2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi haberlerine çok sevindimmmmmmmm yuppiiiii

dr ada takma kafanı yaa idare et azcıkk napcan kısmett işte

eveeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt derimmmm serdarımaaaa hayır diyemem kıyamam bennn onaa canımın içi

gözün aydın ayşegülcüm bebiş iyiymiş gerisi önemli değil maşallah bebişimize

beni de alıııııınnnnnn :81:

Melis sen niye böyle konuşan bi insan için güzel canını sıkmaya tenezzül ettin ki bebişim? Boşveeeeerrr o yaşamasın bu güzellikten mahrum kalsın. Benim en uyuz olduğum insan tiplerindendir bunlar bi evlenen insana ayy manyak mıyım ne evlenicem hayatımı yaşarım diyenler var ki onlar 40 yaşından sonra çok komik oluyorlar etraflarında evlenecek kimse kalmadığı için depresyonları tavan yapıyor yalnızlıktan..Bir de ay hiç çocuk derdiyle uğraşamam ne öyle viyak viyakçılar var onların ağzının ortasına vurasım geliyor benim..Ya çocuktan aileden güzel ne var ki şu dünyada..Parayla alamıyorsun işte bu kadar özel ve güzeller..Bilmiyorum bunlar benim fikirlerim ama iyiki evliyim iyiki hamileyim onlar için herşeyimi feda ederim herşeyimden vazgeçerim ben...

allahım bizzz sarı boyalılar napcaz bilmiorum böleee

2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz

2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz

farketmiyor. bişiler yiyip gidersen bebegin daha hareketli olur, ense kalınlığı icin dogru pozisyonu yakalama sansi artar. bir de bol su ic ki idrar torban dolu olsun bebegini daha net görürsün böylece doktor da zorlanmaz.

evet gerekmiyor canım.

eveeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt derimmmm serdarımaaaa hayır diyemem kıyamam bennn onaa canımın içi

süper olur, üç tane koca göbek eller havaya yaparız.
konser programı belli olsun ben haber veririm, inşallah ağustosa kalmaz, rahat ederiz.
ya da orda doğururuz :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…