maşallah bebişe inşallah hep güzel haberler alırsınız.cinsiyeti söylemedi galiba
ya ilk defa hamile olduum için resmen küçümsendim pınar ama neysee sinir bebeğe zarar rahat olmam lazım uff
söylemedi ya dediğim gibi elektriğimiz uyuşmuyor dr.la :84:
slm kızlar biz geldik 2liyi yaptırdım ense 1.29 çıktı normal dedi dr. kan ve idrar verdim dr. sertti cesaret edemedim bi kadını kovmaktan beter etti benden önce diyememdim 2liyi başka yerde yaptırabilirmiyim diye zaten hemen lafa şöyle başladı sadece 2li istemicem senden dedi troit hemogram idrar tahlilide istiyorum diyor yani başka yerde 2liyi ok yaparlar ama kan ve idrarı gerek görürlerse yaparlar anlamında konuştu tabi ben sskya gitsem dr. dicek niye yapıyorum troidi ben gerek görmüyorum git kendi dr.una o zaman dicek dr.lar arası çekişme ve arada ben o yüzden verdim 59 lirayı kurtuldum onunlamı uğraşıcam dedim neyseki muayene ücretinden yırttım 10 günü doldurmadan gittiğim için soyguncu bunlar ya resmen tahlilleride dışarıda özel labaratuara veriyolarmış ne saçma kendi labaratuarlarında fazla bi tahlil yapmıyolarmış
neyse sadede geleyim bebeğim yan yatıktı eller havaya yapıyordu kıpır kıpırdı dr. dönsene bebek yahu dedi enseyi ölçmek için neyse döndüde ölçtü cinsiyeti sordum daha çok erken dedi lithium arkadaşım hakikaten bu adam bana soğuk geliyor ya sana sıcak geliyormuş kerpetenle alıyorum ağzından lafı her ay 1kilo almak normal dedi yani 3ayda 3kilo normalmiş kızlar allaha çok şükür 1.5 kilo aldım karnımın şişi indi dedim gazdır dedi o zaman şişkinlik
türkiye hastanesinin fiyatları nasıl?????
cumartesi ikili taramaya gittiğimizde tahminen kız dedi dr.ardındanda ekledi yanılma payı var diye
buarada çok hızlı gitmişsiniz okunucak bir sürü sayfa olmuş
meliscim boşveeeer, arkadaşın düşüncesizlik yapmış, belki gerçekten o ortamı seninle paylaşmak istediği içn böyle ısrarcı ve sivri dilli olmuş ya da cidden içinden ne geçiyorsa senin canını acıtacağını bile bile söylemiş.
bak ben sana ne diycem, hani karnımız kocamaaan olacak kokulara ve dış ortama daha kolay uyum sağlayacağımız dönem gelecek ya, her şey yolunda giderse ben seni alırım kuruçeşme arenaya serdar ortaç konserine gideriz, açık hava, boğaz kenarı püfür püfür ne dersin
kızlar ben doktora çıkıyorum dua edin nolur inş. güzel haberlerle gelirim
slm kızlar biz geldik 2liyi yaptırdım ense 1.29 çıktı normal dedi dr. kan ve idrar verdim dr. sertti cesaret edemedim bi kadını kovmaktan beter etti benden önce diyememdim 2liyi başka yerde yaptırabilirmiyim diye zaten hemen lafa şöyle başladı sadece 2li istemicem senden dedi troit hemogram idrar tahlilide istiyorum diyor yani başka yerde 2liyi ok yaparlar ama kan ve idrarı gerek görürlerse yaparlar anlamında konuştu tabi ben sskya gitsem dr. dicek niye yapıyorum troidi ben gerek görmüyorum git kendi dr.una o zaman dicek dr.lar arası çekişme ve arada ben o yüzden verdim 59 lirayı kurtuldum onunlamı uğraşıcam dedim neyseki muayene ücretinden yırttım 10 günü doldurmadan gittiğim için soyguncu bunlar ya resmen tahlilleride dışarıda özel labaratuara veriyolarmış ne saçma kendi labaratuarlarında fazla bi tahlil yapmıyolarmış
neyse sadede geleyim bebeğim yan yatıktı eller havaya yapıyordu kıpır kıpırdı dr. dönsene bebek yahu dedi enseyi ölçmek için neyse döndüde ölçtü cinsiyeti sordum daha çok erken dedi lithium arkadaşım hakikaten bu adam bana soğuk geliyor ya sana sıcak geliyormuş kerpetenle alıyorum ağzından lafı her ay 1kilo almak normal dedi yani 3ayda 3kilo normalmiş kızlar allaha çok şükür 1.5 kilo aldım karnımın şişi indi dedim gazdır dedi o zaman şişkinlik
meliscim boşveeeer, arkadaşın düşüncesizlik yapmış, belki gerçekten o ortamı seninle paylaşmak istediği içn böyle ısrarcı ve sivri dilli olmuş ya da cidden içinden ne geçiyorsa senin canını acıtacağını bile bile söylemiş.
