sezii seni korkutmak istemem ama bende seninle aynı şeyleri düşünerek cumartesi ilk randevuyu almıştım sanki banada tersmiş gibi geldi iyi bir doktor oldugunu bildigim için pek takmadım ama sende öyle yap hiiiç üstüne alınma
abladım ama idrar torbası dolu olsun dememin sebebi bebek kıpırdamasın diye degil. idrar torbası şiş olursa ultrason daha net gösteriyo. Doktorunu anlamadım ben cunku bu benim yorumum degil 16. haftaya kadar karından ultrasonda idrar torbası dolu istiyo doktorlar. internette de oyle yazıyo. ben su içmeden gitmiştim doktorum keske bol su icip gelseydin cok zorlandım ultrasonda dedi. Ha belki vajinal ultrason yapması gerekebilir diye o yuzden tuvalete git demistir cunku o zamanda boş olması lazımmış idrar torbasının.
adamı bıktırma ahaha sen öle diyince dikkaitmi çekti biz eşimle neredeyse hiç bebek hakkında konuşmuoruz yani arada bebek arabası falan konuşuoruz okdr aa nedne konuşmuoruz dur ben bu akşam bi kafasının etini yiyim
hadi yaaaaaama olmadı ki şimdi banane yaaaaaaa
kan testleri için açlık gerekmior sezencim bu sabah sordum bende hatta burda biri usg içinde çikolata yiyp girdim bebeğim hoppidi oynadı demişti bnde öle yapcam
süper olur, üç tane koca göbek eller havaya yaparız.
konser programı belli olsun ben haber veririm, inşallah ağustosa kalmaz, rahat ederiz.
ya da orda doğururuz :79:
Aman diyimdaralıyolar sonra da bağırıyolar bizim haftasonu öyle oldu. eşim bana bağırdı tabi önce ben bağırdım ilgisiz adam falan diye sonra bi anda ağlamaya başladım adamcağız dondu kaldı. Ama nasıl ağlıyorum böle salya sümük şıçraya şıçraya kolonya su falan getirdi sarıldı ben hayvanım tamam falan dedi ben de böle süt dökmüş kedi gibi sokuldum sarıldım falan çok kötüyüm yaaa
alemsin valla, bir de duyarmış seni serdarben doğururum seerdaaarrrr derimmmmm bakkk bu sendende olabilirdiii o hasta denen kadınla nereyee kadar derimmmmmmmm
abladım ama idrar torbası dolu olsun dememin sebebi bebek kıpırdamasın diye degil. idrar torbası şiş olursa ultrason daha net gösteriyo. Doktorunu anlamadım ben cunku bu benim yorumum degil 16. haftaya kadar karından ultrasonda idrar torbası dolu istiyo doktorlar. internette de oyle yazıyo. ben su içmeden gitmiştim doktorum keske bol su icip gelseydin cok zorlandım ultrasonda dedi. Ha belki vajinal ultrason yapması gerekebilir diye o yuzden tuvalete git demistir cunku o zamanda boş olması lazımmış idrar torbasının.
biz kadınlar yokmuyuuuzzzzzzz çokkk fenayızz çookkkk bnnm kayınvalide geçen gün carolinle ali uludağa balayına gittiler ya karlarda yuvarlandılar onu görünce ağlamış sen beni hiç böle karlarda yuvarlamadın diye kayınpederrr 2 haftadır kadın ne dese yapıor 7 dede aynıyız 77 dede
alemsin valla, bir de duyarmış seni serdar
Selam kızlarr,
Ben geldim dün mide bulantılarım başladı yine tavan yaptıı,yattım bütün gün.
Yarın da ikiliye gidicem umarım herşey yolunda gider,dua edin
Ayşegülcüm gözün aydın senin iyi çıkmış
Varmı giden başka,geriye dönük okuyamadım daha
aryaminacım ocak ayında geldim oralara inşallah mayıs ayında tekrar gelicem malum hamilelik olunca ilerleyen zamanlarda rahat gelemem kısmetse yaza doğru ordayımmmhatay bir haftadır yagmurlu ama iskenderunda çok iyiymiş ne zaman geleceksin izin falan vardır iyşallah
hadi hayırlı haberlerle git gel cnm
off bizim bu bulantılar ne zmn geçecekk acabaa
bisürü ikiliye giden var erkeklerimiz hala açık ara önde
en son bu yaz kocam ve en yakın arkadaşımız olan bir çiftle harbiye açık havada en sessiz anda bağırınca tüm kameralar çekti ama serdar yine dönüp bakmadı off offff
ben bugüne kadar 13 defa tanıştım yaa serdarla birinde bile hatırlamadı benii ne çiçeli bir hayatım varrrr
hadi hayırlı haberlerle git gel cnm
off bizim bu bulantılar ne zmn geçecekk acabaa
bisürü ikiliye giden var erkeklerimiz hala açık ara önde
meliscim unibaby için viaport mağazalarında her zaman aynı fiyat olan ıslak mendil normalde neden fark var nasıl üye olunabilir?bütün ürünlerde mi öyle??
Melis bişey dicem,artık ben de benimkinin erkek olduğuna inanıyorum,
Çünkü 3 gündür çiğ köfte yiyorum,bulantıma sadece bu iyi geliyor,olabilir mi böylebişey yaaaa.Kesin erkek dedim,bu kadar acı seven bi kız olmaz sanırım
güzelim serdar'ın hayranı çok ama bu sefer tanışırsanız seni unutma şansı hiç yok.
kaç tane karnı burnunda hayranı olacak ki tek sen olacaksın onun için, bakarsn şarkı bile besteler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?