işte doktorumuz en son aylık kontrollerimiz olacağını söylemişti bende eşimde gelebilsin diye haftasonuna randevu aldım oda 1 hafta attı doktorumuz bi yoğun bi yoğun napalım artık ama heyecan dorukta günler geçmek bilmedihayırlısı bakalım
tatlım bu güne kadar bebiş senin depolarından yani kanından canından beslendi artık yemen gerekiyor bence kusmalarında azalmıştır yavaş yavaş süt ceviz ve meyve ile başla tatlım ye kus olsun sen yeterki ye. annem en küçük karşedime hamileylen ben 13 yaşındadım annem benim yaşımdaydı ve 4. bebişini doğuruyordu düşün artık hem yerdi çok afedersin yanında kovası vardı 10 dakika sonra kusardı sende öle yap tatlım bek yatak insanı çeker yattıkça yatasın gelir yatma
2li teste giden arkadaşlar kan testi kaç günde çıkıyor??
Bide ultrason görüntüsünü kameraya çektiren var mı??
Ben rica edicemde genelde kabul etmiyorlarsa adamdan birde fırça yemeyelim
Aaa gerçekten mi
Ben sadece meraktan gidecektim ama madem öyle
vazgeçtim..
yok yok sakın olurda çok merak edersen kendi dr na git
sen merak etme bukadar beklediğine değecek şok olacaksın
Kızlar şu anda liste düzenlemedeyim.
Değişiklik ya da ekleme yapmak isteyenler varsa şimdi yazabilirsiniz..
Aminnnn ama içimde hep sanki sana kız derlerse kayınvalidenin senin sinirlerini bozacağı korkusu var
benide eklermisin ?son adet tarihim 16 aralık izmitte oturuyorum kalp atışını dinledik.15 martta ikili test yapılacak.28 yaşındayım tahmini doğum tarihi 20 eylül (kendimce)cinsiyeti bilmiyorum
benim de aklıma geliyo ama, olsun zaten uzakta kadın bozarsa da 5-10 gün bozar o kadar))
bulantılarım yine başladı ama çok şükür iyiyim mymell
puikooooo gülşen hanımdan 7 marta randevu aldım 2 li test içineşimin yengesi sabah aldı beni karşısına konuştu ağlayacaktım senin hamileliğin ve dr un bende eksik sayfalı bir kitap okuyor izlenimi verior hepimiz gülşene gitmişken senin oraya gitmeni içime sindiremiorum çok üzülüorum en azından önemli testlerini gülşende yaptır fikir al eksik bişi varmı diye kontrol et dedi yengemizin kuzeninin down sendrmlu bir oğlu aa dünya tatlısı onu düşün dedi tamamen dr un sorumsuzluğundan olmuştu tüm hayatına malolur dedi bende hemen eve çıkıp aldım randevumu hayorlısı olsun inşallah
handecim seninde oğluşunnn hayırlı olsunnn
Ama torun bu yaaa evlat ağaçsa torun meyvası derler daha tatlı olurmuş çünkü ama eşim banada dün kız olursa birazcık dikkat çekrde erkek olursa bizimkiler yüzüne bakmaz zaten öle sevgi dolu insanlar deillerdir dedi bende öle tahmin ediorum dedim amaannn boşver benim ahdım var bnm görmediğim tüm sevgiyi ilgiyi güveni vericem evladıma allah ömür verirse
Arkadaşım ben istanbuldayım da bu gülşen hn. dediğin kişi doktormu soyadı ne acaba bende ikili test yaptırıcam da yardımcı olursan sevinirim
merhaba arkadaşlar bende hafta sonu ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.15 mm haftaya sonuçlar çıkacak. oğlumuz olacakmış:)
benim kan testim 4 gün sonra çıktı ama hastaneye göre değişiyor aynı gün veren de var 1 hafta sonra veren de var. Biz ikilideyken eşim doktora rica etti kameraya çekebilirmiyim diye doktor tabi dedi. sonraki muayenede de kendi doktorum bakarken yine çektik bizimkiler bişey demedi sen başlamadan sor tamam derse baştan sona çek ikilide uzun bakıyorlar..
Esracım ne güzel hemen çıkmış seninki ben tez canlıyım galiba 1 hafta sonra çıkanda varmış:26:Benim hemen çıktı kan testi sonuçlarım.
Ama arkadaşların genelde 3-4 gün sonra çıkmış
Çekim için bir şey diyemem,bu kez gittiğimizde ben de söyleyeceğim bakalım
cd mi veriyorlar öylesi daha güzel ama hastaneden hastaneye değişiyor olabilir sen hangi hastaneye gidiyorsun canım acep benimkide yapıyor mu ki:26:merhaba canım,
kan testi 1 haftaya ancak çıkıyor,
görüntü içinde cd veriyorlar,
Verdiğin bilgileri listeye ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?