bak ben sana ne diycem, hani karnımız kocamaaan olacak kokulara ve dış ortama daha kolay uyum sağlayacağımız dönem gelecek ya, her şey yolunda giderse ben seni alırım kuruçeşme arenaya serdar ortaç konserine gideriz, açık hava, boğaz kenarı püfür püfür ne dersin
meliscim takma kafana ya.değcek bişey değil,gülüp geç işte en güzeli.isteyen istediği gibi yaşar kimseyi ilgilendirmez sonuçta.belli bir zaman sonra herşey bebiş olcak daha şimdiden öyle oldubebişini düşün aklından at gitsin.seni üzeni çıkar hayatından bende dayanamadım hafta sonu bebişimi hissetmiyor gibi olunca hemen doktora gittim.ayyy çok özlemişim ben.yatıyordu gene velet.çoook uykucu bu çıktığında da uyusunda yormasın.bu arada saç boyatmaya izin verdi bide bide cinsiyetimiz belli değil.ama en güzeli 2 hafta sonra tekrar gidicek olmammmm
inşallah güzel haberlerle geleceksin, dualarımız seninle canım.kızlar ben doktora çıkıyorum dua edin nolur inş. güzel haberlerle gelirim
allahım bizzz sarı boyalılar napcaz bilmiorum böleee[/QUOTE
heeh bende sarıydım ama korunmayı bırakınca ilk limanda indim saç boyası aldım kendi rengine boyadım bir sonraki ay hamile kaldım zaten şimdi rahatım yoksa bende kara kara düşünücektim..
ya bizimkide yavrum yavrum diye diye benim kafamı şeyediyor görmemişin çocuğu olmuş tutup koparmış misali benim kociş
2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz
2li testin kan tahlili için aç tok fark etmiyormuş dediler doğrumudur deneyimli arkadaşlar ona göre gidicem yarın sabah
bide ilk randevuyu aldım arada kaynatmasın bizi diye ama umarım dr yarın tersinden kalmazzzzz
eveeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt derimmmm serdarımaaaa hayır diyemem kıyamam bennn onaa canımın içi
beni de alıııııınnnnnn :81:
Melis sen niye böyle konuşan bi insan için güzel canını sıkmaya tenezzül ettin ki bebişim? Boşveeeeerrr o yaşamasın bu güzellikten mahrum kalsın. Benim en uyuz olduğum insan tiplerindendir bunlar bi evlenen insana ayy manyak mıyım ne evlenicem hayatımı yaşarım diyenler var ki onlar 40 yaşından sonra çok komik oluyorlar etraflarında evlenecek kimse kalmadığı için depresyonları tavan yapıyor yalnızlıktan..Bir de ay hiç çocuk derdiyle uğraşamam ne öyle viyak viyakçılar var onların ağzının ortasına vurasım geliyor benim..Ya çocuktan aileden güzel ne var ki şu dünyada..Parayla alamıyorsun işte bu kadar özel ve güzeller..Bilmiyorum bunlar benim fikirlerim ama iyiki evliyim iyiki hamileyim onlar için herşeyimi feda ederim herşeyimden vazgeçerim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?