeldiniz hayırlı olsun inşallah..
Hepberaber şafak sayıcaz tatlım benim birde çok çok uyu hem bebişin daha çok büyür hemdee zaman geçer Tekrardan zamanın su gibi geçmesini diliorum canım inşallah hep beraberizz
Kızlar Merhaba;
Cumartesi günü doktora gittim.
İkili testimi yaptırdım,ense ölçümü iyi çıktı kan tahlilimin sonucunu
haftaya alacağım...Bebeğimi gördüm gayet sağlıklıydı % 75 erkek dedi doktor.
Böylece her iki doktorda erkek olduğunu söylemiş oldu...
sağlıklı olsunda eğer erkek derlerse
1 çin takvimi yüzünden çini kökünden haritadan kazırım
2. rus cinsiyet belirleme yöntemi yüzünden çin ordusunu rusların üstüne salarım geçer karşılarına izlerim
3. kayınvalidem bidaha hiç yüzüme bakmaz sanırım
4. forumda bana oğlun olcak diye dalga geçenleri rusya çin savaşına yollarımmm
yaparımmm birde seda sayanı vururum bu bile beni rahatlatır
ay evet yaaa cumartesi gelir gelmez yazarım kızlarrrrbide haftasonu eşimde gelebilsin diye cumartesiye aldım randevuyu bu yüzden 1 ay 1 hafta geçmiş olacak en son gidişimden oyyy bebeğim kim bilir nasıl büyümüştür. fındık kadardı
Aminnnn ama içimde hep sanki sana kız derlerse kayınvalidenin senin sinirlerini bozacağı korkusu var
Kızlar Merhaba;
meliscim benim doktorum kendş kesti hemen gerek yok diye üzülme yani
ayy canım çok ara vermişsin demekki görünce şok olacaksın harika bir duyguben 2 hafta arayla gittiğimde okadar fark ettiki şok olmuştum en son gördüğüm resmen koca bir bebek
esracım
korkma canım iyi şeyler düşün sıkıntı olacağını sanmam ve bence senin bebiş erkek benim teyzem der kanam olursa o bebk erkek diye dur bakalım tutacak mı
canım ama dr nu tamamen değiştireceksen git. yani merakdan başka dr a gitme onu bende yapıodum drum çok kızdı tek bir yerde usg ye git dedi hepimizin aletleri farklı ısıları farklı dedi ya bende gireceksin ya öbür dr da dedi:44:
diğer dr da arkadaşım polikinlikde çalışıo ücretsiz çok merak ettiğimde bakıyordum emrak işteama artık o sokakdan geçmiyorum bile
Kızlar Merhaba;
ya mehtap biraz içim rahatladı ama ben bişide yemedim yaa bari ilacımı içseydim şimdi dank etti kafama
esralar çok olunca karışıyor mesajlar banamı yazdın bilmiyorum ama cnm inş. iyi haberlerle gelirim erkek olursa benimki havalara uçar zaten kesin. lafta farketmez diyorda ben anlıyorum erkek istiyorallah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım biran önce zaman çabuk geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?