merhaba arkadaşlar bende hafta sonu ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.15 mm haftaya sonuçlar çıkacak. oğlumuz olacakmış:)
merhaba arkadaşlar bende hafta sonu ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.15 mm haftaya sonuçlar çıkacak. oğlumuz olacakmış:)
hayırlı olsun cnm gözünaydın yalnız herkesin erkek çıkıyor benimki kız çıkacak büyük ihtimal
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
esraannnnttt duydunmu bir oğluşumuzz daha olduuuu
esra bugün cinsiyet belli olur mu 2li testede girecekmisin gitmişken
inş. belli olur cnm ama şuan tek dileğim sağlıklı olması tehlike olmasında kız erkek farketmez. ikili testide yaptırırım gitmişken zaten yarın gidecektim bir gün öne aldım randevuyu
1 HAFTA MI AY BEN ÇATLARI YAA :18:
KAMERA OLAYINA SEVİNDİM SÜPER ÇEKERİM BENDE
Esracım ne güzel hemen çıkmış seninki ben tez canlıyım galiba 1 hafta sonra çıkanda varmış:26:
çekim yaparız inşallah güzel bir anı olur keşke annelerimiz zamanında da olsaydıı izlerdik kendi saf fetus halimizi
cd mi veriyorlar öylesi daha güzel ama hastaneden hastaneye değişiyor olabilir sen hangi hastaneye gidiyorsun canım acep benimkide yapıyor mu ki:26:
inş. Belli olur cnm ama şuan tek dileğim sağlıklı olması tehlike olmasında kız erkek farketmez. Ikili testide yaptırırım gitmişken zaten yarın gidecektim bir gün öne aldım randevuyu
arkadaşlar bugün çok kötü oldum 2 gündür mide bulantılarım azaldı derken ay bulaşık makınası dolduruyodum balkona zor attım kendımı2 ci hamileliğim gene zor geçiyo rabbim yardımcımız olsun bide milletin lafını hiç takmayın benımde ilk hamılelliğimde bebeğimi sevemıyodum bıle hamılelıkte çok hassas olunuyo ben anadolu yakasındayım aılem avrupa yakasında eşimin annesı falan derlerdiişte bundna sonra gidemezsın annnenlere bebek oluyo inanın bebğimden soğumuştum çok saçma konuşmalar oluyodu hep gergındım doğumda bıle gergındım size tavsıyım kım ne derse desın kendı dınlesın sız dınlemeyın bebeğiniz olduğundada göreceksınız sız gergınsenız bebekde o kadar ağlıycak gazı olucak sız rahatsanız oda oyle olucak ben bu hamılelıoğımda daha sakınım hamd olsun bulantılarım var inş biran önce gıder
iyi haberler alıcaksın inşallah canım sen yüreğini ferah tut
ikili test için koşuyolu medipol hastanesine gittim.
SÜPERRRRRRRRRRRR BİR OĞLUŞ DAHAAAA
MELİS NERDE KIZLARRRR SEN Mİ SAKLADIN
çakma erdemde 2 li test 300 normal doğum kaç acaba ben 2009 da 400 e yapmıştım en son 450 dıye bılıyodum bılgısı olan varmı ?
medicalpark yapmıyormuş cd kaydı sordum şimdi
Neyse iş kocişin yetenekli ellerine kaldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?