2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bugün çok kötü oldum 2 gündür mide bulantılarım azaldı derken ay bulaşık makınası dolduruyodum balkona zor attım kendımı 2 ci hamileliğim gene zor geçiyo rabbim yardımcımız olsun bide milletin lafını hiç takmayın benımde ilk hamılelliğimde bebeğimi sevemıyodum bıle hamılelıkte çok hassas olunuyo ben anadolu yakasındayım aılem avrupa yakasında eşimin annesı falan derlerdiişte bundna sonra gidemezsın annnenlere bebek oluyo inanın bebğimden soğumuştum çok saçma konuşmalar oluyodu hep gergındım doğumda bıle gergındım size tavsıyım kım ne derse desın kendı dınlesın sız dınlemeyın bebeğiniz olduğundada göreceksınız sız gergınsenız bebekde o kadar ağlıycak gazı olucak sız rahatsanız oda oyle olucak ben bu hamılelıoğımda daha sakınım hamd olsun bulantılarım var inş biran önce gıder

merhaba arkadaşlar bende hafta sonu ikili test yaptırdım ense kalınlığı 1.15 mm haftaya sonuçlar çıkacak. oğlumuz olacakmış:)

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

esraannnnttt duydunmu bir oğluşumuzz daha olduuuu

çakma erdemde 2 li test 300 normal doğum kaç acaba ben 2009 da 400 e yapmıştım en son 450 dıye bılıyodum bılgısı olan varmı ?

esra bugün cinsiyet belli olur mu 2li testede girecekmisin gitmişken

inş. belli olur cnm ama şuan tek dileğim sağlıklı olması tehlike olmasında kız erkek farketmez. ikili testide yaptırırım gitmişken zaten yarın gidecektim bir gün öne aldım randevuyu

ikili test için koşuyolu medipol hastanesine gittim.

Çok haklısınnnn Allah bu hamileliğinde yardımcın olsun sabah annem anlattı bana stres yapma dedi bana 6 7 aylık hamileyken aldatıldığını öğrenmiş çok fenaydım dedi sende çok hopladın içimde resmen bnm sinirimden etkilendim dedi kçüklüğümden beri olan bu sinirini ani parlamalarını buna yoruyorum dedi çok etkilendim

arkadaşlar cess nerede?
doktora filan mı gitti, kaçırdım mı yoksa?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…