ben çamlıca erdeme gidiorum son sorduğumda normal 750 sezeryan 1000 tl idi 1100 de olabilir
bana doktor tavsiye edecek kimse yokmu yaaaa :18::18:
erdem uçuyo gene desene çamlıca erdeme oğlumu götürmuştum orasıda güzel ama özlem hanım çakmakta hayırlısı olsun biz bi normalle kurtalalım inş
bana doktor tavsiye edecek kimse yokmu yaaaa :18::18:
göztepe medikalpark mı? Onu bilmiyorum canım ben medipole gittim. Orası yapıyor.
Kızlar,
Cuma çok kötü oldum bayılacak gibiydim. amirimden izin aldım hemen eve gittim. Haftasonu boyunca giremedim. 1000 sayfamız hayırlı olsunPerşembe bebişimi görücem 3. ay bitişimiz olucak Umarım kimseler de sorun yoktur.
ya ben baya bir araştırdım erdemden ucuz muayene ve doğum kimsede yok afiyet var ama orası beni dehşete düşürüor
ben çamlıca erdeme gidiorum son sorduğumda normal 750 sezeryan 1000 tl idi 1100 de olabilir
erdemin fiyatlar süper kızlar ne diyorsunuz ben gittiğim yeri söylemeyeyim hiç valla
dr.umdan memnunum diye gidiyorum yoksa bildiğin yağlı kazık yaniiiii
gözünaydın cnm çok sevindim cinsiyetide öğrenmişsin herkes erkek doğuracak ya bakalım benim ne olacak çok merak etmeye başladım
güzel haberlerini bekliyoruzzzzz....merhaba arkadaşlar..ben 2009 da çakmak erdemde sezeryan ı 500 e olmuştum şimdi ne kadar bilmşyorum ama ben çok memnun kalmıştım..
Bugün kontrole gidicem inş..dularınızı bekliyorum
ben az çok biliorumm cnmm bnm kendi dr umun olduğu hastane 5 milyar fiyat çekti ve 2 defa zam görecek dedi
Medical park göztepe bile 2.500 dedi bnmki çok insafsız geldi bana
hemen hemen tüm hastaneleri araştırdım bu tarafta fiyatları görünce en iyisi ben doğurmayayım demiştimde en son erdemi buldum çok şükr
güzel haberlerini bekliyoruzzzzz....
abi bu ne ya medicalparkın biri diğerini tutmuyor yuhh bahçelievler daha fazla fiyat çekti bizeeeee
selam kızlar
türkiye hastanesine giden varmı aranızda ? bana dr tavsiye edebilecekmisiniz ?? :84:
selam kızlar
türkiye hastanesine giden varmı aranızda ? bana dr tavsiye edebilecekmisiniz ?? :84:
göztepe medicalpark yeni diye olabilirmi acaba birde nette çok şikayet okudum asla verdikleri fiyatla kurtulamıoruz diye bu göztepe için
Dergideki bir yazıyı paylaşayım sizle
biligsayarın hamileler üzerinde etkisi olup olmadığı tartışılır durumda olduğundan hem x-ışınlarından hemde ema'dan korunmak için bilgisayardan 50cm uzak durmak gerekiyormuş.50cmden sonra ema ve radyasyonun gücü kayboluyormuş...
Elektromanyetik alanıda stres ve baş ağrısı yapıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?