2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaaaa ama olmadı ki şimdi banane yaaaaaaa

evet su ultrasonun görünürlüğünü etkiliyor eniştemde demişti..

Aman diyim daralıyolar sonra da bağırıyolar bizim haftasonu öyle oldu. eşim bana bağırdı tabi önce ben bağırdım ilgisiz adam falan diye sonra bi anda ağlamaya başladım adamcağız dondu kaldı. Ama nasıl ağlıyorum böle salya sümük şıçraya şıçraya kolonya su falan getirdi sarıldı ben hayvanım tamam falan dedi ben de böle süt dökmüş kedi gibi sokuldum sarıldım falan çok kötüyüm yaaa

süper olur, üç tane koca göbek eller havaya yaparız.
konser programı belli olsun ben haber veririm, inşallah ağustosa kalmaz, rahat ederiz.
ya da orda doğururuz :79:

ben doğururum seerdaaarrrr derimmmmm bakkk bu sendende olabilirdiii o hasta denen kadınla nereyee kadar derimmmmmmmm

biz kadınlar yokmuyuuuzzzzzzz çokkk fenayızz çookkkk bnnm kayınvalide geçen gün carolinle ali uludağa balayına gittiler ya karlarda yuvarlandılar onu görünce ağlamış sen beni hiç böle karlarda yuvarlamadın diye kayınpederrr 2 haftadır kadın ne dese yapıor 7 dede aynıyız 77 dede

doktordan doktora değişiyor demek ki.
vajinal değil di, karnımdan çekti ama wc ye gitmemi hazırlıklarını yaparken istedi.

Selam kızlarr,
Ben geldim dün mide bulantılarım başladı yine tavan yaptıı,yattım bütün gün.
Yarın da ikiliye gidicem umarım herşey yolunda gider,dua edin
Ayşegülcüm gözün aydın senin iyi çıkmış
Varmı giden başka,geriye dönük okuyamadım daha

Son düzenleme:

Vuhahaha çok iyi ben de eşime dicem niye beni karlarda yuvarlamadın diyee

alemsin valla, bir de duyarmış seni serdar

en son bu yaz kocam ve en yakın arkadaşımız olan bir çiftle harbiye açık havada en sessiz anda bağırınca tüm kameralar çekti ama serdar yine dönüp bakmadı off offff

ben bugüne kadar 13 defa tanıştım yaa serdarla birinde bile hatırlamadı benii ne çiçeli bir hayatım varrrr

hadi hayırlı haberlerle git gel cnm

off bizim bu bulantılar ne zmn geçecekk acabaa

bisürü ikiliye giden var erkeklerimiz hala açık ara önde

hatay bir haftadır yagmurlu ama iskenderunda çok iyiymiş ne zaman geleceksin izin falan vardır iyşallah
aryaminacım ocak ayında geldim oralara inşallah mayıs ayında tekrar gelicem malum hamilelik olunca ilerleyen zamanlarda rahat gelemem kısmetse yaza doğru ordayımmm

meliscim unibaby için viaport mağazalarında her zaman aynı fiyat olan ıslak mendil normalde neden fark var nasıl üye olunabilir?bütün ürünlerde mi öyle??

güzelim serdar'ın hayranı çok ama bu sefer tanışırsanız seni unutma şansı hiç yok.
kaç tane karnı burnunda hayranı olacak ki tek sen olacaksın onun için, bakarsn şarkı bile besteler sana

Melis bişey dicem,artık ben de benimkinin erkek olduğuna inanıyorum,
Çünkü 3 gündür çiğ köfte yiyorum,bulantıma sadece bu iyi geliyor,olabilir mi böylebişey yaaaa.Kesin erkek dedim,bu kadar acı seven bi kız olmaz sanırım

meliscim unibaby için viaport mağazalarında her zaman aynı fiyat olan ıslak mendil normalde neden fark var nasıl üye olunabilir?bütün ürünlerde mi öyle??

bilmiorumki outlet mağazası diye fiyat farkı olabilir bunu ebebek yayınla dior yayınlıorum puan kazanmak için umut dünyası belki hediye çeki kazanırım diye

ahahahah harikasın yaaaa valla olabilir mantık güzel çünkü bak ben bunu duydumm hayatta çiğköfte yemem buarada etsiz yiyorsun dimi aman dikkat

güzelim serdar'ın hayranı çok ama bu sefer tanışırsanız seni unutma şansı hiç yok.
kaç tane karnı burnunda hayranı olacak ki tek sen olacaksın onun için, bakarsn şarkı bile besteler sana

iviiittttt zaten ben oan senle damlayı iterim yanımdan sizi görmesin dikkati dağılmasın napimm azcık adilik olcak amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…