2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen merak etme bukadar beklediğine değecek şok olacaksın

cidden yattıkça yatasım gelior fena bişi yaa bugün eşimin yengesi çok konuştu bnmle sen bölemiydin dedi suratın küçücük kaldı rengin iyice gitti yattıkça kalkman zorlaşmaya başladı dedi haklıda ayakta durunca bel ve sırt ağrım başlıor hemen içimden bişiler çekilior dün cevahire gideyim dedim hazır annemdeyken arkadaşlarımla ama yok gezemedim gittim hemen biyere oturdum

2li teste giden arkadaşlar kan testi kaç günde çıkıyor??
Bide ultrason görüntüsünü kameraya çektiren var mı??
Ben rica edicemde genelde kabul etmiyorlarsa adamdan birde fırça yemeyelim

benim kan testim 4 gün sonra çıktı ama hastaneye göre değişiyor aynı gün veren de var 1 hafta sonra veren de var. Biz ikilideyken eşim doktora rica etti kameraya çekebilirmiyim diye doktor tabi dedi. sonraki muayenede de kendi doktorum bakarken yine çektik bizimkiler bişey demedi sen başlamadan sor tamam derse baştan sona çek ikilide uzun bakıyorlar..

Benim hemen çıktı kan testi sonuçlarım.
Ama arkadaşların genelde 3-4 gün sonra çıkmış
Çekim için bir şey diyemem,bu kez gittiğimizde ben de söyleyeceğim bakalım

merhaba canım,
kan testi 1 haftaya ancak çıkıyor,
görüntü içinde cd veriyorlar,

Kızlar şu anda liste düzenlemedeyim.
Değişiklik ya da ekleme yapmak isteyenler varsa şimdi yazabilirsiniz..

benide eklermisin ?son adet tarihim 16 aralık izmitte oturuyorum kalp atışını dinledik.15 martta ikili test yapılacak.28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 20 eylül (kendimce)cinsiyeti bilmiyorum

benide eklermisin ?son adet tarihim 16 aralık izmitte oturuyorum kalp atışını dinledik.15 martta ikili test yapılacak.28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 20 eylül (kendimce)cinsiyeti bilmiyorum

Verdiğin bilgileri listeye ekledim

Son düzenleme:
benim de aklıma geliyo ama, olsun zaten uzakta kadın bozarsa da 5-10 gün bozar o kadar ))

Ama torun bu yaaa evlat ağaçsa torun meyvası derler daha tatlı olurmuş çünkü ama eşim banada dün kız olursa birazcık dikkat çekrde erkek olursa bizimkiler yüzüne bakmaz zaten öle sevgi dolu insanlar deillerdir dedi bende öle tahmin ediorum dedim amaannn boşver benim ahdım var bnm görmediğim tüm sevgiyi ilgiyi güveni vericem evladıma allah ömür verirse

Arkadaşım ben istanbuldayım da bu gülşen hn. dediğin kişi doktormu soyadı ne acaba bende ikili test yaptırıcam da yardımcı olursan sevinirim

bence de sen annesisin, sen sevgini ilgini ver yeter. açıkcası benim hiç de umrumda değil, sevmişler sevmemişler. benimle çocuğumun arası ve iletişimi iyi olsun tabi babasıyla da diğerleri her ne kadar akraba da olsalar dış kapı oluyolar ))

merhaba arkadaşlar bende hafta sonu ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.15 mm haftaya sonuçlar çıkacak. oğlumuz olacakmış:)

Arkadaşım ben istanbuldayım da bu gülşen hn. dediğin kişi doktormu soyadı ne acaba bende ikili test yaptırıcam da yardımcı olursan sevinirim

gülşen barçınlı özel göztepe hastanesi fiyatlar biraz yüksek ama yani özel sigortam var 250 tl dedi sgk ikilide geçmiormuş yanlış hatırlamıorsam 35oyi aşkın bir fiyat oluor

medipol koşuyolunda 170 ya da180 tl

ümraniye ümran tıp merkezi 130 tl

çakmak erdem hastanesi 300 tl

avrupa yakası fiyatlarını bilmiorum ama hayırlısı olsun inşallah

1 HAFTA MI AY BEN ÇATLARI YAA :18:
KAMERA OLAYINA SEVİNDİM SÜPER ÇEKERİM BENDE
Benim hemen çıktı kan testi sonuçlarım.
Ama arkadaşların genelde 3-4 gün sonra çıkmış
Çekim için bir şey diyemem,bu kez gittiğimizde ben de söyleyeceğim bakalım
Esracım ne güzel hemen çıkmış seninki ben tez canlıyım galiba 1 hafta sonra çıkanda varmış:26:
çekim yaparız inşallah güzel bir anı olur keşke annelerimiz zamanında da olsaydıı izlerdik kendi saf fetus halimizi
merhaba canım,
kan testi 1 haftaya ancak çıkıyor,
görüntü içinde cd veriyorlar,
cd mi veriyorlar öylesi daha güzel ama hastaneden hastaneye değişiyor olabilir sen hangi hastaneye gidiyorsun canım acep benimkide yapıyor mu ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…