2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

erdem uçuyo gene desene çamlıca erdeme oğlumu götürmuştum orasıda güzel ama özlem hanım çakmakta hayırlısı olsun biz bi normalle kurtalalım inş

ya ben baya bir araştırdım erdemden ucuz muayene ve doğum kimsede yok afiyet var ama orası beni dehşete düşürüor

bana doktor tavsiye edecek kimse yokmu yaaaa :18::18:

şişli civarı pek bilgim yok canımya bende kadınlar kulübü aracılığıyla buldum dr.umu sende hastane ve doktor tavsiyeleri linkini tıkla yada google yaz şişli kadın doğumcu yaz çıkıyor tüm forumlar
bilgisi olan arkadaşlar yazarlar zaten merak etme

Kızlar,

Cuma çok kötü oldum bayılacak gibiydim. amirimden izin aldım hemen eve gittim. Haftasonu boyunca giremedim. 1000 sayfamız hayırlı olsun Perşembe bebişimi görücem 3. ay bitişimiz olucak Umarım kimseler de sorun yoktur.

sen gelene kadar 2000 bile olabilirdikkk

hadi perşembe içinde hayırlı haberlerle gel cnmmmm ayın 1i itibari ile burası çok şenlikli olacakkkkk herkesin testleri aynı tarihlerde hemen hemennn buarada şşimdi nasılsın

ya ben baya bir araştırdım erdemden ucuz muayene ve doğum kimsede yok afiyet var ama orası beni dehşete düşürüor

erdemin fiyatlar süper kızlar ne diyorsunuz ben gittiğim yeri söylemeyeyim hiç valla
dr.umdan memnunum diye gidiyorum yoksa bildiğin yağlı kazık yaniiiii

ben çamlıca erdeme gidiorum son sorduğumda normal 750 sezeryan 1000 tl idi 1100 de olabilir

merhaba arkadaşlar..ben 2009 da çakmak erdemde sezeryan ı 500 e olmuştum şimdi ne kadar bilmşyorum ama ben çok memnun kalmıştım..

bugün kontrole gidicem inş..dularınızı bekliyorum

erdemin fiyatlar süper kızlar ne diyorsunuz ben gittiğim yeri söylemeyeyim hiç valla
dr.umdan memnunum diye gidiyorum yoksa bildiğin yağlı kazık yaniiiii

ben az çok biliorumm cnmm bnm kendi dr umun olduğu hastane 5 milyar fiyat çekti ve 2 defa zam görecek dedi

medical park göztepe bile 2.500 dedi bnmki çok insafsız geldi bana

hemen hemen tüm hastaneleri araştırdım bu tarafta fiyatları görünce en iyisi ben doğurmayayım demiştimde en son erdemi buldum çok şükr

Dergideki bir yazıyı paylaşayım sizle
biligsayarın hamileler üzerinde etkisi olup olmadığı tartışılır durumda olduğundan hem x-ışınlarından hemde ema'dan korunmak için bilgisayardan 50cm uzak durmak gerekiyormuş.50cmden sonra ema ve radyasyonun gücü kayboluyormuş...

Elektromanyetik alanıda stres ve baş ağrısı yapıyormuş...

merhaba arkadaşlar..ben 2009 da çakmak erdemde sezeryan ı 500 e olmuştum şimdi ne kadar bilmşyorum ama ben çok memnun kalmıştım..

Bugün kontrole gidicem inş..dularınızı bekliyorum
güzel haberlerini bekliyoruzzzzz....

abi bu ne ya medicalparkın biri diğerini tutmuyor yuhh bahçelievler daha fazla fiyat çekti bizeeeee

güzel haberlerini bekliyoruzzzzz....

abi bu ne ya medicalparkın biri diğerini tutmuyor yuhh bahçelievler daha fazla fiyat çekti bizeeeee

göztepe medicalpark yeni diye olabilirmi acaba birde nette çok şikayet okudum asla verdikleri fiyatla kurtulamıoruz diye bu göztepe için

kızlar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için esra1980,derus,mymel,puiko,mlsfb çok teşekkür ederim umarım bebişlerimiz çok saglıklı olur iyşallah darısı ikiliyi bekleyen diger arkadaşlara bu arada benim ikili muayneyle birlikte 140 tl tuttu

selam kızlar
türkiye hastanesine giden varmı aranızda ? bana dr tavsiye edebilecekmisiniz ?? :84:

arkadaşım gitti orada kapalı bir dr.varmış adı ayşe mi neymiş o iyimiş onun ultrasonuda iyiymiş diğeri çok soğuk sormadan söylemeyen sert bir kadınmış ultrasonu eskiymiş canım
sezeryan eylül ayında 2.100mü neydi ama hemşireler çok ilgisiz ve ukalaymış dediler

Son düzenleme:
selam kızlar
türkiye hastanesine giden varmı aranızda ? bana dr tavsiye edebilecekmisiniz ?? :84:

arkadaşım gitti orada kapalı bir dr.varmış adı ayşe mi neymiş o iyiymiş diğeri çok soğuk sormadan söylemeyen sert bir kadınmış canım
sezeryan eylül ayında 2.100mü neydi ama hemşireler çok ilgisiz ve ukalaymış dediler

göztepe medicalpark yeni diye olabilirmi acaba birde nette çok şikayet okudum asla verdikleri fiyatla kurtulamıoruz diye bu göztepe için

evet öyleymiş bende gitmekten vazgeçmiştim Liberty arkadaşımız 5 senedir bahçelievler medical suat beye gidiyormuş ve çok memnunmuş dedikleri fiyata çıktık diyince içim rahatlattı ve gittim gerçekten çok tatlı bilgili bir dr.olunca vazgeçmedim başa gelen çekilir kociş düşünsün çok istiyordu bebek bebek diye başımın etini yiyordu 4 senedir...ben göbişime bakarım

ayrıca bilgisayarın yanına kaktüs koyun kızlar, radyasyonu emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…