2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende 12 martta gidecem yaa

demin doktorumu aradım bu bel ve popo üstü ağrısı için korktum ya bu aralar hep düşük erken doğum ve kalın ense haberleri alıyorum doktorumda bebkle ilgili değil o iyi yerde idrar yolu enfeksiyonunlada ilgili değil sadece bebiş büyüyor ve kemiklerin doğal olarak açılıyor iç bir minoset yat dedi geleyim mi dedim yok haftaya nasılsa geleceksn dedi rahatladım ve ağrım falan kalmadı

Belki haftaya başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ben

canım ama dr nu tamamen değiştireceksen git. yani merakdan başka dr a gitme onu bende yapıodum drum çok kızdı tek bir yerde usg ye git dedi hepimizin aletleri farklı ısıları farklı dedi ya bende gireceksin ya öbür dr da dedi:44:
diğer dr da arkadaşım polikinlikde çalışıo ücretsiz çok merak ettiğimde bakıyordum emrak işte ama artık o sokakdan geçmiyorum bile

Hepberaber şafak sayıcaz tatlım benim birde çok çok uyu hem bebişin daha çok büyür hemdee zaman geçer Tekrardan zamanın su gibi geçmesini diliorum canım inşallah hep beraberizz

canım benimmmm

hayırlı olsun canım gözün aydın ikili de yapılmış ee oğluş geliyo yani hadi bakalım sırayla geliyo cinsiyetler

Sen varya sen çok fenasın yaa

esracım

korkma canım iyi şeyler düşün sıkıntı olacağını sanmam ve bence senin bebiş erkek benim teyzem der kanam olursa o bebk erkek diye dur bakalım tutacak mı

ayy canım çok ara vermişsin demekki görünce şok olacaksın harika bir duyguben 2 hafta arayla gittiğimde okadar fark ettiki şok olmuştum en son gördüğüm resmen koca bir bebek

ya bu alıntılarda bu aralar sorun oluyor çözemedim ben bi türlü..

Handecim iyi dileklerin için sana da teşekkür etmiştim alıntıda çıkmamış..

Hepinize iyi haftalar kızlar umarım herkes iyidir...

BİR ERKEKİMİZ DAHA OLUYOR DEMEK MAŞALLAH
BENDE YARIN GİDİYORUM İNAŞALLAH BENİMDE İYİ ÇIKAR SONUÇLARRR :18:

ayy canım çok ara vermişsin demekki görünce şok olacaksın harika bir duyguben 2 hafta arayla gittiğimde okadar fark ettiki şok olmuştum en son gördüğüm resmen koca bir bebek

işte doktorumuz en son aylık kontrollerimiz olacağını söylemişti bende eşimde gelebilsin diye haftasonuna randevu aldım oda 1 hafta attı doktorumuz bi yoğun bi yoğun napalım artık ama heyecan dorukta günler geçmek bilmedi hayırlısı bakalım

esracım

korkma canım iyi şeyler düşün sıkıntı olacağını sanmam ve bence senin bebiş erkek benim teyzem der kanam olursa o bebk erkek diye dur bakalım tutacak mı

esralar çok olunca karışıyor mesajlar banamı yazdın bilmiyorum ama cnm inş. iyi haberlerle gelirim erkek olursa benimki havalara uçar zaten kesin. lafta farketmez diyorda ben anlıyorum erkek istiyor allah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza alalım biran önce zaman çabuk geçsin

Aaa gerçekten mi
Ben sadece meraktan gidecektim ama madem öyle
vazgeçtim..

arkadaşlar selam
9h+4g hamileyim
aşılama ile ikizlerim olacak inş.
ama aşılamayı yaptırdığım hastane hem çok pahalı hemde anadolu yakasında olduğundan gitmem imkansız ilk kontrolümüzü aşılama yapan doktorumuza olduk ama zaten kendisi diğer tedavilerle tüp bebekle daha ilgili olduğundan gebelik takibimi hem evime yakın hem de tavsiye edilen bi yerde yaptırmak istiyorum tabii SGK geçen bi hastane de olursa tercihim
Lütfen bana bi yer tavsiye edin..
2 haftaya kadar ense ölçümümüz var bi yere karar vermeliyimmm
şişli civarında oturuyorummm

cumartesi benden de isteyecek sanırım ikili testi inşallah sağlıklıdır. karnımda pıt pıt attığını görmek o kadar güzel ki. önce sağlıklı olsunlar tabi ama allah herkesin gönlüne göre versin bebişlerini kızlar ağır basıyor bakalım erkekler yakayacak mı kız sayısını merak ediyorum

ya mehtap biraz içim rahatladı ama ben bişide yemedim yaa bari ilacımı içseydim şimdi dank etti kafama

tatlım bu güne kadar bebiş senin depolarından yani kanından canından beslendi artık yemen gerekiyor bence kusmalarında azalmıştır yavaş yavaş süt ceviz ve meyve ile başla tatlım ye kus olsun sen yeterki ye. annem en küçük karşedime hamileylen ben 13 yaşındadım annem benim yaşımdaydı ve 4. bebişini doğuruyordu düşün artık hem yerdi çok afedersin yanında kovası vardı 10 dakika sonra kusardı sende öle yap tatlım bek yatak insanı çeker yattıkça yatasın gelir yatma

2li teste giden arkadaşlar kan testi kaç günde çıkıyor??
Bide ultrason görüntüsünü kameraya çektiren var mı??
Ben rica edicemde genelde kabul etmiyorlarsa adamdan birde fırça yemeyelim

sana dedim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…